Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia alasım var yorumunuz nedir?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia alasım var yorumunuz nedir?

merhaba,
    şuan kullandığım 2009 1.4 TSI 150 beygir tiguanımı satasım geldi. bu donanımda hoşuma giden araçlar içerisinde insignia da üst sırada.
    bu formu da 4-5 gündür takip ediyorum baya bir konu okudum.
    açıkcası kafam eskisinden de karışık oldu.
    araçta herkesin kabul ettiği bazı kronik sorunlar var gibi. bu sorunların servis tarafından ilgisiz bırakılması ve sizlerin de tabir yerinde ise yama vari çözümler ile çözmenize de biraz şaşırdım. 70 bine bir araba alıp çift taraflı bant ile bir yerlerini tutturmak ilginç geldi.
    aracımı değiştirince pişman olmak maad maad istemediğim için yorumlarınızı almak istedim.
    bu başlığı volswagen forumda açamdım çünkü onların farklı bir fanatikliği var malum. kimse insignia al demeyecek biliyorum.
    burda biraz daha objektif yaklaştığınızı gördüm ve burdan bir fikir alabilirim diye düşündüm.
    1.4 edition elegance buldum bir tane. 2012 temiz araba. ama dediğim gibi forumdaki sorunlar çok düşündürüyor. hepinziin aracı dıştan ve içine oturunce çok kusursuz ama kullanımda görünen bu sorunlar beni korkutuyor. alala
    özellikle ilk çalıştığında gelen sesler, geri çıkarken balata kokusu vs bunlar ciddi sorunlar..
    ne dersiniz içimdeki insignia aşkını kalbime gömüp bağrıma tiguanı mı bassam ihihi
    arabamı seviyorum..

Ynt: insignia alasım var yorumunuz nedir?

Forumdan bir arkadaşımız (Patron) 2.0 cdti 160 hp insignia aracını satmış, uzunca bir süre de forumdan uzak kalmıştı.
    15 Aralık Pazar günü geri dönmüş, bir başlık açmış, ne yazdığını kendiniz okuyun diye linki aşağıya koyuyorum
    http://www.insigniateam.com/forum/in....msg253256#new

Yorum

Dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya, fikir vermeye çalışırız.Ancak şunu samimiyetle söylemek isterim ki;
      hiç kimse İnsignia'yı bütün yönleriyle anlatamaz, bir tarafı hep eksik kalır.Onu yaşadığınızda anlar ve bir daha da kopamazsınız

Yorum

Bende insignia alırken çok araştırdım çok korktum ama alalı yaklaşık 1 sene olacak o bahsettiğiniz hiç bir sorunu yaşamadım ve sadece bakım için servise uğradım... maşallah diyelim de nazar değmesin
        insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
        honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Valla ben 3. insignia ' mı kullanıyorum şu an buna gelinceye kadar da arada başka araçlar da aldım sattım. Forumda bazı arkadaşlar da benim gibi farklı araçlardan sonra insignia ya dönüş yaptılar. Tereddüt ettiğiniz konulardan ciddi muzdarip olunsa böyle bir tercih yapmak zor olurdu diye düşünüyorum. Bence o kadar da tedirgin olmayın. İnsignia aldığına bin pişman olan ben görmedim şu ana kadar...
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Bende samimi bir itiraf da bulunmak istiyorum.Bizde 1-2 ay önce aracımzı sattık ve de şu an çok pişmanım.Ve de insignia dan sonra bir sürü araç kullandım ama gerçekten hep birşeyler eksik kalıyor.Hatta kendimi acemi şoför gibi hissettiğim bile oldu Ben daha hiçbir aracın içinde insignia içindeki kadar güvende hissetmedim.Performans ve yol tutuşu olarak hiç bu kadar keyif aldığım araç olmadı ama eleştirmek gerekirse rakiplerine oranla nispeten konforsuz biraz.Ve de son olarak bende vw grubuna geçiş yapma niyetiyle internette uzun süreli incelemelerde bulundum vw grubunda karşılaşılan sorunlar daha önemli ve maddi kaybı daha yüksek sorunlar motor şanzıman vb.. ve malesef arkasında durmuyorlar mutlaka istisnalar vardır ama Opel Türkiye daha çok arkasında duruyor sorunların.Ama tabi yine karar sizin.Ayrıca tam hatırlamıyorum ama insignia 2010 ya da 2011 de en sorunsuz araç seçilmişti herhalde avrupada.
            İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

O bant meselesi sanırım 2009-2010 modellerde oldu, daha sonra üretim yıllarına ait araçlarda yok öyle bir problem diye biliyorum (en azından benimkinde yok)

Yorum

Alın keyfinize bakın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Alın keyfinize bakın
                  . Fatih abi diyorsa vardır i bir bildiği
                  2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                  2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Fransa'da takdir ediliyor, Kore'de taklit ediliyor, Almanya'da üretiliyor. Şu ana kadar yaptığımız en iyi araç OPEL

Yorum

Araba konusunda çok titiz iseniz herşeyi duyar her gıcırtıya tepki verir ve kafanızı takarsınız.

Bu biraz insanın kişiliği ile ilgili, ben 1 yıldır 1.4t kullanıyorum tek sıkıntım virajlara 180 ile giriyorum daha 200'ü göremedim.

Sonuç Fatih bey'in dediği gibi "Alın Keyfinize bakın-hatta arabadan inince dönüp bi daha bakın"

1.4T INSIGNIA

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz forumu 1 hafta kadar inceleyin ve insignia kullanıcıların bu arabayı nekadar çok sevdiğini anlayacaksınız. Bu araba bizim için sıradan bir araç değil . Bizler opel fanatiği değiliz ama insignia bir başka aracınızı park ettikten sonra dönüp o arabaya tekrar bakarsınız yada pencereden aracınıza bakarsınız abartmıyorum % 90 çoğu kişi böyle yapıyor..
                        Çok sorunlu bir araba değil ufak tefek sıkıntı oluyor ama abartılacak kadar bişey yaşamadım . Size önerim hiç tereddüt etmeden alın..

Yorum

yasım 34 bugüne kadar sahip olduğum araçlar (sıralı olarak) Doğan slx, Opel astra, Nissan primera, passat 1.8T, megane coupe, cruze. ve son olarak da turbo cosmo insignia. Emin olun beni bu yaşıma kadar hicbir araba bu kadar heyecanlandırmadı. Bir bahane olsa da dısarı cıksam arabayı kullansam diye bakıyorum.
                            1.6 Turbo Cosmo İnsignia

Yorum

yorumlarınıza çok teşekkürler.. dediğiniz gibi arabanın artıları çok saymaya da gerek yok.
                            eksilere baktım ben daha çok, biraz endişe etmiştim ama içimi ferahlattınız diyebilirim.
                            sorun olursa burda zırlarım artı ksize..
                            alacağım araç 2012 1.4 oldukça full olanı.. sanırım still paketi var. jantlar 18 teybi ekranlı kameralı, arka camlar film vs..
                            aracı yürütmedim ama içine binip inceledim, kontak açıp boşta gaza bastım.. yalan yok binip gidesim geldi muhaha
                            ilginç bir şekilde zor satılıyor ama araç.. satıcı bir aydır satamamış ve ben onu aramasam o beni arayıp ne yapısınuz alıyomusunuz diyip duruyo..
                            aracımı ilana koyucam ama gaza gelip kredi çekesim de var..
                            bu arada benim arabam 10 lt yakıyor ve biraz daha ekonomik oslun diye 1.4 olanı düşünüyorum.. cosmo da hem güçlü hem de biraz daha dolu..
                            ama şehir içi 7,5 lt çok cazip geldi.. hele benim gibi dizel 1.5 duster ile 6.5 lt yakarken 10lt benzine geçince hasss insan biraz şok oluyor..
                            arabamı seviyorum..

Yorum

Insignia; Alınası Araba

Yorum

İşleniyor...
                              X