Galiba doğru söylüyorsunuz, bana ve birçok kişiye ters ve mantıksız gelse de yasa koyucu
-değişik gerekçelerle mantıksız gibi görünen- ucube hükümler getirebiliyor, sanırım bu da onlardan biri
Az önce Opel Ekcan satış kısmından bir arkadaşla konuştum; yılın son üç ayı, yeni yılın ilk üç ayı "O" araç kimse
almıyor diyor. Saçma/salak bir yasa angry
Sistem oturup tüm araçlar aynı olunca düzelir.Asıl garip olan 2013 Ağustos ayında alınan arabanın 2014 model olmasıydı.Aracın modeli üretildiği yıldır.Biz eskiden trafiğe çıkış tarihinle ilgilenmezdik çünkü ikiside birbirine yakın tarihler oluyordu.Yeni sistemde aracın model yılı olması gerktiği gibi üretim yılı bizim aldığımız tarihte trafiğe çıkış yılı olacak.Bundan sonra iki tarihede dikkat ederek araç alınacak.Yılsonu araç alınmaması ile ilgilide yıl sonu kampayaları daha cazip bence.
2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
sanıyorum 2014 basında araç teslım alan kımse olmadan bu gerçeği öğrenemeyecez
2014 ü beklemeye gerek yok bu gün yeni araç alanlarda 2013 mü 2014 mü yazıyor.Eski sisteme göre 2014 yazıyor olması lazım.Eğer değişiklik olduysa 2013 yazmali.
2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
hakikaten saçma ya tövbe yarabbim muhabbete bak 2014 model araba almak için mayısı bekleyecez 2. el satış yapılan sitelerde yeni bir uygulama başltsınlar o zaman model yılı değill trafiğe çıkış tarihi diye
Yorum