Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LPG YE TARİHİ ZAM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: LPG YE TARİHİ ZAM

Biz lpg mizi yedirmeyiz...(hükümet) Yedirmedi de ihihi her seferinde 50 tl lik LPG alırım..Değişen birşey olmadı, yine 50 tl lik LPG alacağım için sorun yok diyen bir zihniyetin hükümeti buna da bir el atsın bence...Her iyi şeyi kendilerine mal ederken, böyle kötü dinamiklerde yok makinist hatalı yok iranın cezayerin gaz vanalarını kısmalarından vs vs...Bir güzellik yapsın da gönlümüzü alsın..Benzinden sömürülüyoruz,sıra LPG de.. oleyy
    İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Uzun yol için bir hesap yaptım.. 3,3 tl LPG birim fiyatı ile,

tankım ortalama 40 litre LPG alıyor. ve 400 km yol gittiğimi hesap ediyorum.

Buda 132 TL' ye 400 km demek.

Benzin ile güncel olarak km de 380 kuruş yakıyorum. Bu da,

400 km de, 153 tl demek.

bu durumda, 21 tl fark için, LPg ile artık motoru öldürme riskine girmeyip benzinle devam etmemimi gösterir???

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Aynen öyle, yakında birkaç zam daha sokuştururlar, lpg benzinden pahalıya (km başına) gelmeye başlar.

Yorum

hesabınız doğruysa 40 bin km de 2 bin tl fark yapar. ozamana kadar lpg nin çıkaracağı masraflarla fark kapanır hatta lpg daha masraflı olur. ne anladım o işten
          2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Tabi bu benim kullanımıma ve yaşadığım coğrafi konuma göre yaptığım sarfiyat.

Yoğun şehiriçi trafiği veya yüksek devirli kullanan arşadaşların hesabı pek tabi biraz farklı olabilir., lakin fiyatlar bu denli olduğu sürece aman aman bir fark yaratmayacak gibi görünüyor.

Hal böyle iken, yaşasın 97 nitro : )

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

bence hepsini aynı fiyat yapacaklar standart 5 tl ne alırsan 5 tl gel abi gel yakıta gel
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

keşke 5 tl olsa da orada dursa, bu gidişle 10 tl'yi de görürüz 3-4 yıla

Yorum

1.4 t lpg versiyonu turkiyede cok satar gelirse diyoduk artik satmaz
                  2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                  yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Yılbaşından sonra döviz kurlarında artış olmazsa, LPG fiyatları düşer... genelde böyle oluyor... Nisan mayıs gibi düşüyor...
                    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
                    X