Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cam sileceği donması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• cam sileceği donması

sabah kaltım arabayı çalıştırdım
    (motor ısınsın diye ) bu aradada ön camın buzunu kazırken baktımki donup cama yapışan silgiler buzdan kopamadığı için çalışamıyor. hemen aracı istop ettim , sıcak su döktüm , şükür süleceğin motoru yanmamış çalışıyordu , sizde unutmayın silecekleri otomatikte bırakmayın , camı silerken sizi algılıyor sensör .
    2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Ynt: cam sileceği donması

dıkkat etmek lazım
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Bizim araçların sınıfı ve satıldığı iklimsel pazar olarak silecek ısıtması yok ama bu yapılabilir diye umuyorum...Misal subaru forestr da ön sileceklerin hemen altında rezistans telleri var..Onlar buzlu ya da karlı havalarda, etraftaki karları eritmek için pratik ısıtma işlemi sunuyor..Güzel bir özellik...
      İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Subaru'lar enteresan arabalar; plastik kalitesi düşük, lastik gürültüsü vs var ama dün impreza'mı sanayiye götürdüm, özel opel servisi olan bir arkadaşım var, lifte kaldırdık, altında bir sorun var mı diye kontrol edelim dedik. 2005 model araba, ne yağ sızıntısı var ne birşey. Arkadaşım körükleri, balataları yeni mi taktırdın dedi, hayır ben aldığımdan beri akü dışında bu arabaya parça takmadım dedim.
        Sorunsuz araba diyorlar ya subaru, mazda, nissan için, doğru gerçekten de.

Yorum

Katılıyorum..Mesela sınıfında ilk defa Opel Corsa D'de de direksiyon ısıtması sunulmuştu..İnsignia nın Rusya ya pazarlanan araçlarında da bu donanım var..Park ısıtıcısı mesela, bu da güzel donanımlar kar ve buzla mücadelede...
          İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Don olayları çok oluyorsa akşamdan cama kolayla sıkın sabaha camınızda buzlanma olmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yeni insigniadaki kış paketinde var ısıtmalı silecek ve ısıtmalı deri direksyon simidi bahsettiğiniz konu oysa

Yorum

Evet cam suyu da ısıtmalı bir de

Yorum

benim araçta ön cam rezistansı var basıyosun düğmeye 1 dakka sonra ön camda buz muz kalmıyor.ama nazar değdi şöför tarafı rezistans tellerim çalışmıyor hafta sonu baktırtacam artık
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şahin
                    sabah kaltım arabayı çalıştırdım
                    (motor ısınsın diye ) bu aradada ön camın buzunu kazırken baktımki donup cama yapışan silgiler buzdan kopamadığı için çalışamıyor. hemen aracı istop ettim , sıcak su döktüm , şükür süleceğin motoru yanmamış çalışıyordu , sizde unutmayın silecekleri otomatikte bırakmayın , camı silerken sizi algılıyor sensör .
                    dikkat edin ve silecekleri çalışır pozisyonda bırakmayın.araç çalıştığı gibi devreye girip silecek lastiklerinizin deforme olmasına neden olur.
                    su dökmekte iyi bir yöntem değil çünkü o su anında soğuyarak tekrar buz oluyor.en azından benim bulunduğum bölgede öyle oluyor sabah -13 leri gördük geçen hafta
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şahin
                      hemen aracı istop ettim , sıcak su döktüm , şükür süleceğin motoru yanmamış çalışıyordu , sizde unutmayın silecekleri otomatikte bırakmayın , camı silerken sizi algılıyor sensör .
                      Buz tutmuş cama sıcak su dökülür mü? İyi ki cam patlamamış

Yorum

İşleniyor...
                      X