Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kilit açılınca farların yanma(na)sı...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kilit açılınca farların yanma(na)sı...

Arkadaşlar bugün karşılaştığım bir problemi paylaşmak istedim.

Benim araçta önceden gece veya gündüz farketmeden, anahtar üzerindeki düğmeye basıp kilidi açınca farlar yanıyordu. Bugün önü duvara yakın parketmiştim. Arkadan gelirken düğmeye bastım ama far ışıklarının yansımasını duvarda göremedim. Bunun üzerine, aracın önüne geçip birkaç kez denedim. Farlar yanmadı. Aracın içine girip çalıştırdım. Farları Manuel'e alıp tekrar baktım. O da ne, farlar yanmıyor. Uzunlar yanıyor. Sonra sis lambalarını yaktım. Farlarda yandı. Bir arıza uyarısı falanda yanmıyor.

Aşağı inip bir kutup başı operasyonu yapayım dedim. Balkona çıkıp uzaktan bir denedim. Şimdi yine farlar yanıyor.

Bu duruma anlam verebilen beri gelsin...
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: Kilit açılınca farların yanma(na)sı...

Far asistanindan kaynaklanan bilir yada senin araba sana küsmüş duvar dibine park ettin diye

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ynt: Kilit açılınca farların yanma(na)sı...

Hava Soğuk ya Nazz yapmıştır sana Naci abii.. Sorunuda sen çözmüşün zaten bazen olabiliyor böyle ufak tefek seyler sonra kendiliğinden düzeliyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
      X