Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia alasım var yorumunuz nedir?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia alasım var yorumunuz nedir?

samimi bi itirafta bulunuyım biraz çabuk sıkılan bi yapım var 2 sene oldu insigniayı alalı son 1 senedir artık başka araçlarında tadına bakalım diye arayıştayım acaba 50-60 milyar bandında 0 yada 0a yakın ikinci el ne araba var diye hergün bakıyorum ama bu kadar prestijli,kaliteli,hem ağır,hem spor,mercedes bmw audinin yanında sırıtmayan nerdeyse onlar kadar kaliteli olan başka bi araba varsa söyleyin bende ondan alıyım sanırım insigniayı satarsak alcagımz tek araba daha dolu ve beyaz bi insignia olcak
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Tiguan benim kullandigim en keyifsiz arabalardan biriydi. Ondan sonra insignia kullanirsaniz asik olabilirsiniz
      F30 Sport+

Yorum

yaklasık üç aydır kullanıyorum ve elhamdulillah almısım diyorum görünüş güç konfor prestij açısından on numara bir araç herkeste yok bu bir artı kronik sorunlara gelince bende almadan önce 6-7 ay araştırdım o sizin takıldığınız konular benim aracımda ben daha saht olmadım ki aracım 2009 model insanlarda yakıt konusunda bir çekince var sanırım siz 1.4 alacaksınız ben 1.6 turbo tavsiye ederim (güç iyiidir) honda dan şehir içi 1lt fazlası var hele dur kalksız bir şehirdeyseniz hiç yok her araçta olacak kronik sıkıntılar mevcut ama inanın aracın artıları yanında o eksiler devede kulak bile değil ki cogu rahatlıkla halledilebilecek seyler şu konulara bakmanızı tavsiye ederim arkadaşlar o dönem bana cok yardımcı olmuşlardı

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=12263.0

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=12472.0

Yorum

Arkadaşlar Merhaba,
          bizde iki adet insignia var. inanin gözüm ne bmw ne audi nede mercedes görüyor. Binip kullanmak inanın ayrı bir keyif. Çoğu zaman yakıt tüketim konusu gündem de oluyor. Yalnız unutulmamalıdır ki performans ve tüketim doğru orantılıdır. Ayrıca araç ağırda olunca yakıt tüketimi bir miktar daha artıyor. insignia bine yakıt ibresine bakmasın lutfen. yakıt azalınca zaten uyarı giliyor..

Herkese saygılar..
          2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...

Yorum

Erol bey Hoşgeldiniz

Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtırmsınız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

arkadaşlar hem burda yazdıklarınızdan hem de bulduğum arabanın beni kendine bağlamasından ötürü bir insignia sahibi oluverdim. kendi aracımı sattım 2012 model 1.4 edition elegance bir insignia aldım.
              araba 13 binde daha kokusu üstünde.. sahibi de güzel bakmış.. dediğiniz gibi arabadan inince nedense 20-30 metre geri geri bakarak gidiyorum
              şuan arabaya binmek için sürekli bahane arar durumdayım, nerdeyse bakkala onla gidicem.. biraz alışmama gerekiyor ama.. konsol filan biraz karışık geldi..
              arabanın kitapçığını da okumaya başladım maaşşallah ansiklopedi gibi.. bu arada araçta navigasyonlu bir ses sistemi var kameralı filan.. gördüğüm en karışık oto teybi diyebilirim. onun kitapçığını 3. sayfada bıraktım zaten..
              neyse çok bulamadığım bir şey olursa size sorarım..
              bu arada 1.4 tiguana göre ilk ce şuan tek olumsuz düşüncem motor performansı.. yani bu araç 140 beygir ve 1500kg, tiguan 150 beygir ve 1650 kiloydu.. inanın onunla istediğim viteste yokuş çıkardım ve hızlanarak hiç kesilme hızlanmama hissetmezdim, insignia bu konuda biraz eksik.. doğru devir ve vitese bakıyor.. 2000 devirden sonra sanki gücü yakalıyo gibi.. iki araç arasında 30Nm tork farkı var sanırım bu da etkilidir..
              neyse benim için çok sorun değil ailemle kullanıyorum kimseyle yarışacak halim yok.. ayrıca tiguan bu basettiğim yokuş yukarı performansı vermek için anlık tüketimde 49 lt yi vuruyordu, ben bunda 25lt üstünü görmedim..
              ortalama tüketim de tiguanda 10lt iken bu araçta 8lt civarı ki ben mahalle içinde çok kullanıyorum..
              ha bir de arabanın üstü 5 numara film sanırım ruhsata işletmek lazımmış, o konuda kararsızım.. yazın bakıcam eğer o siyah film yüzünden çok sıcak olursa muayaneden önce söktürürüm.. iyi olursa gidip ruhsata işleticem..
              şimdilik böyle resimlerimi de çekip ekliycem.. arabama nazar değicek diye de korkuyorum tez zamanda bir kurban kesicem..
              arabamı seviyorum..

Yorum

Hayirli olsun abi güle güle kullan. Tiguan hic sürmedim bir sey diyemem, en son 16 Vectramiz vardi 2004 model, Insignia onunla karsilastiramayiz. Babamda bel fitigi var yillardir, en rahat ettiği araç buydu bunu aldik. 2013 model Elegance Edition, Ankara'daki makyajsız tek arabaydı, 58.750'ye aldik. Acayip benzin içiyordu, 1000 km'yi geçtik,iki sey fark ettim: 5000 devirde vites değiştiriyorum diğeri de trafiğe dalinca ortalama hiz 23 ortalama yakit 12 litreydi. Burda okuyunca vitesi 2000-2500'de değiştirip, sabah da 8e 15-20 kala bos saatte cikinca yola, 0rt 1 litre dustu, hiz da 1 km artti. Diger arkadaslarin dediği gibi, cok rahat araba. Sadece 1.viteste abandiginda patinaja kaliyor, onun haricinde bizce cok güzel. Ozelliklerini de al BMW'ye koy 50 milyarlık opsiyon donanimina giriyor. Ne yalan soyleyim, cok paramiz olsa ben bunu kullanmaya devam edip, bizimkilere de 2.0 dizelini alirdim, oyle bağlıyor insani Okuldan cikinca yorgunlukla, aksam 8 gibi donuyorum ki trafik olmasin, tum yorgunluğumu aliyor

Yorum

bugün ilk kez start stop çalıştı.. bir avm girişinde boş yer açılmasını bekliyordum. tık durdu bir dakka sonra yer açıldı debriyaja bsınca çalıştı.. 2 yaşındaki oğlumun ilk arabasını gördüğündeki tepkiyi vermek üzereydim.. yanlız sürekli bu patinaj olayından bahsediyorlar.. bu kadar donanımlı arabada patinaj önleme sistemi yok mu ki? tiguanda vardı istesemde pati çekmiyodu.. gerçi önden çekişli arabaların gücü patinajda kaybetmesi ve aktarması fiziken bazı limitlerde kalıyor ama yinede bu araba patinaj önleme vardır diye düşünüyorum.. nasıl pati çekiyor hayret?
                  arabamı seviyorum..

Yorum

1,4 140 t fena degil. guzel araba. yakit tuketimi az. guclu, havali, emsallerine göre ucuz ve daha fazla özellikli. 3. ve 4. viteslerde gazi kökle aracin zevkine bak.
                    A.ÖMEROĞLU
                    1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Patinaja çok kalmaz en fazla bir tur döner bu arada yakıt konusunda çok düşünmeye gerek yok bence bu araca 45-50 kuruş ideal ben de bu ara sakin kullanıyorum 9.6 idi tüketim önceki 1.6 dizel aracım 8-8.5 yakıyordu keyifli sürüşler

Yorum

İşleniyor...
                      X