arkadaslar gecen ay uzun yolda yaptıgım yakıt ortalaması 5.1 resmı yukleyecegım ama beceremedım yardımcı olursanız yuklerım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bu da benım ortalama yakıt ım
Collapse
X
-
Ynt: bu da benım ortalama yakıt ım
http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=4.0 inceliyebilirsiniz adım adım anlatılıyor farklı iki siteden yükleme olayı..
-
sizce 1.4 140 cosmo neden yok? ne kadar güzel değerler. benim yeni insignia 9 ile 10 arasında gezip duruyor. arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. cruse control rampa çıkarken yakıt tüketimini arttırır mı yoksa cruse control her zaman iyi midir?Yeni insignia 1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: newsigniasizce 1.4 140 cosmo neden yok? ne kadar güzel değerler. benim yeni insignia 9 ile 10 arasında gezip duruyor. arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. cruse control rampa çıkarken yakıt tüketimini arttırır mı yoksa cruse control her zaman iyi midir?
otomatik vites uygun vitesi de kendisi seçiyor
size de çay içmek kalıyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: newsigniasizce 1.4 140 cosmo neden yok? ne kadar güzel değerler. benim yeni insignia 9 ile 10 arasında gezip duruyor. arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. cruse control rampa çıkarken yakıt tüketimini arttırır mı yoksa cruse control her zaman iyi midir?
Yorum
-
çok teşekkür ederim arkadaşlar ben ccyi çok sık kullanıyorum. çünkü gaza kendim basınca gazı ayarlayamıyorum. gazı ben ayarladığımda gereksiz yere aracı devirlendirdiğimden tüketimi olumsuz etkileyebiliyor. arkadaşlar otomatik vitesli araçlarda kısa mesafeli yolculuklarda özellikle araba soğukken manuel modu kullanmak yakıt tasarrufu sağlar mı yoksa her zaman D mi iyidir?Yeni insignia 1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.
Yorum
-
Benim yakıt tüketimim şehir içi ve şehirler arası toplam ortalama kış için 8,5lt/100 km bu sene 8,4lt/100 gösteriyor,nedeni nedir bilmiyorum Yazında 8,7lt/100 km olarak yol bilgisayarı gösteriyor.Araç 1,6 Cosmo 180 HPINSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BABOLİYaklasık ıkı senedr ınsıgnıa kullanıyorum o rakamları gormek nasıp olmadı.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BDINBenim yakıt tüketimim şehir içi ve şehirler arası toplam ortalama kış için 8,5lt/100 km bu sene 8,4lt/100 gösteriyor,nedeni nedir bilmiyorum Yazında 8,7lt/100 km olarak yol bilgisayarı gösteriyor.Araç 1,6 Cosmo 180 HP
Bu nasıl bir yakıt tüketimidir? Ben aracı alalı 8 bin KM yaptım. Yakıt tüketimi 11 Lt'nin altına hiç düşmedi. Üstelik çoğunluğu uzun yol ve cc'de kullanıyorum. 130-140 geçtiğim olmamıştır. Benim araçta mı yoksa sizin araçta mı bir gariplik var?2009 İnsignia 1.6T Cosmo Teknik Gri+DVD800+Sunroof+Flexride+Infinity Ses Sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: A.YanarOrjinal yazı sahibi: BDINBenim yakıt tüketimim şehir içi ve şehirler arası toplam ortalama kış için 8,5lt/100 km bu sene 8,4lt/100 gösteriyor,nedeni nedir bilmiyorum Yazında 8,7lt/100 km olarak yol bilgisayarı gösteriyor.Araç 1,6 Cosmo 180 HP
Bu nasıl bir yakıt tüketimidir? Ben aracı alalı 8 bin KM yaptım. Yakıt tüketimi 11 Lt'nin altına hiç düşmedi. Üstelik çoğunluğu uzun yol ve cc'de kullanıyorum. 130-140 geçtiğim olmamıştır. Benim araçta mı yoksa sizin araçta mı bir gariplik var?
Mersin de depoyu ağzına kadar doldurun
Yol bilgisayarını sıfırlayın
Adana'ya doğru normal yoldan gidin ve dönün
90 kmh cc ile 6.vites de
Aynı benzincide tekrar ağzına kadar doldurun
Bir sıkıntı yoksa 7lt fazla yakmamanız lazım
Yorum
Yorum