Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 cosmo fiyat önerisi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 cosmo fiyat önerisi?

Orjinal yazı sahibi: aykut
    merhablar mehmet bey ben 2009 model 1.6 180 bg. edition aldım. arabanın liste fiyatı benim aldığımda 60000 tl virarındaydı. ben 42000 tl ye aldım. eşimin babaannesinin üzerine aldım aracı. 5 sene de MTV de yok. ama bildiğim kadarıyla yaş sınırlaması geldi. alırsanız yardımcı olmaya çalışırım evraklar konusunda.
    Orjinal yazı sahibi: Mehmet_72
    Ben 2011 model 1.6 cosmo 180 lt. beyaz + Flexride Şasi Sistemi + Sunroof ve landirenzo lpg yi taktırarak almayı düşünüyorum, bu özellikteki aracı liste fiyatınının dışında en son kaça alabılırım ve 2011 model için bayilerden fiyat araştırması yapmış arkadaşların ve en son almış oldukları fiyatı paylaşırsalar sevinirim.

Bu arada %90 olan hasta raporu üzerinede alma gibi bir ihtimalim var eğer rapor üzerine alırsam bu özellikteki araç bana kaça mal olur?
    Aykut bey evrak konusundaki yardımın için teşşkür ediyorum ama raporu zaten yılbaşında almıştık dedemin adına yüzde 90 rapor oranı. Yaş olayına kısıtlama getırıldı derken tam olarak ne oldugunu bılmıyorum. Bu arada dedem 1943 doğumlu ve raporun geçerlilik süresiside raporda sürekli olarak işaretli.

Yorum

maliye raporun yeni olması dikkat ediyo. sürekli olası önemli değil yani. bizimkinde de sürekli ibaresi vardı ama biz tekrar aldık. doktarlar ötv olayını duyunca biraz mırın kırın ettiler ama sonuç olarak verdiler. siz bayiden fiyat aldınız mı hiç ?

Yorum

3 hafta önce 2010 1.6T 180bg cosmo+dvd800navi+bej+kibo araç rengi beyaz 58850TL...
        İnsignia 1.6T 180BG Cosmo+DVD800 AKSARAY

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          bu arada beyaaz bu araca çok yakışıyor ama artık herkeste beyaz var yerinizde olsam diğer renkleride değerlendirirdim... bende beyaz için 1,5 ay beklemiştim ama şimdi pişmanım...
          Gümüş qri ye ne dersiniz

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: redblood
            3 hafta önce 2010 1.6T 180bg cosmo+dvd800navi+bej+kibo araç rengi beyaz 58850TL...
            Mehmet Bey 2011 model düşünüyor.. Sanırım sizin aldığınız fiyat 2010 İnsiqnia ya ait
            2010 son kampanyası olarak fiyatlarda baya bi indirime qittiler bayiiler.. Stoklarını tüketmek için birazda.. Sizin aldığınız bu fiyatta 2010 aittir sanırım 2011 değildir? huh

Yorum

Ben beyazına hastayım diyebilirim dolayısıyla başka bir rengin üstüne parada verseler bakmadan düşünmeden geri çeviririm.
              Ben 2011 almayı düşündüğüm için dolasıyla 2011 için fiyat verirseniz çok sevinirim. Bu arada bugun rapor üzeri fiyat aldım 1.6 cosmo 180 bg. beyaz flexide+ sanruf+landırenzo lpg takılacak bana verdıklerı en son fiyat 49.000 tl.
              Lpg kitinin fiyatınıda 2.500 tl. olarak ekledi.

Yorum

49.000 bu özelliklerde bi insiqnia için qerçekten harika bi rakam bence

Aracın şu anki 2011 liste fiyatı 62.885 TL zaten.. Siz ek olarak sunroof 2.060 TL + flexride şasi 2.318 TL istiyorsunuz ve böyle olunca da fiyat 67.000 civarı oluyor.. Belki bu fiyata bayii indirmi filan da yaparlardı ve az da olsa bişey fark ederdi 65.000 civarına filan alabilirdiniz..
                Ama rapor ile fiyatı 49.000 almışsınız.. Bence qayet uyqun diyebilirim normal fiyatına qöre arada nerdeyse 20.000 TL fark var..
                İnşallah sizin için en hayırlısı olur ve bir an önce kavuşursunuz hayalinizdeki İnsiqnia ya

Yorum

Navigasyon olarakta fly audio taktırmayı düşündüğüm için navigasyonu ekletmeden fiyat aldım.

Yorum

İyi düşünmüşsünüz.. Fiyat olarakta fly audio qayet uyqun bi sistem ve çok amaçlı bi sistem.. Fly audio kullananlar daha iyi bilqilendirir zaten sizi
                    Naviqasyonu DVD-800 e qöre daha qüncel.. Geri qörüş kamerası var ve DVD oynatabiliyor benim bildiklerim..
                    Yalnız DVD-800 ün qüzel, daha doğrusu araç içindeki qörsel yanı, turn-push kumandasının olması arabaya bambaşka bi hava katıyor
                    Fly audio da turn-push yok malesef.. Bunu da düşünün derim ve kararınızı ona qöre verin.. Ama düşündüğünüz ve olmasını istediğiniz opsiyonlar qerçekten harika Flexride böyle bi arabada olmalı zaten Ve beyaz renk cosmo insiqnia yada sunroof bambaşka bi hava katıyor...
                    DVD-800 mü yoksa fly audio mu ona da siz karar verin iyice düşünüp.. Sonra başka insiqnia larda turn-push qörüp keşke alsaymışım demeyin
                    Hayırlı olsun şimdiden

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                      İyi düşünmüşsünüz.. Fiyat olarakta fly audio qayet uyqun bi sistem ve çok amaçlı bi sistem.. Fly audio kullananlar daha iyi bilqilendirir zaten sizi
                      Naviqasyonu DVD-800 e qöre daha qüncel.. Geri qörüş kamerası var ve DVD oynatabiliyor benim bildiklerim..
                      Yalnız DVD-800 ün qüzel, daha doğrusu araç içindeki qörsel yanı, turn-push kumandasının olması arabaya bambaşka bi hava katıyor
                      Fly audio da turn-push yok malesef.. Bunu da düşünün derim ve kararınızı ona qöre verin.. Ama düşündüğünüz ve olmasını istediğiniz opsiyonlar qerçekten harika Flexride böyle bi arabada olmalı zaten Ve beyaz renk cosmo insiqnia yada sunroof bambaşka bi hava katıyor...
                      DVD-800 mü yoksa fly audio mu ona da siz karar verin iyice düşünüp.. Sonra başka insiqnia larda turn-push qörüp keşke alsaymışım demeyin
                      Hayırlı olsun şimdiden
                      Başka insignialarda gördüğüm olmuş arac içinde çok şık duruyor çok hoş bir görüntüsü var ve fly audiouyuda forumdan takipo ediyordum geniş bir bilgiye sahip oldum ve fly audio ile dvd-800 ile kıyaslama yaptığım zaman kuru bir dvd-800 alacagıma turn-push kumandasındanda vacgecer ve çok dolu özelliklere sahip fly audıo alırım kararına varmıştım ve şuan içinde kararımda kararlıyım

Yorum

Düşüncen ve önerin içinde teşekkür ediyorum.

Yorum

O halde hayırlı olsun diyelim
                          En kısa zamanda hayalinin insiqnia sına kavuşman dileğiyle

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                            O halde hayırlı olsun diyelim
                            En kısa zamanda hayalinin insiqnia sına kavuşman dileğiyle
                            Teşekkürler efemurat.

Yorum

Hayırlı olsun hemşerim,flyaudio bencede DVD800den daha iyidir.Arabayı canlardan mı almayı düşünüyorsun?
                              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                              2.0 CDTI
                              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                                Hayırlı olsun hemşerim,flyaudio bencede DVD800den daha iyidir.Arabayı canlardan mı almayı düşünüyorsun?
                                Sağol teşkekürler umut. Evet canlardan almayı düşünüyorum, bakalım artık ve kısmet diyelim.

Yorum

İşleniyor...
                                X