arkadaşlar bugün itibariyle yeni insiginanın sparişini vermiş bulunmaktayız. renk olarak siyah diyordum fakat asteroid gri yi görünce daha çok hoşuma gitti. araçta flexiride +sunroof+park go paketi var. ocak ayında üretime alınıp mart sonu gibi elinizde olur dediler.captivayı 66.500 e sattık 40.000 kmde idi krom +navi+alarm filan herşey vardı.aslında 68 aşağısına satmayacaktık fakat mtv 1100 +bakımı yaklaştı 600+kasko 1000 düşününce böylesi daha hayırlı galiba neyse geçiş süresinde astra 1.3 cdti düşünüyoruz bakalım artık hayırlısı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
3 ay nasıl geçecek!!!
Collapse
X
-
Ynt: 3 ay nasıl geçecek!!!
bence 3 aydan daha uzun bir süreyi gözden çıkarın, şimdiye kadar ne ben ne de tanıdıklarım opelden söz verdikleri tarihte araçlarını alamadı. hatta bir keresinde 2003 yılının sonlarına doğru corsa 1.0 siparişi verdik (neredeyse parasının tamamını da ödedik mal gibi) bekle bekle 1 ayda gelecek araba 3-4 ayda gelmeyince paramızı geri alıp peugeot 206 almıştık.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: beter55arkadaşlar bugün itibariyle yeni insiginanın sparişini vermiş bulunmaktayız. renk olarak siyah diyordum fakat asteroid gri yi görünce daha çok hoşuma gitti. araçta flexiride +sunroof+park go paketi var. ocak ayında üretime alınıp mart sonu gibi elinizde olur dediler.captivayı 66.500 e sattık 40.000 kmde idi krom +navi+alarm filan herşey vardı.aslında 68 aşağısına satmayacaktık fakat mtv 1100 +bakımı yaklaştı 600+kasko 1000 düşününce böylesi daha hayırlı galiba neyse geçiş süresinde astra 1.3 cdti düşünüyoruz bakalım artık hayırlısı1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: adamsapplebence 3 aydan daha uzun bir süreyi gözden çıkarın, şimdiye kadar ne ben ne de tanıdıklarım opelden söz verdikleri tarihte araçlarını alamadı. hatta bir keresinde 2003 yılının sonlarına doğru corsa 1.0 siparişi verdik (neredeyse parasının tamamını da ödedik mal gibi) bekle bekle 1 ayda gelecek araba 3-4 ayda gelmeyince paramızı geri alıp peugeot 206 almıştık.2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: adamsapple..... şimdiye kadar ne ben ne de tanıdıklarım opelden söz verdikleri tarihte araçlarını alamadı......
Ben aksine erken teslim almıştım o zamanlar kimseyi tanımıyordum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: beter55Araç opsiyonlarla 86.000 e geldi ama yeni yılla birlikte fiyatlarda oynama yapılabilir
forumda bir üye opsiyomlar dahil 90.500 tlye almıştı yan, 8000 tlye yakın indirim yapılmış sizin fiyat bana yüksek geldi normalde
82.000 tl tutması lazımdı 4000 tl indirim yapmışlar fazla indirim yapmamışlar
opsiyonlar flexride stil paketi park&go paketi sunroof çevre görüş paketi 2
Yorum
-
Abi opsiyonlar çıkınca 78.400 e gelmiş oluyor nasıl o kadar fark anlamadım o abi opsiyonları çıkarınca 77.000 e gelmiş oluyor2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: beter55Abi opsiyonlar çıkınca 78.400 e gelmiş oluyor nasıl o kadar fark anlamadım o abi opsiyonları çıkarınca 77.000 e gelmiş oluyor
Yorum
Yorum