Arkadaşlar captiva yı sattıktan sonra insignia sipariş ettiğimiz için geçici olarak 4 aylık 2012 astta Classic 1.3 cdti aldık . Malum 54 ilde kar lastiği zorunlu olduğu için bizde lastik alıcaz en geç cuma günü .en yumuşak ve sessiz kar lastiği hangisi? Bizde şuan 205-55-R16 continental yaz lastiği var.michelin in yumuşak olduğunu söylüyorlar ama geçenlerde petlas içinde güzel dediler .sizce bu markalardan mı bakalım yoksa ne önerirsiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
En yumuşak kar lastiği(ACİL)!!!
Collapse
X
-
Ynt: En yumuşak kar lastiği(ACİL)!!!
ben astra"ma petlas aldım 2 haftadır kar üstünde kullanıyorum, gayet memnunum. tutunma performansı on numara, ses konusu vakumlu lastikler hiç bir zaman yazlık kadar sessiz olmaz ama ben rahatsız edecek kadar ses duymuyorum. birde işin ilginci kışlık lastiğe geçince yakıt düştü, 5,9-6 lt yakarken şu an 5,5 lt şehir içi.2012 1,3 ASTRA J BEYAZ
-
Abi bizim yakıt şehir içi 7-8 arası ana kullanım hep iniş çıkış ve 10 dk motor ısınmadan .captiva olsa 11-12 arası olurdu .lastik için teşekkürler2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
http://www.insigniateam.com/forum/in...ic=12737.0#top
satılmış gibi, genede sormak lazım.2012 1,3 ASTRA J BEYAZ
Yorum
-
Benim aracında yaz lastikleri continental compact sport3 ... Kış lastiği olarakta 2 hafta önce 4 adet petlas aldım gayet ii karda buzda... aracın konforu arttı desem yeridir..
Yorum
-
Kış lastiklerinin çoğu yazlıklara göre yumuşak olur zaten. Petlas perf olarak gayet iyiymiş ancak kime sorsam ömrünü erken tamamlıyor diyor. Nokian a da iyi diyenler bayaa var. Ben yıllarca Michelin Alpin kullandım. PErf dan çok memnun kaldım ama çok pahallı.
Şimdi Kumho IZEN KW31 aldım. Karda kullanma şansım olmadı. Ama yağmurda ve parke yollarda ses yapıyor
Yorum
-
Bende bridgestone diyeceğim ama en son petlas ı görünce biraz fikrim değişti. Petlas ı Abdülkadir Özcan grubu satın aldı. Bu grup lassa ve bridgestone un Ankara da ana bayisidir ve bu gruplar ile çok iyi ve eski iş birliği vardır. Lastik işini de çok iyi bilen iyi esnaftır sadece satıcı bir firma değildir. Petlas ta lassa nın ve bridgestone un hamur desen vb bilgi birikiminin yansıması sanki var gibi gördüm. Kullanıcılar eğer çabuk sertleşmediğini teyit ederlerse özellikle bu sene piyasaya çıkan lastikler oldukça iyi gibi.
Yorum
-
Bende bugün 4 adet Petlas sipariş verdim. Malum ilçede yaşadığımız için bu boyutlarda lastik ancak siparişle geliyor
Yarın inşallah değişiriz lastikleri.2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride
Yorum
Yorum