Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik seçimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lastik seçimi

Arkadaşlar 1.6 turbo cosmo aracıma Nisan ayında 4 lastik almayı düşünüyorum. Benim için öncelik konforlu olması performans 2. Planda kalır lastik ebatlarım 225/55/17 bu ebatlarda hız grubu H veya V olan bir lastik seçmek istiyorum yoldaki darbeleri emen ve yumuşak olup opelin sert süspansiyonunu bir nebze olsun tolere edecek lastik önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ynt: Lastik seçimi

Abi her açıdan michelin dyorum konfor için bire bir hız için brebir ömür olarakta uzun ömürlü bilhassa güvenlik açısından a sınıfı bir lastik...17lik jant kullanıyosun zaten aracın orjinalinde michelin 225-55-17 michelin primachy hp 97 W bulunuyo bizim araçya 2012 bu şekilde fabrika cıkıslıydı..senin aracta bu sekildir muhtemelen aynisini al abim son derece memnun kalirsin..braz fyati yuksek olabilir...ha olmaz dersen ikinci tercihin continental olsun...

Yorum

primacy hp üretimi durduruldu primacy 3 çıktı yerine fiyatı ortalama 500-550 tl civarı dır tahminen.primacy 3 özellikleri hp den biraz daha üstün desenleri çok benziyor.geçen kış aracımı kaydırıp kaldırıma çarpmıştım ozaman hp bulamayıp 3 almıştım ordan biliyorum
      lastikler gayet konforlu ama 2.yıldan sonra yol sesi bariz artıyor.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Bmw 3.16'm varken en son Continental sport contact 5 kullandım,inanılmaz sessiz ve harika yol tutuşu vardı
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

goodyear asitmerik f1 lerde çok sessiz yumuşaktı
          F30 Sport+

Yorum

belirlediğiniz özelliklerdeki lastik bence contipremiumcontact 5
            2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Şiddetle Michelin Primacy 3 öneririm zaten kullanmaktayım, 18 inç stil paketlerde ki jantlardan da aramaktayım bulabilirsem o zamanda lastik tercihim Michelin olacak saygılar
              İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

Bildiğim kadarıyla w ve y grubu lastikler h ve V grubuna göre daha sert oluyor. Aracımda fabrika çıkışlı Goodyear 225/55/17 w tipi performans lastiği var amacım h veya V grubu lastik almak. Ama fiyaskoda bu ebatlarda H ve V grubu lastik yok denecek kadar az. Büyük çoğunluğu W grubu. Bildiğiniz bir H veya V grubu lastik varsa önerilerinizi bekliyorum

Yorum

Sizin araca H sınıfı lastik takmanız doğru olur mu? Hatta V sınıfı bile doğru seçim olmayabilir. Bir ara arkadaşlar düşük hız kodlu lastiklerin muayenelerde sorun yarattığını söylediler yanlış hatırlamıyorsam.

Tabi seçim sizin ama sizin dediğiniz Aslan yavrusuna pabuç giydirmek olur diye düşünüyorum.
                  MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Continental SportContact 2
                    225/50 R17 98Y XL

Yorum

İşleniyor...
                    X