Merhaba arkadaşlar,yeni yönetmelikle pat diye 54 ilde zorunlu hale gelen kışlık lastik uygulaması sonrasında lastik arayışımda aracımın stil paketle gelen tekerinin boyutları 245*45*18 ben bunun yerine 17 inç alıp sorunsuz kullanabilir miyim?Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım olursa tam olarak hangi 17 inç lastik almalıyım. 18 konfordan çalıyor sonuç olarak ama yol tutuşu da artırıyor kışlık lastik de 17 mi yoksa 18 mi güvenlik başta konfor,yol tutuş açısından daha uygun olur?Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kış Lastiği Zorunluluğu ve Boyutu
Collapse
X
-
-
Ynt: Kış Lastiği Zorunluluğu ve Boyutu
jant büyüdükçe konfor o kadar fazla etkilenmiyor ben araçta 19" kışlık kullanıyorum yazlıklardan daha konforlu neredeyse bir ara 42" büyük lcd satmazlardı hatta salonun boyunu hesaplayıp duruyorlardı 32" idealdir vss.. şimdi ise 55" aşağısı alınmaz diyoruz çünkü maliyet pahalıydı büyükler alınmıyordu aynı mantık büyük jant ve lastik pahalı olduğu için konforu düşürür yakıtı artırırı hızı yavaşlatır vs... bence söylendiği kadar etkisi yok
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cold1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXjant büyüdükçe konfor o kadar fazla etkilenmiyor ben araçta 19" kışlık kullanıyorum yazlıklardan daha konforlu neredeyse bir ara 42" büyük lcd satmazlardı hatta salonun boyunu hesaplayıp duruyorlardı 32" idealdir vss.. şimdi ise 55" aşağısı alınmaz diyoruz çünkü maliyet pahalıydı büyükler alınmıyordu aynı mantık büyük jant ve lastik pahalı olduğu için konforu düşürür yakıtı artırırı hızı yavaşlatır vs... bence söylendiği kadar etkisi yok1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cit_38Orjinal yazı sahibi: FacomXjant büyüdükçe konfor o kadar fazla etkilenmiyor ben araçta 19" kışlık kullanıyorum yazlıklardan daha konforlu neredeyse bir ara 42" büyük lcd satmazlardı hatta salonun boyunu hesaplayıp duruyorlardı 32" idealdir vss.. şimdi ise 55" aşağısı alınmaz diyoruz çünkü maliyet pahalıydı büyükler alınmıyordu aynı mantık büyük jant ve lastik pahalı olduğu için konforu düşürür yakıtı artırırı hızı yavaşlatır vs... bence söylendiği kadar etkisi yok
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: cit_38Orjinal yazı sahibi: FacomXjant büyüdükçe konfor o kadar fazla etkilenmiyor ben araçta 19" kışlık kullanıyorum yazlıklardan daha konforlu neredeyse bir ara 42" büyük lcd satmazlardı hatta salonun boyunu hesaplayıp duruyorlardı 32" idealdir vss.. şimdi ise 55" aşağısı alınmaz diyoruz çünkü maliyet pahalıydı büyükler alınmıyordu aynı mantık büyük jant ve lastik pahalı olduğu için konforu düşürür yakıtı artırırı hızı yavaşlatır vs... bence söylendiği kadar etkisi yokMondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmenOrjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: cit_38Orjinal yazı sahibi: FacomXjant büyüdükçe konfor o kadar fazla etkilenmiyor ben araçta 19" kışlık kullanıyorum yazlıklardan daha konforlu neredeyse bir ara 42" büyük lcd satmazlardı hatta salonun boyunu hesaplayıp duruyorlardı 32" idealdir vss.. şimdi ise 55" aşağısı alınmaz diyoruz çünkü maliyet pahalıydı büyükler alınmıyordu aynı mantık büyük jant ve lastik pahalı olduğu için konforu düşürür yakıtı artırırı hızı yavaşlatır vs... bence söylendiği kadar etkisi yok
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: drdilmenOrjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: cit_38Orjinal yazı sahibi: FacomXjant büyüdükçe konfor o kadar fazla etkilenmiyor ben araçta 19" kışlık kullanıyorum yazlıklardan daha konforlu neredeyse bir ara 42" büyük lcd satmazlardı hatta salonun boyunu hesaplayıp duruyorlardı 32" idealdir vss.. şimdi ise 55" aşağısı alınmaz diyoruz çünkü maliyet pahalıydı büyükler alınmıyordu aynı mantık büyük jant ve lastik pahalı olduğu için konforu düşürür yakıtı artırırı hızı yavaşlatır vs... bence söylendiği kadar etkisi yok
Yorum
Yorum