Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu da benım ortalama yakıt ım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bu da benım ortalama yakıt ım

arkadaslar gecen ay uzun yolda yaptıgım yakıt ortalaması 5.1 resmı yukleyecegım ama beceremedım yardımcı olursanız yuklerım
    ahmet

Ynt: bu da benım ortalama yakıt ım

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=4.0 inceliyebilirsiniz adım adım anlatılıyor farklı iki siteden yükleme olayı..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

arkadaşlar..şehir içi yakıt tüketimim henüz 8 litreyi geçmedi.
      şehirler arası da 6 litre civarında..
      ama şunu da belirteyim.. kullandığım yollar genellikle düz ve eğimsiz yollar...yani yokuşun bol olduğu yerlerde tüketim mutlaka artacaktır.

Yorum

Yaklasık ıkı senedr ınsıgnıa kullanıyorum o rakamları gormek nasıp olmadı.

Yorum

Ali senin kullanımına göre imkansız

Yorum

bahsettiğim yakıt tüketimi değerlerini 1.4 140 ps lik motorlarda yakalamak mümkün.
            1.6 180 ps ya da 1.6 115 ps lik motorlarda tüketim değerleri tahminimce daha yüksektir.

Yorum

sizce 1.4 140 cosmo neden yok? ne kadar güzel değerler. benim yeni insignia 9 ile 10 arasında gezip duruyor. arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. cruse control rampa çıkarken yakıt tüketimini arttırır mı yoksa cruse control her zaman iyi midir?
              Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: newsignia
                sizce 1.4 140 cosmo neden yok? ne kadar güzel değerler. benim yeni insignia 9 ile 10 arasında gezip duruyor. arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. cruse control rampa çıkarken yakıt tüketimini arttırır mı yoksa cruse control her zaman iyi midir?
                Kesinlikle cruise derim
                otomatik vites uygun vitesi de kendisi seçiyor
                size de çay içmek kalıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: newsignia
                  valla rampa çıkarken her iki şekildede anlık tketimin artığını göreceksiniz ama crusie kontrol bunu hissettirmeden yapabilecek kabiliyette olduğu için maneul olarak rampa çıktığınızdan daha az yaktığını izlemeniz mümkün olur

Yorum

çok teşekkür ederim arkadaşlar ben ccyi çok sık kullanıyorum. çünkü gaza kendim basınca gazı ayarlayamıyorum. gazı ben ayarladığımda gereksiz yere aracı devirlendirdiğimden tüketimi olumsuz etkileyebiliyor. arkadaşlar otomatik vitesli araçlarda kısa mesafeli yolculuklarda özellikle araba soğukken manuel modu kullanmak yakıt tasarrufu sağlar mı yoksa her zaman D mi iyidir?
                    Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

Benim yakıt tüketimim şehir içi ve şehirler arası toplam ortalama kış için 8,5lt/100 km bu sene 8,4lt/100 gösteriyor,nedeni nedir bilmiyorum Yazında 8,7lt/100 km olarak yol bilgisayarı gösteriyor.Araç 1,6 Cosmo 180 HP
                      INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
                      20" jant
                      infinity
                      DVD 800
                      Sunroof
                      Deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BABOLİ
                        Yaklasık ıkı senedr ınsıgnıa kullanıyorum o rakamları gormek nasıp olmadı.
                        1.4 lerde bu değerler görülebiliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BDIN
                          Benim yakıt tüketimim şehir içi ve şehirler arası toplam ortalama kış için 8,5lt/100 km bu sene 8,4lt/100 gösteriyor,nedeni nedir bilmiyorum Yazında 8,7lt/100 km olarak yol bilgisayarı gösteriyor.Araç 1,6 Cosmo 180 HP
                          Bülent Bey,

Bu nasıl bir yakıt tüketimidir? Ben aracı alalı 8 bin KM yaptım. Yakıt tüketimi 11 Lt'nin altına hiç düşmedi. Üstelik çoğunluğu uzun yol ve cc'de kullanıyorum. 130-140 geçtiğim olmamıştır. Benim araçta mı yoksa sizin araçta mı bir gariplik var?
                          2009 İnsignia 1.6T Cosmo Teknik Gri+DVD800+Sunroof+Flexride+Infinity Ses Sistemi

Yorum

evet arkadaslar benım bu verdıgım 5.1 lt deger 1.4 insıgnıa için.
                            ahmet

Yorum

Orjinal yazı sahibi: A.Yanar
                              Orjinal yazı sahibi: BDIN
                              Bülent Bey,

Bu nasıl bir yakıt tüketimidir? Ben aracı alalı 8 bin KM yaptım. Yakıt tüketimi 11 Lt'nin altına hiç düşmedi. Üstelik çoğunluğu uzun yol ve cc'de kullanıyorum. 130-140 geçtiğim olmamıştır. Benim araçta mı yoksa sizin araçta mı bir gariplik var?
                              Bu işte bir gariplik var.
                              Mersin de depoyu ağzına kadar doldurun
                              Yol bilgisayarını sıfırlayın
                              Adana'ya doğru normal yoldan gidin ve dönün
                              90 kmh cc ile 6.vites de
                              Aynı benzincide tekrar ağzına kadar doldurun
                              Bir sıkıntı yoksa 7lt fazla yakmamanız lazım

Yorum

İşleniyor...
                              X