Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YENİ İNSİGNİA VE 20 İNÇ CANT ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YENİ İNSİGNİA VE 20 İNÇ CANT ?

Cosmo 92.650,32 TL
    1.6 XHT 170 HP, 6 ileri Active Select
    Zümrüt Yeşili 0,00 TL
    Siena Perfore Deri/Siyah/Ergonomik 4.000,00 TL
    20" Hafif Alaşım Jantlar 2.750,00 TL
    Opsiyonlar (4) Toggle
    Seçilen opsiyonların Tavsiye edilen toplam perakende fiyatı 14.855,00 TL
    Flexride Şasi Sistemi 2.500,00 TL
    Park & Go Paketi 3.000,00 TL
    Kış Paketi 500,00 TL
    Sunroof 2.105,00 TL
    Anahtar Teslim Perakende 107.505,32 TL
    Tavsiye Edilen perakende Kampanya 9.400,00 TL

Bu şekilde bir araç sipariş ettim arkadaşlar tek aklıma takılan soru işareti 20 '' cant sorun yaşarmıyım acaba ? kullanan varsa ne gibi dezavantajları oldu paylaşırsa sevinirim.
    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyat 98.105,32 TL

Ynt: YENİ İNSİGNİA VE 20 İNÇ CANT ?

Aracınız hayırlı olsun .20inç kant kullanmadık ama lastik yanakları dar olacağı için biraz sertleştirir aracı onun haricinde yakıtıda biraz artırabilir
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
      20" jant araçtaki konforu biraz azaltır, ama flexride opsiyonu biraz daha konfordan eksiltme olayını aza indiriyor..
      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun abi...bu arada tam hayalimdeki aracı almışsın a'dan z'ye kendi tasarlamak istedigimi aracı sen tasarlamıssin renginden jantina kdr allah utandirmasin insallah kaza bela vermesin 10 numara 5 yildiz...memnun kalmazsan janti degistirirsin abi

Yorum

Teşekkürler arkadaşlar araç Ocak bandına yetişmedi şubatta üretime girecek anca Nisanda elimde olacak Ben aslında adaftif cruze kontrol, çarpışma önleyici fren sistemi de sitedim ama o sistem fabrikada arızalıymış uzun süre çıkmayacakmış !!! oda ilginç gerçi ayrıca opc direksiyon ve f1 kulakçıklarıda istedim onu ekleyemiyormuşuz olsaydı süper olacaktı.

Yorum

hayırlı olsun.

Yorum

MErak etmeyin OPC direksiyonu sonradan da taktırabilirsiniz.
              20 jant konusunda konfor açısından hakikaten etkili oluyor. Özellikle kasisi ve çukuru bol bir yerde iseniz rahatsızlık verebilir ancak düz yolda hissedeceğiniz bişey değil. Ayrıca yakıtı da çok hissedilir olarak artırmaz. Flexi olması konforu bir miktar daha iyileştirir elbette.
              Aracınız hayırlı olsun çok güzel bir donanım almışsınız. Nisana kadar nasıl bekleyeceksiniz böyle bir aracı. Ben bekleyemezdim şahsen
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Hayırlı Uğurlu olsun Allahım ağız tadı ile binmeyi nasip eylesin.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun,

Harika bir jant seçimi yapmışsınız insignialardaki en beğendiğim jant.

Konforu biraz etkiler ama 2 güne alışırsınız.Rahatsızlık vermez.

Güle güle kullanın, kazasız belasız...

1.4T INSIGNIA

Yorum

Bende oldukça dolu bir araç sipriş verdim ama deri koltuk la janta o parayı verene kadar stil paket isteseydiniz daha iyi olurdu sanki stil paketin içinde deri koltuk 19. inç jant birde bose muzik sistemi var 20 inç bence cok gerekmiyor 19 inç yeter gibi ama diyecek laf yok tercih meselesi bende 1.5 aydır bekliorum 1 ay daha bekleyecem aracı allah kurtarsın diyim

Yorum

Hayırlı olsun aracınız güzel opsiyonlar seçmişsiniz. ARacın rengi asteroid gri mi zeytın yesılı mı?
                      Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Hayırlı olsun harika bir araç almısınız.. Allah kaza bela vermesin bekleme işi biraz zor iş..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bu aracı yoğun (iş vs) kullanacaksanız 20 inç tavsiye etmem, diyarbakır'da bir tanıdığımda 19 inçli insignia var (sürekli kuzey ırağa gidip geliyor) 2 yılda 4 takım lastik parçaladım diyordu. ama 2. araç olacaksa, az km yapacaksa 20 inç takın

Yorum

Hayırlı olsun. Çok güzel bir seçim yapmışsınız.
                            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Bu araci merak ettim) gayet guzel olacaga benziyor flex ride tour modunda en aza indirirsiniz 20 jantin olumsuzlugunu...
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X