Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YENİ İNSİGNİA VE 20 İNÇ CANT ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YENİ İNSİGNİA VE 20 İNÇ CANT ?

Aracınız hayırlı olsun. Gerçekten de opsiyonlar baya iyi olmuş. Yalnız şu çevre görüş pakedi-2 ile ilgili fabrikadaki arıza durumu biraz ilginç geldi. Yabancı site ve videolarda adamlar çatır çatır bu adaptive cruise control lü araçlara biniyor. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de başka bir kullanıcının aynı pakede olan talebi geri çevrilmişti. Opel Türkiye'nin bu işte bir olayı var ama nedir anlayamadım?

Yorum

Süper Seçim.

Yorum

Hayirli olsun Kardes bu fiyata almadin degil mi?
        Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
          Bende oldukça dolu bir araç sipriş verdim ama deri koltuk la janta o parayı verene kadar stil paket isteseydiniz daha iyi olurdu sanki stil paketin içinde deri koltuk 19. inç jant birde bose muzik sistemi var 20 inç bence cok gerekmiyor 19 inç yeter gibi ama diyecek laf yok tercih meselesi bende 1.5 aydır bekliorum 1 ay daha bekleyecem aracı allah kurtarsın diyim
          19 inc yeni insigniaya hic yakismiyor. 20 inc cok guzel.
          Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

Fotoları merakla bekliyorum
            Züper zeçim

Yorum

Herkesin ilgi alkasına teşekkürler çok fazla tereddüt etim 20 jant için ama sonradan en kötü değiştiririz dedim araç ZÜMRÜT YEŞİLİ katalokta yer alan renk benim çok hoşuma gitti yoksa karbon siyah tekrengimdi bencede opel Türkiye ile alakalı bir sıkıntı var Çevre görüş 2 olmaması çok enteresan....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tunc041
                Herkesin ilgi alkasına teşekkürler çok fazla tereddüt etim 20 jant için ama sonradan en kötü değiştiririz dedim araç ZÜMRÜT YEŞİLİ katalokta yer alan renk benim çok hoşuma gitti yoksa karbon siyah tekrengimdi bencede opel Türkiye ile alakalı bir sıkıntı var Çevre görüş 2 olmaması çok enteresan....
                çevre görüş 1 i ekletseydiniz en azından sanıorum eklenmemiş sizin opsionlarda

Yorum

Onuda eklettim çevre görüş 1 i bayiden aradılar az önce ergonomik koltıkla kış paketini bir arada alabmıyormuşuz ??? oda ilgin bu opel niye böyle yapıyor acaba çift kavrama yok 1.6 dizel var ama yok !!! zafirayla geliyor çok lazımmış gibi

Yorum

Hayırlı Uğurlu olsun
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Araç görsel olarak böyle olacak +sonrof olacak tabiki şu panaromik sunroffu keşke sedanada koysalarmış.

Yorum

daha önce anlatmaya çalıştım stil pakette zaten 19jant deri koltuk var deri koltuk olduğu için koltuk ısıtmada geliyor bence bosuna hem deri koltuk hem jant hemde kış paketi için para ödüyorsunuz çok zarar edeceksiniz bence gözden geçirin siprişinizi ayrıca stil pakkette bose muzik sistemi var artık olarak dikkat edin

Yorum

Son hali kış paket iptal zaten Kingofdoom arkadaşım 20 yi istiyorum o yüzden stil paket almıyorum zaten . Aldığım paketler:
                          Siena Perfore Deri/Siyah/Ergonomik 3.000,00 TL
                          20" Hafif Alaşım Jantlar 2.750,00 TL
                          Flexride Şasi Sistemi 2.500,00 TL
                          Park & Go Paketi 3.000,00 TL
                          Sunroof 2.105,00 TL
                          Bose ses sitemi ( bu zaten ücretsiz geliyo -r aldığım paketlerden dolayı)
                          Ve son olarak ÇEVRE GÖRÜŞ SİSTEMİ 2 alına biliyormuş az önce aradılar son hali bu aracın stil paketle benim aldığım deri+bose+cant arasında 1000 tl oynuyor buna değer bence.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tunc041
                            Son hali kış paket iptal zaten Kingofdoom arkadaşım 20 yi istiyorum o yüzden stil paket almıyorum zaten . Aldığım paketler:
                            Siena Perfore Deri/Siyah/Ergonomik 3.000,00 TL
                            20" Hafif Alaşım Jantlar 2.750,00 TL
                            Flexride Şasi Sistemi 2.500,00 TL
                            Park & Go Paketi 3.000,00 TL
                            Sunroof 2.105,00 TL
                            Bose ses sitemi ( bu zaten ücretsiz geliyo -r aldığım paketlerden dolayı)
                            Ve son olarak ÇEVRE GÖRÜŞ SİSTEMİ 2 alına biliyormuş az önce aradılar son hali bu aracın stil paketle benim aldığım deri+bose+cant arasında 1000 tl oynuyor buna değer bence.
                            Bose muzik sistemi neden ücretsiz geliyor onu anlamadım nasıl oluyor ki? bana öyle bir bilgi vermediler hiç

Yorum

Konfigireye gir orda bu paketleri al sonrada boseyi seç orda bile ücret yazmıyor o kadarını sormadım paketlere ilave olarak geliyormuş bana söylenen o.

Yorum

Çevre görüş pakedi-2'nin eklenebilmesine sevindim. Arabaya sınıf atlatan bir özellik. İmkanlar dahilinde muhakkak tercih edilmeli diyorum.
                                Konfigüratörden dediğiniz paketlerin üzerine Bose ses sistemini seçtiğimizde her ne kadar yanında sıfır yazsa da ağaıdaki toplam rakama 1500 daha ekliyor. Bence ona dikkat edin. Sonradan bu parayı önünüze çıkartmasınlar.

Yorum

İşleniyor...
                                X