Duyuru

Collapse
No announcement yet.

90.000 TLYE YENİ İNSİGNİA ALMAK MANTIKLI MI ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 90.000 TLYE YENİ İNSİGNİA ALMAK MANTIKLI MI ?

Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
    Orjinal yazı sahibi: Sefa3434
    Bana kalsa ikinci el 5.20 yada a6 alınır tabi benim fikrim
    zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama 2. el bu sınıfta alacagınız araba ya 2006-2007 bandındadır yada 120.000 km yi devirip gitmiştir yada kazalıdır acıkcası 0 araba dururken markası ne olursa olsun 7 8 yasında arabaya verirken daha çok düşünürüm ha 90.000 insignaya vermek mantıksız gelebilir tabı 2. ele girecek olursak zaten 6-7 ay kadar bekelrseniz dolu bir insignanın 2. eli muhtemel 75 bın civarında gezer o zaman mantıklı bir hal alır
    güzel açıklama yapışsın tebrikler

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46672982/detay

İnsignia hastası olarak bana bile yukarıdaki ilan daha mantıklı geldi.

1.4T INSIGNIA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: leventymn
        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46672982/detay

İnsignia hastası olarak bana bile yukarıdaki ilan daha mantıklı geldi.
        2.el alınacaksa tabiki mercedes bmw audi almak mantıklı olur ama insignia 0 km ve opsiyonlarıda var böyle düşününce insignia daha dolu donanımlı ve mantıklı ilk kullanan herşeyini bilen olmak varken 2.el mercedese 89 bin tl vermek ve c180 görmekten sıkıldım sanki arabayı ucuz veriyorlar her yerde var onun için insignia almak daha mantıklı ve doğru karar

Yorum

90000 tl cok yuksek rakam opelın ıkıncı elınde zararınızı goz onunde tutun derım nerden baksanız 20000 tl 25000 tl zararınız olur bu aractan ınsıgnıanın adı cıktı bır kere cok yakıyor tup olmuyor dıye bız ne kadarda sevsekte pıyasadakı cogu arabadan ustunde olsa ıkıncı elı cok cok agır ve yok pahasına gıdıyor canım araclar ondan dolayı ıyı dusunun derım duygularla degıl mantıkla hareket etmek lazım

Yorum

Bence yeni insignia 1.6 at nin mercedesden öyle aşağı kalır yanı yok .hem c serisi seneye yeni kasa çıkartacak ve onun için bu araçta bence yeni kasa gelirse en fazla 80 bine gider bir de şu var yeni aracı ilk siz kullanmış oluyorsunuz .mercedesin süspansiyon rahatlığı ile tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum ben yani Mercedes tikinde için alınmalı bu araçta ise amg paketten dolayı 18" inç lastik var.ben eğer ikinci el düşünecek olsam bmw 3 serisi düşünürüm
            2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
            2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Orada tiki diye bir şey geçmiş rahatlık olucak orası .telefon yanlış çevirmiş. Sonuç olarak bizde insignia sipariş ettik.yani alınabilir destekliyoruz ama 2-3 seneden aşağı kullanmamak şartı ile

Yorum

yeni kasalarda manuel de yakıt gayet düşük insignia 1.6 için...
                2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
                  Bence yeni insignia 1.6 at nin mercedesden öyle aşağı kalır yanı yok .hem c serisi seneye yeni kasa çıkartacak ve onun için bu araçta bence yeni kasa gelirse en fazla 80 bine gider bir de şu var yeni aracı ilk siz kullanmış oluyorsunuz .mercedesin süspansiyon rahatlığı ile tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum ben yani Mercedes tikinde için alınmalı bu araçta ise amg paketten dolayı 18" inç lastik var.ben eğer ikinci el düşünecek olsam bmw 3 serisi düşünürüm
                  aynen katılıyorum

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46910018/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46910018/detay

Neler var neler 90.000 TL'ye Ama ben alacak olsam duygularım yine mantığımın önüne geçer ve İnsignia alırım.

1.4T INSIGNIA

Yorum

Abi bir kere gösterdiğin araçla 1.6 170 insignia farklı araçlar.biri ekonomi için diğeri sürüş keyfi için.bizde bu araca baktık ama insignia aldık

Yorum

sıfır, sıfırdır. 2. el nedir. kazalı, çarpık, boyalı, parçalar aşınmış. bmw mercedeste çok değer kaybediyor ikinci elde.
                        A.ÖMEROĞLU
                        1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Gunaydin arkadaslar,

Herhangi bir bayide beyaz manuel cosmo goren oldu mu? Kendi aracimi her an satabilirim ve Malatya Opel Kavuklar'i az once aradigimda Mart'a kadar arac gelmeyecegini soyledi. Yardimci olursaniz sevinirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zizufuat
                            Gunaydin arkadaslar,

Herhangi bir bayide beyaz manuel cosmo goren oldu mu? Kendi aracimi her an satabilirim ve Malatya Opel Kavuklar'i az once aradigimda Mart'a kadar arac gelmeyecegini soyledi. Yardimci olursaniz sevinirim.
                            Bildiğim kadarıyla manuel cosmo için 2-3 ay gün atıyorlar.. su an bütün bayilerde otomatik olanı var.. Manuel sipariş üzerine geliyor suan..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                            X