Duyuru

Collapse
No announcement yet.

neden radyonun ses kalitesi , USB ve AUX tan daha iyi ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• neden radyonun ses kalitesi , USB ve AUX tan daha iyi ??

günaydın , insigiamda mevcut standart dvd400 den müzik dinliyorum , radyo dinlerken ses kalitesi ( bas / tiz / sesin doygunluğu ve max seviyesi ) beni tatmin ediyor .. ancak radyoda dinlediğim aynı şarkıları USB'den kayıt dinlediğimde ( mp3 lerim 320 kHz civarında ses kalitesine sahip, yani iyi kalitede) ne yaparsam yapayım aynı ses kalitesine yakalayamıyorum , AUX da ise durum daha vahim; örneğin cep telefonlarına bağladığımda, ses bile çıkmıyor sanki ???

ben mi beceremiyorum; yoksa benim bilmediğim teknik bir detayı & çözümü var mı bunun ??

sizinde dikkatinizi çekti mi bu durum ??

Ynt: neden radyonun ses kalitesi , USB ve AUX tan daha iyi ??

Auxta kablonun önemi büyük ama USB de olmaması lazım enteresan bir gözlem olmuş sonucu bende merak ediyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

aux ile zaten müzik dinlemek çile müzikten soğursunuz.usb kalitesi iyi olması lazım ama hiç biri cd den dinlenen müzik kadar kaliteli olamıyor nedense.
      ama eşimin arabasına usb li pioneer teyp aldım gerçekten çok güzel ses çıkıyor sanırım teyp firmalarına göre bu ses işi bayaa değişiyor.
      şuan kullandığım araçtada usb li sony var ve gerçekten ses kalitesi baya iyi..
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

usb için ayrı eq ayarları gerekiyor olabilir, emin değilim.

Yorum

Eq ayarlarına kadar kontrol ettim, fm bandından yayın her zaman daha coşturucu :/ oy başı dumanlı dağlar oyy

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
            günaydın , insigiamda mevcut standart dvd400 den müzik dinliyorum , radyo dinlerken ses kalitesi ( bas / tiz / sesin doygunluğu ve max seviyesi ) beni tatmin ediyor .. ancak radyoda dinlediğim aynı şarkıları USB'den kayıt dinlediğimde ( mp3 lerim 320 kHz civarında ses kalitesine sahip, yani iyi kalitede) ne yaparsam yapayım aynı ses kalitesine yakalayamıyorum , AUX da ise durum daha vahim; örneğin cep telefonlarına bağladığımda, ses bile çıkmıyor sanki ???

ben mi beceremiyorum; yoksa benim bilmediğim teknik bir detayı & çözümü var mı bunun ??

katılıyorum aynı sorunu bende tespıt etmıstım
            2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dj 1040
              Orjinal yazı sahibi: ortodoxian

katılıyorum aynı sorunu bende tespıt etmıstım
              aynen katılıyorum ses kalitesi bende de şu şekilde gidiyor iyi çeken Radyo kanalı olmak kaydıyla 1.radyo 2.cd 3.sd 4.usb telefonu hiç denemedim.Hepsi radyodaki gibi olsa bence gayet iyi olurdu.ama diğerleri de bende çok kötü de değil.
              1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

bizim arabaların su tesisat işi gerekten b.... tan bu nasıl bir iştir anlamadım acaba Almanlarda genç nüfuz giderek azalıyormuş acaba bu tesisat işini ihtiyarlar mı el attı acaba haha haha
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

eğer radyo da Metro fm yada powertürk açıksa bariz bir fark oluşuyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

mura virgin unutma ihihi
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                      eğer radyo da Metro fm yada powertürk açıksa bariz bir fark oluşuyor..
                      aynen katiliyorum , zaten bu frekanslari dinledikten sonra jeton dustu bence ... internetten radyo ses frekans gucu ve kalitesi neyse o kalitede usb'ye muzik kopyaladim , nafile ?? birakmam bu isin ucunu , çözecegim :P

Yorum

Selam.
                        320kbps diyorsunuz. Radyoda dinlediğiniz müzikler bunun yanına yanaşamaz. Elinizde güzel bir CD varsa kendiniz mp3 yapıp dinlerseniz daha sağlıklı olabilir.
                        http://www.poikosoft.com/ güzel bir dönüştürücüdür. Benim müzikler (USB'deki) 128 mp4/AAC LC. Bu arabada pek dikkat etmedim ama eski araçta benim için gayet yeterliydi.
                        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                          mura virgin unutma ihihi

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bende tam tersi usb daha net ve kaliteli radyo çok dandik

Yorum

Bu sorun bende de var. Özellikle Radyo ve CD'den kaliteli bir müzik alabiliyorken USB'den dinlediğim müzikler hakikaten çok kötü. Ancak önceki aracımda USB'den çalan şarkılarda gayet iyiydi. Bu soruna bir çözüm üretebilen var mı arkadaşlar? Ya da uygun maliyetli bir ses sistemi yaptıran üstadlarımdan bu konuda bir yardım isteyeyim.
                              Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance Siyah, Sunroof Paket, 18' Jant

Yorum

İşleniyor...
                              X