Arkadaşlar inş haftaya sipariş veriyoruz ama bu iki paketin tam içeriğini bilen var mı ?park go da kör nokta şerit takip kamera ve akan trafik uyarı sistemi(ne anlama geldiğini daha çözemedim ),çevre görüşte : tabela okuma şerit takip ve otomatik frenleme var heralde daha net bilgilere sahip olan yardımcı olabilir mi birde siz olsanız hangisini tercih ederdiniz park go 3000 çevre görüş 1250 tl . Diğer özellikler flexiride +sunroof sizce nasıl
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Park go mu yoksa çevre görüş paketimi
Collapse
X
-
Ynt: Park go mu yoksa çevre görüş paketimi
bence ikiside gereksiz ve neredeyse hiç kullanılmayacak özellikler boşa para vermeye gerek yok.benim mevcut aracımda oto.park var ama inanın sadece 1 kez kullandım oda denemek için ama paranız çoksa aracım en azından daha donanımlı olsun pisikolojik olarak içim rahat etsin diyorsanız neden olmasın ikisinide alın2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: beter55Arkadaşlar inş haftaya sipariş veriyoruz ama bu iki paketin tam içeriğini bilen var mı ?park go da kör nokta şerit takip kamera ve akan trafik uyarı sistemi(ne anlama geldiğini daha çözemedim ),çevre görüşte : tabela okuma şerit takip ve otomatik frenleme var heralde daha net bilgilere sahip olan yardımcı olabilir mi birde siz olsanız hangisini tercih ederdiniz park go 3000 çevre görüş 1250 tl . Diğer özellikler flexiride +sunroof sizce nasıl
Yorum
-
Senin dediğin park go abi bir de park go en çok kullanılacak olan geri görüş kamerası. Acaba 3000 tl değer mi2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: beter55Senin dediğin park go abi bir de park go en çok kullanılacak olan geri görüş kamerası. Acaba 3000 tl değer mi
Yorum
Yorum