Duyuru

Collapse
No announcement yet.

3 ay nasıl geçecek!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 3 ay nasıl geçecek!!!

arkadaşlar bugün itibariyle yeni insiginanın sparişini vermiş bulunmaktayız. renk olarak siyah diyordum fakat asteroid gri yi görünce daha çok hoşuma gitti. araçta flexiride +sunroof+park go paketi var. ocak ayında üretime alınıp mart sonu gibi elinizde olur dediler.captivayı 66.500 e sattık 40.000 kmde idi krom +navi+alarm filan herşey vardı.aslında 68 aşağısına satmayacaktık fakat mtv 1100 +bakımı yaklaştı 600+kasko 1000 düşününce böylesi daha hayırlı galiba neyse geçiş süresinde astra 1.3 cdti düşünüyoruz bakalım artık hayırlısı
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Ynt: 3 ay nasıl geçecek!!!

hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hadi hayırlısı olsun , sayılı gün geçer elbet..
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Hayırlı olsun. Konfigüratör den dediğiniz renk çok hoş duruyor. İnşallah sayılı zaman tez geçer.

Yorum

Hayırlı olsun
          2015 leon fr

Yorum

bence 3 aydan daha uzun bir süreyi gözden çıkarın, şimdiye kadar ne ben ne de tanıdıklarım opelden söz verdikleri tarihte araçlarını alamadı. hatta bir keresinde 2003 yılının sonlarına doğru corsa 1.0 siparişi verdik (neredeyse parasının tamamını da ödedik mal gibi) bekle bekle 1 ayda gelecek araba 3-4 ayda gelmeyince paramızı geri alıp peugeot 206 almıştık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
              arkadaşlar bugün itibariyle yeni insiginanın sparişini vermiş bulunmaktayız. renk olarak siyah diyordum fakat asteroid gri yi görünce daha çok hoşuma gitti. araçta flexiride +sunroof+park go paketi var. ocak ayında üretime alınıp mart sonu gibi elinizde olur dediler.captivayı 66.500 e sattık 40.000 kmde idi krom +navi+alarm filan herşey vardı.aslında 68 aşağısına satmayacaktık fakat mtv 1100 +bakımı yaklaştı 600+kasko 1000 düşününce böylesi daha hayırlı galiba neyse geçiş süresinde astra 1.3 cdti düşünüyoruz bakalım artık hayırlısı
              Hayırlı olsun... kaça mal oldu aracınız?
              1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Araç opsiyonlarla 86.000 e geldi ama yeni yılla birlikte fiyatlarda oynama yapılabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                  bence 3 aydan daha uzun bir süreyi gözden çıkarın, şimdiye kadar ne ben ne de tanıdıklarım opelden söz verdikleri tarihte araçlarını alamadı. hatta bir keresinde 2003 yılının sonlarına doğru corsa 1.0 siparişi verdik (neredeyse parasının tamamını da ödedik mal gibi) bekle bekle 1 ayda gelecek araba 3-4 ayda gelmeyince paramızı geri alıp peugeot 206 almıştık.
                  abi zaten biz araç gelse bile seçimlerden sonra trafiğe çıkartmayı düşünüyoruz yani Nisan gibi

Yorum

hayırlı uğurlu olsun
                    06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Hayırlı olsun aracınıza bir an evvel kavuşmanız dileğiyle.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                        ..... şimdiye kadar ne ben ne de tanıdıklarım opelden söz verdikleri tarihte araçlarını alamadı......
                        Opel den kaynaklı gecikme değildir çünkü opel elindeki aracı gelecek olan araçları günü gününe takip ediyor mucbir sebepler olmadıkca araçların gelişlerinde sarkma olmuyor aslında sorun bayinin organizasyon eksikliğinden kaynaklı gecikmeler olabiliyor

Ben aksine erken teslim almıştım o zamanlar kimseyi tanımıyordum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Araç opsiyonlarla 86.000 e geldi ama yeni yılla birlikte fiyatlarda oynama yapılabilir
                          hayırlı olsun eğer ekletebilirseniz çevre görüş paketi 2 kesinlikle tavsiye ediyorum youtubede adaptive cruise control izlerseniz keşke onuda alsaydım dersiniz şansınız ve zamanınız varken onuda alın sonuçta bu cihazlar sonradan takılmıyor pişman olmayın

forumda bir üye opsiyomlar dahil 90.500 tlye almıştı yan, 8000 tlye yakın indirim yapılmış sizin fiyat bana yüksek geldi normalde

82.000 tl tutması lazımdı 4000 tl indirim yapmışlar fazla indirim yapmamışlar

opsiyonlar flexride stil paketi park&go paketi sunroof çevre görüş paketi 2

Yorum

Abi opsiyonlar çıkınca 78.400 e gelmiş oluyor nasıl o kadar fark anlamadım o abi opsiyonları çıkarınca 77.000 e gelmiş oluyor

Yorum

Abi opsiyonlar çıkınca 78.400 e gelmiş oluyor nasıl o kadar fark anlamadım o abi opsiyonları çıkarınca 77.000 e gelmiş oluyor
                              bende izmir surtaş bayisini aramıştım telefonda cosmo at6 trafik sigorası dahil 77.000 tl dedi bayiye gidip ciddi pazarlık yaparsan 75.000 tlye kadar düşüyor sen yüksek fiyat almışsın normalde senin opsiyonlar dahil ödeyeceğin tutar 82.000 tl olması lazımdı sana 4000 tl indirim yapmışlar

Yorum

İşleniyor...
                              X