Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok acil fikirlerinize ihtiyacım var...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Çok acil fikirlerinize ihtiyacım var...

Arkadaşlar,

Allah'a şükür bir ev almıştım. Ama Euro borçlanmıştık. Euronun durumu malum. Daha yükselir diyorum, korkutuyor bu durum açıkcası. Diyorum ki hiç olmazsa arabayı satıp biraz kapatayım.

Size sorum şu: benim aracın durumunu biliyorsunuz. Arkadan çarpma sonucu bagaj kapağı falam değişti. Birkaçda çizik var. Acaba kaça satabilirim?
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: Çok acil fikirlerinize ihtiyacım var...

Değerli Naci Bey Kardeşim; bir malın değerini en iyi sahibi bilir ve tayin eder.
    Size tavsiyem aracınızın özelliklerine göre (km durumu,model yılı vb) sanal ağdaki
    emsallerinin piyasasına, ayrıca kasko sigorta emsal değerleri listesine bakınız.
    Bu şekilde tayin edeceğiniz bedel yaklaşık satış bedelidir.

Yorum

Bence satmayın, ev borcu her şekilde, zorunluluktan dolayı ödenir, araba satılınca rahatlarsınız, araba parası da çarçur olur. (borç yiğidin kamçısıdır)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
        Bence satmayın, ev borcu her şekilde, zorunluluktan dolayı ödenir, araba satılınca rahatlarsınız, araba parası da çarçur olur. (borç yiğidin kamçısıdır)
        Son olayların bir hükümet krizine yol açma ihtimali var. Döviz roket gibi fırlayabilir. Naci Bey endişesinde haklı.
        Arabayı uygun zamanda yerine koyabilirsiniz, olmasa da olur; ama ev öyle değil.

Yorum

Ne hükümet krizi Şaman Abi, burası Türkiye; Japonya mı sandınız 2 gün sonra unutturulur, 3-5 ay sonra Dershanelerle ilgili yeni bir düzenleme yapılır, vazgeçilir kapatmaktan.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
            kesinlikle doğru çarçur olur gider

Yorum

Bizce öyle o kadar da abartılıcak bir şey söz konusu değil bir kaç güne geçer acele etmemek lazım
              2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
              2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Ben de şu an sizinle aynı durumdayım. Ev için kredi çektim . Acaba diyorum arabamı satıp krediyi kapatıp ev bitene kadar daha mütevazi bir araçla ihtiyacımı karşılasam mı diye düşünüyorum. Bir kaç gün içinde aracı satılığa çıkarıcam inşallah. Siz ne fiyat düşünürsünüz bilemiyorum ama aracımı 60000 den 1 tl aşağıya vermeyi düşünmüyorum.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                Navigasyon DVD
                46KT880

Yorum

''Aracımı satıp borcumu ödeyeceğim'' cümlesi hangi şartta olursa olsun doğru bir cümledir.
                  Araba da neymiş...

Yorum

naci hocam gözünüz korkuyorsa eurodan aracınızı satın borcunuzu kapatın . Şuan hiç birşey yolunda gitmiyor dövizin ne olucağı belli değil. arabayı herzaman alabilirsiniz ama evi kolay kolay almazsınız değeri artar herzaman

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                      ''Aracımı satıp borcumu ödeyeceğim'' cümlesi hangi şartta olursa olsun doğru bir cümledir.
                      Araba da neymiş...
                      Aynen katılıyorum. Borç yiğidin kamçısı değildir. Yanlış hesap önünde sonunda Bağdat'tan döner.
                      Bu söz kişilere has değil, hükümetler , devletler için de geçerlidir

Yorum

Üstat birşeyden ödün vermek zorundasın arabasız daha az zararla ( burası meçhul, dövizin artışı.. vs vs) borcu tüketmek.. yada keyfini süre süre arabaya bin riski göğüsle.. yada başka seçenek git Tl olarak borçlandırmaya yapılandır borcunu ? seçim senin
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Değerli fikirleriniz için teşekkürler.
                          Aslında herbir değerli arkadaşımın söylediğini yapmak aklıma geldi. Aslında ben dövizler borçlanarak hata ettim. Şimdi ne yapsam zarar.

Ah Sufyan Bey ah, ben borcu bir akrabamdan aldım. Şimdi teklif bile edemiyorum
                          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Naci hocam güzel abim gönlünüzü rahat tutun allah yardımcınız olur ani kararlar verip zararlı çıkmayın!!

Yorum

Bugün piyasalar alt üst oldu
                              dolar: 2.08 oldu
                              euro: 2. 81 oldu

ne oluyorsa garibana oluyor malesef

Yorum

İşleniyor...
                              X