Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sipariş Süreci Hk.?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sipariş Süreci Hk.?

Merhaba Arkadaşlar

15.11.2013 Tarihinde Adana Onatça bayisinden yeni insignia sipriş ettim forumda daha önce paylaşmıştım sipariş onayını verdikten sonra bana verilen bilgi en erken 1.5 ay en geç 3 ay şeklindeydi aradan yaklaşıl 1.5 ay geçti merak ettim durumu bayiyi aradım siparişin almanya'ya geçildiği ama teslim tarihiyle ilgili veya aracın şu an ki durumuyla ilgili herhangi bir dönüş almadıklarını bir haber alınca bana dönüş yapacaklarını söylediler sormak istediğim soru şu daha önceden volkswagenden araç sipariş ettiğimde bana aracın durumunu ekrandan hemen söyleyebiliyolardı şu an üretimde üretildi sevkiyat beklio vs. şeklinde ama opel deki arkadaş hala almanyadan e mail gelmediği sürece bişe diyemeyiz diyorlar arayıp soramazmısınız diyorum e mail atabliyoruz sadece dediler yani şu an aracımın üretime bile girdiğinden emin olamıyorum opelde süreç bu şekilde mi ilerliyor daha önceden özel sipariş vermiş olanlar aramızda varmıdır yada opel bünyesinde çalışan birileri çünkü 1.5 ay bekleyip bayiyi aradıktan sonra aldığım herhangi bir haber veya bilgimiz yok cevabı beni hayal kırıklığına uğrattı sanki bu kadar zaman boşuna beklemişim gibi hissettim. :/ dknow

Ynt: Sipariş Süreci Hk.?

Sipariş Almaya ya verilmiyor

Opel Türkiyeye geçiliyor ve onlar Almayaya sipariş veriyorlar, Sizin yapmanız gereken Opel Türkiyeyi arayıp ben falanca bayiden şu tarihte sipariş verdim şu kadar kapora verdim ve aracın geliş tarihini öğrenmek istiyorum diyeceksiniz onlarda araştırma yapıp size bilgi verecekler yada direkt daha siparişiniz geçilmemiş diyecekler Inşallah demezler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Sipariş Almaya ya verilmiyor

Opel Türkiyeye geçiliyor ve onlar Almayaya sipariş veriyorlar, Sizin yapmanız gereken Opel Türkiyeyi arayıp ben falanca bayiden şu tarihte sipariş verdim şu kadar kapora verdim ve aracın geliş tarihini öğrenmek istiyorum diyeceksiniz onlarda araştırma yapıp size bilgi verecekler yada direkt daha siparişiniz geçilmemiş diyecekler Inşallah demezler.

opel türkiyenin telefon numarasını biliyormusunuz peki direk orayı arayım ben insallah siparişiniz geçilmemiş demezler :S

Yorum

Sanki siparis gecilmemis gibi duruyor... normalde aracin hangi asamada oldugu opelde de belli oluyor
        F30 Sport+

Yorum

http://www.opel.com.tr/tools/iletisim.html

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Sanki siparis gecilmemis gibi duruyor... normalde aracin hangi asamada oldugu opelde de belli oluyor
            Öyleyse olay çıkartırım insallah yoktur ole bişey

Yorum

aradım burayı ancak sadece sipriş verdiğiniz bayiden bilgi alabilirsiniz dediler kendileri ordan bişe göremezmiş

Yorum

Allah Alaha alala

Yorum

Allah Alaha alala

ya başla bayilerde tanıdığı olan yokmudur soracağınız en azından süreç hakkında bir bilgi verselerde bende ona göre bayimle kavga etsem yani sipraişten 1.5 ay sonra hala hiçbir konuda bilgi alamamam normal mi diye en azından

Yorum

valla ben arabayı alırken geminin ismini bile söylediler acaba benimi kafaladılar haha
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      valla ben arabayı alırken geminin ismini bile söylediler acaba benimi kafaladılar haha
                      Yeni mi sipariş ettiniz hemen nasıl solediler gemiyi daha üretilmemişken bile araba?

Yorum

Araç standartsa ve gelen gemi üzerindeyse söyleyebilirler
                        Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Bende 1 ay kadar bekledim benimki 2.0 ctdi edition elagance
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                          X