Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insıgnia ya özel koltuk kılıfı var mıdır?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insıgnia ya özel koltuk kılıfı var mıdır?

Orjinal yazı sahibi: Flesius
    Orjinal yazı sahibi: insgna44
    Bizim insignia larda koltuk arkası plastik korumalık niye yokk.. Hyundai da bile var... Arka koltuga çocuklar oturduğunda ayakkabının çamuru olduğu gibi ön koltukları kirletiyor.. yokmu buna bir çözüm
    Var. E-bay'de gerekli taramayı yaparsanız koltuğun arkasına açılan muhtelif renklerde ve saydam örtüler göreceksiniz. Bunların üzerinde çeşitli cepler de var. Çocuk malzemeleri vs. asılabiliyor.
    yok o cepli korumalık kılıfları biliyorum o tarz bişey deil.. benim dediğim koltuk arkası sert plastik malzemeden yapılmış korumalık...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ynt: Insıgnia ya özel koltuk kılıfı var mıdır?

Orjinal yazı sahibi: Flesius
      Bizim insignia larda koltuk arkası plastik korumalık niye yokk.. Hyundai da bile var... Arka koltuga çocuklar oturduğunda ayakkabının çamuru olduğu gibi ön koltukları kirletiyor.. yokmu buna bir çözüm

Var. E-bay'de gerekli taramayı yaparsanız koltuğun arkasına açılan muhtelif renklerde ve saydam örtüler göreceksiniz. Bunların üzerinde çeşitli cepler de var. Çocuk malzemeleri vs. asılabiliyor.
      yok o cepli korumalık kılıfları biliyorum o tarz bişey deil.. benim dediğim koltuk arkası sert plastik malzemeden yapılmış korumalık...
      Ha tamam kastetiğiniz sadece onlarsa onu bilmiyorum. Görmedim hiç.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
      X