Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni insignia neden testlerde yok

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni insignia neden testlerde yok

Çok önemli bir özellik te değil açıkcası.. araçlarında olan arkadaşlar ikidebir uyarı vermesinden şikayetçi.. varsın lastik basınç sensörüde olmasın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Çok önemli bir özellik te değil açıkcası.. araçlarında olan arkadaşlar ikidebir uyarı vermesinden şikayetçi.. varsın lastik basınç sensörüde olmasın..
      Önemliliği veya gerekliliği aslında kişiden kişiye değişir. Bana göre önemli ve kullanığım araçta olmasını isterim örneğin.

Benim aklıma takılan var olan bir özelliğin neden hemen çıkartılmış olması. Benzer tespiti olan başka biri varsa sonuca ulaşabilir miyiz diye merak ediyorum sadece.

Yorum

Ben de Onatça'da laf arasında cosmoya eklenecek paketleri vs. sormuştum geri görüş kamerasının olduğu park&go vs. kaç tl diye sordum o paketler şu an yok gelmiyor tarzı bir şeyler dediler. Mart nisan gibi de intellilinke update getirileceğinden falan bahsetti birisi ama pek güvenilir gelmedi bana
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Şu aracın reklamını yapamıyorlar ya, yazık oluyor.. Arabanın 1.6 dizelden daha çok ihtiyacı olan şey bence iyi bir reklam :/
          İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

İşleniyor...
          X