Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil tavsiye ve öneriye ihtiyaç var.Chevrolet Trax-Opel Mokka- Mini SUV

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acil tavsiye ve öneriye ihtiyaç var.Chevrolet Trax-Opel Mokka- Mini SUV

Arkadaşlar,

Eşim 2004'den bu yana Chevrolet Kalos kullanıyordu. 9 yılda 25.000 km yol yaptı.
    Eşimin Mini SUV tarzı araçlara hevesi var bende kırmak istemiyorum.

Opel Mokka, Chevrolet Trax derken. Mokka beklediğimiz fiyattan çıkmadı, bütçemizi aşıyor.
    Chevrolet Trax çıktı, düz vites geldi. Bu ayın içinde otomatik vites opsiyonu çıktı.
    Tam alalım diyeceğimiz anda Chevrolet'in Avrupa ve Türkiye pazarından çıkıyor olması kafamızı iyice karıştırdı.

Bugün eski arabayı satılığa çıkardık ve hemen satıldı.
    Aşağıya tabloyu özetleyeceğim . Açıkçası öneri ve fikirlerinize açığım.

Alınacak araç 1-2 sene değil en az 5-6 sene kullanılacak. bu süreç içerisinde yapacağı maximum kilometre 20.000 KM- 25.000 KM

Chevrolet Trax 1,4 - 140 HP - LT 18" - Klima - Otomatik Vites - 52.000 civarı - 3 Yıl garanti - 10 yıl parça ve servis garantisi. - Eşimin beğendiği bir araba. Fakat Chevroletin pazardan çekilmesi midemizi bulandırdı. 5-6 sene sonra ikinci el piyasası/satılma zorluğu kolaylığını kestirmek zor... GM böyle bir karar almasa Chevrolet Trax alınmıştı.

Renault Captur - 1,2 - 120 HP - Otomatik - Ikon - 17" Klima + Otomatik vites + Navi - 60.000 civarı

Renault Clio - 1,2 - 120 HP İkon - Klima - Otomatik - Navi - 47.000 civarı

Peugeot 2008 Active 1,6 120 Atmosferik - Otomatik - ESP - BT- Katlanır Ayna - 16" - 54.000 TL

Kafamız çok karıştı çook... maad
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Ynt: Acil tavsiye ve öneriye ihtiyaç var.Chevrolet Trax-Opel Mokka- Mini SUV

??????

Yorum

Renault kullanıcısı olarak tavsiye ederim, opel'lerde ufak tefek de olsa moral bozucu sıkıntılar olabiliyor, renaultlar daha güvenilir (kaporta-kazayı kastetmiyorum) gibi geliyor.

Yorum

Aldığınız araç yarı otomatik olmasın, gerisi sizin beğeniniz.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Aracıma bakmaya giderken clio kullanmıştım beğendim start stop vardı güzel bir arabaydı tam bayanlar için fiyatta anlaşırsanız alın derim.
          2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
          Gerçek pilot

Yorum

Kesinlikle ix35 bence o donanım çok hoş anladığım kadarıyla çok az kullanılıyor yakıt sıkıntısıda yok

Yorum

Clio alın keyfinize bakın.ama clio istediği tarzda olmuyor eşiniz bu işe ne der bilemiyorum
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Mehmet Bey bu sınıf içinde eğer performans ( ki çok kötü değil) ve yakıt ( bence sınıfına göre çok makul tıpkı insignia gibi çok yakıyo diye milletin diline dolanmış) derdiniz yoksa ve 3-5 yıl binecekse eşiniz konfor, donanım olarak iyi bir alternatif Kia Sportage olabilir. Ben 1 yıl kullandım biliyosunuz çok da memnundum açıkçası. Müşteri çıktı diye sattım. Şu an 2012 model bir Spo yu 50-55 arası bir fiyata alabilirsiniz düşük kilometrede. Clio ve capture ile sınıf olarak bence kıyaslanmaz bile. Kullanımı çok keyifli ve her yere ailecek gidebileceğiniz bir araç. Tasarım olarak sınıfının bence en iyisi.
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Dün Captur'a baktık. Rakam 60.000 TL Bütçeyi aşıyor.
                  Peugeot 2008 Active donanım 55.000 TL
                  Clio 47,750 TL
                  İx 35 66.000-67.000
                  Kia Sportage 69.000 liste en fazla 65.000 ' e düşerler.
                  Quasqai ve Juke'ün yüzü eskidi..

Chevrolet Trax 57.000 liste 53.000 'e alabiliyorken, dün 4,000 TL daha son bir indirim yaptı . İndirim ile 49.000 TL gibi bir rakama alınabileceğini düşünüyoruz.

Trax 1,4 -140 LT Donanım - Otomatik Vites 18" Jant - Mylink 4x2 Full
                  Trax'ı eşime alacağız. Eşimin gönlü Trax'ten yana.

Chevrolet 2015'te Türkiyeden çıkacak ama 10 yıl parça garantisi veriyor. Biz 6-7 sene kullanırız.
                  Satarken ne kadar değer kaybedebiir ki ? Zaten son 4.000 TL indirim ile bu değer kaybını peşinen karşılamış oluyoruz.

Clio'mu Trax mi derseniz. Trax bir kaç adım önde. Captur güzel ama 10.000 TL pahalı...
                  Peugeot'ya ben soğuk bakıyorum.
                  Trax sevimli bir araç ....

Sunroof'suz 49.000- Sunroof ile 51.000 gibi

Trax şu an bir tık önde gibi... Hayırlısı Pazartesiye kadar bir karar vereceğiz. Görüşleriniz ve önerileriniz için teşekkürler. Görüşlerini ve yorumlarınızın devamını bekliyorum...

Yorum

O fiyata Trax bence de çok mantıklı Mehmet bey. Değer kaybını çok düşünmeyin bence. Mesela Daihatsu Terios bizim doktor arkadaşta vardı. Biliyorsunuz 3-4 yıl önce çekilmişti piyasadan. Şu an parça sıkıntısı da yok halen. Satarken de hiç zorlanmadı açıkçası.
                    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Geçenlerde biryerde okumuştum Chevrolet Avrupa pazarından çekiliyor diye http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25286608.asp dilerseniz gözönünde bulundurun.
                      2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
                      2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

chevrolet çokdeli indirim yapmış fiyatlara bir bakın derim.

http://img35.imageshack.us/img35/7748/km6d.jpg

Yorum

siz basetmişsiniz zaten ben tam okumadan atlamış oldum
                          2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
                          2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

trax'in tek kötü yanı mokka'larda olan mercekli farın olmaması. geri kalanı mokka ile aynı gibi

Yorum

İşleniyor...
                            X