Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni insignia neden testlerde yok

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni insignia neden testlerde yok

arkadaşlar dikkat ediyorum yeni insignia 1.6 170 hp çıkalı 2 ay olmasına rağmen otomobil dergilerinde hızlanma testleri filan hiç birinde yapılmadı oysaki piyasada adı bile geçmeyen araçların şimdiye kadar testleri yapılmış oluyordu.bu durum neden kaynaklanıyor acaba insignia gereken değerlerin hiçbirini verilmediğine şimdi daha çok inandım.bu araç 2009 da yılın otomobili seçildi.acaba bize düşün görev varsa ne yapmalıyız
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Ynt: Yeni insignia neden testlerde yok

Opelin beceriksizligi. Her şeyi kullanicidan bekliyorlar. 0-100 yapip koyacm videousunu ama arabama kiyamiyorum. Bir de liste fiyatlari koymuslar dillere destan milleti korkutup kaciriyorlar ve o fiyatlardan asla satmiyorlar. Mesela ben yeni insignia cosmo at beyaz +sunroofu 79200e aldim. listeye gore 85500 vermem gerekliydi. Bir de ustune karter koruma boya koruma motor koruma ve koltuk koruma hediyesi aldim. Demek istedigim adam gibi liste fiyati koysunlar,ahbaba baska yabanciya baska fiyat vermesinler ,bir kurus da indirim yapmasinlar. Millet internet fiyatlarina bakinca direk eliyor. Ama internetteki fiyatlardan 5000 tl indirim yapiyorlar.
    Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

Sizin ki otomatik mi Manuel mi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
        Sizin ki otomatik mi Manuel mi
        otomatik.

Yorum

Hayırlı olsun aracınız acaba ortalamada mesela sıkışık ve seyrek trafiğin ortalaması kaç lt benzin tüketiyor

Yorum

Bencede opel bu aracın reklamını iyi yapamıyorr.. Millet her anlamda insignia nın yarısı etmeyecek araçlarını öve öve biteremiyor..iiki böyle bir sitemiz var da oepel tüekiyeden sonra en çok tıklanan site olma ünvanını kazanmışş bence çoğu kişi böyle bir site olduğunu bilse opel türkiyeden daha öne çıkar iddasındayım..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Evet; öncelikle GM ya da OPEL AR-GE sinin vasat politikaları yüzünden iyi reklam yapılamıyor..Bu yaptırtılmıyor da olabilir.. İkinci olarak; Türkiye'de VAG'a yönelmiş herkes...Herkes nerede menfaati varsa orada takılır ya(söz gelimi **** ın ya da **** menfaatleri icabı ***yi desteklemesi gibi) işte her banka reklamında, her benzin istasyonu reklamında VAG ''tercih'' ediliyor..Zaten hükümet sayesinde tüm bakanlıklar,belediyeler,sendikalar vs VW anlaşmalı...

Test yazılarına da gelirsek; (nasıl ki **** daha varmadan önce, rahatsızlık verecek ya da kışkırtacak/aleyte düşünmeye sevk edecek reklam tabelaları,afişler vs varsa kaldırılıyorsa) işte insignia ya da peugeot ya da citröen, passat'tan daha fazla satacak diye kimse gıkını çıkarmıyor..Forumun bazı konularında da dile getirmiştim; opel isterse ağzıyla kuş tutsa yine de Türkiye'de yaranamaz..Chevrolet, çekilmekte haklıydı..Çünkü aveo diye bir aracı vardı; 1.3 cdti ekonomik dizel motorlu, 8 hava yastıklı,klimalı,sis farları,çelik jantları,otomatik camları,park sensörü 5yıldızlı encap ı ile 35 bine araç satarken,bomboş pololardan bile ucuz olmasına rağmen,milletin gidip de polo almasını hangi akıl kabul eder diyerek hak verdiğim birşey yaptılar..

Yine örn, 1.6 TDI VW motoru, 105 hp ve 240 nm torkuna rağmen, oto dergilerinde ve yazılarında;motor hakkında bir kopmadığı demedikleri kaldı..Ayrıca sanki bu araç mazot yakmıyormuş gibi,sanki hava-benzin-yağ filtreleri tıkanmıyor ya da değişmezmiş gibi anlatmaları bu araçların, kanmaya hazır halkımızca sanki sirius yıldızından gelme araçlarmış gibi tapınma nesnesine dönüşmesini sağlıyorlar..

Forumda ve diğer opel forumlarında,hyundai ve mazda forumlarında da insignia 1.4 T elegance edition ların sürücüyle 1700 kg ı aşan ağırlığına ve 245 ebatlı lastiklerine rağmen karma tüketimde ~7-7.5 lt yaktığını okuyan ya da göreniniz vardır...Şimdi bu nedense 140 hp ve 200 nm un ya da opelin başarısızlığı gibi gösterilmektedir..Bana göre bu opelin başarısızlığı değil,tersine başarısıdır...Passat'tan 200 kg daha ağır olacaksın,215 lastiğe rağmen insignia 245 lastik genişliği kullanacak ve 7.3 lt ort elde edecek, sen de bunu kasa kaldırmıyor ya da gitmiyor,çok yakıyor diye dergilerde vs yazacaksın?Kimse kusura bakmasın,yiğidi öldür ama hakkını yeme derler büyükler...

Uyarı: Forum ortamına siyasi konular taşımamaya özen gösteriniz, hakkınızda yapılan son uyarıdır...
              İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Ya ben bizim millete akıl sır erdiremiyorum. gelecek yıl kasa değiştirecek hiçbir özelliği bluetoothu dahi olmayan passata 97000 tl veriyorlar. Şu yeni insigniayı test bile etmiyorlar. Yeni insignia kesinlikle her yönüyle passata göre araba ve 20000 tl ucuz. neymiş ikinci eli yerlerdeymiş. Yeni insignia bu konuda daha iyi olacak buna eminim. bir arabaya 97000 verdikten sonra 2 eli iyi olsa ne olur. krediyle aldıysan artı 20000 tlnin faizini de eklemek lazım maliyete. az da yakmıyor bu araba. tip de yok. Dsg şanzımanın zaten adı çıkmış arıza konusunda. Opelde hiçbir çalışma yok. Bence adamlar insigniadan çok kar etmiyorlar.O yüzden de fazla reklama girmiyor. Sadece tt arenada var reklamı. Opel türkiye bence çorsa ve astraya yoğunlaşmış durumda.

Yorum

Anlamadığım bir şey var, söylediklerimin neresinde siyasi içerik var ? Söylediğimde siyasi içerik olsa ne olabilir ki hem?Yani hiç laf etmeyecek miyiz?Hükümet hakkında iyi şeyler yazıldığında kimse uyarılmıyor ama nerede yapılanlara itiraz edilse,eleştrilse hemen uyarı yapılıyor...Bu mesajımda politika ile ilgisiz olarak,sadece satışlar bazında temas ettiğim bir hususta vw i muhattap almamın adminlerce anlaşılmadığını ya da yanlış anlaşıldığını düşünüyorum...Bu yüzden uyarınızı haksız buluyorum..Ayrıca üyeliğimi silecekseniz eğer, razıyım, ((doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı)) Söylediğim gibi, üyeliğimi iptal edebilir ya da silebilirsiniz ama forum içindeki tüm mesajlarımın da silinmesini arz ediyorum..

Saygılar..
                  İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Bu tür konulara dalmayalım hiç .abi yeni insignia aldık denilince bile dizel mi diye soruyorlar benzinliler çok yakıyormuş diyorlar.opel daha reklamlarında bile yeni motoru iyi tanıtamadı.vw yarım litre düşürse bile hemen bluemotion yazıyor aslında haklılar bu konuda bizim opel yetersiz millete yeni motor az yakıyor diye anlatana kadar canımız çıkıyor oysaki 1.6 156 hp Mercedes c serisi bile terkde uzun yolda 7-8 litre normal kullanımda yakıyor(denendi).opel bu konuda kendini hiç övemiyor!!!reklamları bile çok kuşa sürdü bir de üstüne çok basit bir reklam yapmışlar.bu reklamı seçeni çok merak ediyorum müşteri kitlesini nasıl düşünüyor acaba

Yorum

Siyaset ve politika hayatın bir gerçeğidir. Ve normal olarak konuşulması kadar doğal bir şey yoktur çünkü hepimizin hayatını direk ilgilendirir.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sandalyede yolda giden adam reklamlarıyla bu isler pek yurumez. Daha dogrusu Turk ınsanına pek hitap etmez bu isler. Daha fazla güç ve gösteriş odaklı reklamlar gerek. Cunku aracın duruşu ve özellikleri oyle. Mesela aşağıdaki gibi:
                        http://youtu.be/vFjKBJCZUVo

Yorum

Gerçekten güzel reklam keşke bizimkiler türkçeleştirip bunu kullansalardı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kontrol Ünitesi
                            Anlamadığım bir şey var, söylediklerimin neresinde siyasi içerik var ? Söylediğimde siyasi içerik olsa ne olabilir ki hem?Yani hiç laf etmeyecek miyiz?Hükümet hakkında iyi şeyler yazıldığında kimse uyarılmıyor ama nerede yapılanlara itiraz edilse,eleştrilse hemen uyarı yapılıyor...Bu mesajımda politika ile ilgisiz olarak,sadece satışlar bazında temas ettiğim bir hususta vw i muhattap almamın adminlerce anlaşılmadığını ya da yanlış anlaşıldığını düşünüyorum...Bu yüzden uyarınızı haksız buluyorum..Ayrıca üyeliğimi silecekseniz eğer, razıyım, ((doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı)) Söylediğim gibi, üyeliğimi iptal edebilir ya da silebilirsiniz ama forum içindeki tüm mesajlarımın da silinmesini arz ediyorum..

Saygılar..

Arkadaşlar,

Bu konuda defalarca uyarılar yapılmasına karşılık hala yorumlarda hükümete yada bir parti ye yada bir takım hakkında yorumlar da şikayet vs.. yorumlar yaptığınız zaman bu sefer o partinin yada takımın sempatizasyonları tarafında cevap veriliyor ve işin cılkı çıkıyor

Üye olarak gelme hakkınız olduğu gibi forumdan gitme hakkınız da var üyelik iptali istersiniz üyeliğiniz silinir.

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                            Siyaset ve politika hayatın bir gerçeğidir. Ve normal olarak konuşulması kadar doğal bir şey yoktur çünkü hepimizin hayatını direk ilgilendirir.
                            Siyaset ve politika hayatın bir gerçeğidir ama bu formun gerçeği değildir.

Anlayışınız için teşekkürler.

Keyifli Forumlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metomurti
                              Sandalyede yolda giden adam reklamlarıyla bu isler pek yurumez. Daha dogrusu Turk ınsanına pek hitap etmez bu isler. Daha fazla güç ve gösteriş odaklı reklamlar gerek. Cunku aracın duruşu ve özellikleri oyle. Mesela aşağıdaki gibi:
                              http://youtu.be/vFjKBJCZUVo
                              Farklı bir reklam olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X