Fiyat iyi ancak montaj hariç fiyatı, bide geri görüş kamerası olmayabilir, özellikleri arasında yazıyor ancak paketten çıkmayabilir, sonuçta bu ürünü regi diye bi firma getirdiğini biliyorum, kendileride hem getirip hem satıyolar, piyasayı öldürüp niye kendilerini baltalasınlarki...
Sadık kardeş bu eski teknoloji bende necvox var altyapısı bence aynı. İyi bir ürün en azından bendeki öyle ama yerinde olsam yeni çıkan android işletim sistemlilerden alırdım tabii fiyat arasında ciddi fark var
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
ben 20 gün önce taktırdın cihaz,geri görüş navi ihtiyacı görüyor ancak cihazın baglantıları önemli taktıracagınız yeri aracı bilen teknik ekipten seçin.
cyclone markasını regi güvenlik getiriyor düzcede merkezleri montaj alsalar alsalar 100 tl alırlar birde geri görüş kamerası nı tamponu delip taktırmanız lazım benim tavsiyem plakalık ışığına takılandan alın derim
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
O Paralara Çok İyi Denilebilir. Ben Serviste Montaj Dahil 1850 Tl ye Yaptırmıştım. Taahhüt Ettiği Tüm Özellikleri Veriyor. Ancak TV Analog Olunca Tüm D.DIN Cihazlardaki Gibi Biraz Sıkıntılı. Bir de Tam Olarak 5.1 Desteklediğinden Şüpeliyim.
Hayırlı Olsun...
Yorum