Vatandaşının yaşam refahını bukadar fazla düşüren ,onu evine tıkılmaya mecbur eden dünyadan bi haber yaşamasını isteyen başka bir hükümet olmamıştır.Ya arkadaş insanların gezmek eğlenmek hakkı yokmu.ucuz araba binme hakkı yokmu.Ülkemizi yöneten kesim halkın boynuna vergi tasmasını takmış durumda ,kazancımız ürünlere değil vergilere gidiyor.özelliklede otomobil ve akaryakıta.
yazıklar olsun diyorum.
Bu vergi adaleti sağlanamadıkça kimse bana ekonomi iyi gidiyor demesin.İnsanların kullanması en zorunlu olan ve kaçma şansı olmayan enerji sektörüne yapılan zamlar gerçekten faiş ve kabul edilemez.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Sonrada kuzey ırak petrol vanası açılacakmış külahıma anlatsın.isterse oluk oluk petrol aksın bu ülkeye adamlar and içmiş bize ucuz bişey kullandırmayacaklar.eee tabi istanbulu yoksa nasıl ikiye ayıracaklar okadar sermaye nerden gelecek.kanal istanbulmuş pehhh.sonrada köprülerle trafiği hafifletmeye çalışırlar tekrardan.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Aynen bu forumda birkaç ay önce dile getirdiğimiz gibi olacak; hükümet lpg'li araç sayısının arttığını görünce zamlara başlayacak demiştik. Şimdi büyük bir zam yaptılar, bundan sonra muhtemelen ufak ufak artıracaklar, tahminimce 1 yıla kalmadan 4 TL sınırına dayanacak.
Suküt ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir; Tekdir İle Uslanmayanın Hakk'ı Kötektir Demiş Atalarımız---Biz galiba 2. evreyi yaşıyoruz Bizlere Müstehak Az bile Dedem Hep Der İnsanoğlu Ne çekerse Kendi Kafasından Çeker Bu halk için EN doğru Söz bu bence...
'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... '' '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Suküt ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir; Tekdir İle Uslanmayanın Hakk'ı Kötektir Demiş Atalarımız---Biz galiba 2. evreyi yaşıyoruz Bizlere Müstehak Az bile Dedem Hep Der İnsanoğlu Ne çekerse Kendi Kafasından Çeker Bu halk için EN doğru Söz bu bence...
aynen katılıyorum. halkımız gamsız vurdum duymaz. köylünün dersen dünyadan haberi yok deve kuşu gibi gömmüşler kafalarını. hiçkimse hiçbirşeye itiraz etmiyor. bilinçli bir kesim var onlarda zorla susturuluyor. vay bu milletin haline. satıp satıp yiyoruz ee normal böyle olması. şimdi satılacaklarda bitti sıra toprak satmaya geldi. eh aradaki ufak tefek parayıda böyle zamlarla çıkartıyorlar
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Kadın olmayı bir yana bırakınız, insan onurunu ayaklar altına alıp 'götünün kılı olayım' diyebilen bir topluma böyle hükümet az bile
Çalışan nüfusunun % 70'i işçi-köylü iken İşçi Partisi'ne değil de kapitalist liberallere oy veren bir topluma böyle hükümet az bile
Konu niye kilitlensin; onlar başka bir Türkiye'de yaşamıyorlar ki. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovsalar, çıplak realite ortadan kalkacak mı?
Yorum