Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 2012 Bi-Turbo 195 HP araçta Yoğun Duman Çıkması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 2012 Bi-Turbo 195 HP araçta Yoğun Duman Çıkması

2012 Mayıs ayında aldığım aracı çekiş gücü nedeni ile çok sevdim. Ancak aldığımın 10. gününde uçak egzos kokusu ile birlikte kaputun sağ tarafından beyaz yoğun duman çıktı. Defalarca servise gitmeme rağmen hala çözüm bulunamadı. En son egzoz manifoltunun tam oturmadığı söylendi ve tamir edildi. Şimdi daha kesif duman çıkıyor. Motor stop olunca kesiliyor. Biraz performans yapınca daha sık oluyor. Aracın garantisi bitmeden halletmem gerektiğinden dolayı acele yardımınızı bekliyorum. NE OLABİLİR

Ynt: Insignia 2012 Bi-Turbo 195 HP araçta Yoğun Duman Çıkması

Aramıza welcome yararlanmanız dileğiyle iyi forumlar.
    Ankara ya da İstanbul'a , tecrübeli bir yetkili servise müracaat etmenizi öneririm; bu iş ciddi gibi duruyor

Yorum

Dedikleri gibi manifold yada manifold contası olması lazım.Manifoldun oturmaması ilginçmiş.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

bu duman olayı benim başıma gelmişti bmw aracımda.ondaki sorun yağ filtresi kutusunun ,motor bloğuna sabitlendiği yerdeki contadan çok hafif sızan yağ eksoz manifoltuna damlıyor ve sıcak olan eksoz manifoltu yağı yakarak duman oluşturuyordu.bir ihtimal böyle bir durumda olmuş olabilir.illa yağ filtresi kutusu değilde farklı bir noktadan yağ kaçağı yapıp manifoltun üzerine akıyor olabilir.
        benim sorunu bmw ustası derdimi anlattığım gibi çözmüştü.iyi usta bulmak önemli.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
        X