Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 140 beygirlik modelde vites geçişi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 140 beygirlik modelde vites geçişi

arkadaşlar 2012 1.4 140 ps style paket kullanıyorum..2. vitesten 3. vitese geçerken sanki vites dişi hafif takılıyor gibi geliyor bana..acaba bu sadece bende olan bir sorun mu yoksa aynı modele sahip başka kullanıcı arkadaşlarda da aynı sorun var mı??

Ynt: 1.4 140 beygirlik modelde vites geçişi

Aynı model araçtan bende kullanıyorum lakin böyle bir sorun bende yok Doğukan Bey..
    İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

Video ile paylaşma imkanınız var mı

Yorum

Bendede aynı araba var ama bende bazen 1 den 2ye takarken öyle bişey hissediyorum oda çok nadir 100 seferde 1 kere oluyor diyebilirim..

2 den 3e herhangi birşey olmadı daha.

1.4T INSIGNIA

Yorum

Bir ara 5. Ve 6. Vitese geçmedi araba servise gittim kapıda düzeldi ama bahsettiğiniz sıkıntıyı bende yaşamadım

Yorum

bu durumda benim kısa bir süre içinde yetkili servise gitmem gerekiyor.
            yanıtlar için teşekkürler..

Yorum

hakan bey, bahsettiğim sorunu video yolu ile ifade edebilmem çok zor.
              vitesi değiştirirken herhangi bir ses gelmiyor, zorlama da olmuyor. sadece hafif takıldığını değiştirirken hissettiriyor.

Yorum

Aynı problem bende 1. vitesten 2 ye geçerken oluyor. Sanki oraya bir şey sıkışmışta onu ezerek 2. vitese geçiyor gibi.
                Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Benim arabam 180'lik ama bende de var synı olay.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hocam aynı problem bende de var. Aracı servise goturdunuz mu ? Sonuc ne oldu ? Bilgi verebilir misiniz?

Yorum

Ben daha güçlü olduğundan 1.6 L motorlarda olur diye düşünmüştüm hep. Demek ki 1.4 lerde de oluyormuş. Bende aynı sorunun 1. ve 3. vitese geçmeme şeklinde olanı vardı. Acaba araç yeni olduğu için bana mı öyle geliyor diye düşünüp profesyonel bir sürücüye kullandırıp sorun olduğuna dair onay aldıktan sonra aracı servise götürdüm. Vites kolu ayarı yapıldı. Şu an nadiren de olsa arada bir geçmediği oluyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Aha kronik bi sorun
                        2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

İşleniyor...
                        X