Duyuru

Collapse
No announcement yet.

90.000 TLYE YENİ İNSİGNİA ALMAK MANTIKLI MI ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 90.000 TLYE YENİ İNSİGNİA ALMAK MANTIKLI MI ?

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
    Ben de aynı şekilde karmaşa içerisindeyim sebebi ise
    Mevcut İnsignia cosmo std donanımından sonra olası her alternatifte birden çok eksiklik buluyorum.
    İdeal araç insigniadan sonra 520d F10 ehh o da 200 bin civarı
    Donanımlar hepsi sizin için önemli ise hayırlı olsun yoksa eleme yapın
    Benim için flexride ve nav olmazsa olmaz
    Bence yeni insignia halen çok iddialı bir otomobil ama maalesef o kadar iddialı bir ticari seçim değil
    opsiyonlardan kesinlikle alınacak 2 sçenek var flexride ve çevre görüş paketi 2 diğerleri keyfe ve konfora bağlı

Yorum

almak mantıklı ama satmak pek mantıklı olmayabilir satarken donanımlar malesef pek para etmiyor
      2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

''Bir kaç sene öncesine kadar 40.000tl lik raçlar simdi 60.000 ve 60.000 lik araçlar simdi 80.000 tl.. nolacak bu durum nereye gidecek ne zaman benzin fiyatları düşecek yada ÖTV makul değerlere düşecek ne zaman.. tam anlamıyla bağımsız üreten bir toplum olacağızzz.. bilemiyorum ama..''
        D sınıfı bir araç ın illaki diğer segmenlere göre değer kaybı daha fazla olacaktır.. Eğer zaman varsa yeni insignia nın 1.6 dizel motorunu beklemek lazım derim ben.. iddalı bir motor seçeneği olacağını umuyorum hem yakıt tüketimi hemde performans açısından.. Belki o zaman 90.000 tl ye bu bu araç alınırmı sorusu kafanızda soru işareti olarak kalmıyacak..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

90 bin tl'ye 2004 Mercedes E55 AMG alınabilir tabi extrem bir örnekti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            90 bin tl'ye 2004 Mercedes E55 AMG alınabilir tabi extrem bir örnekti
            hahaha evet tam extreme olmuş

Yorum

Hayrını gör. !! ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

90.000 TL iyi para. Ben olsam düşünürdüm. Kendi şahsi fikrim olarak 2. el araba almak bana daha mantıklı geliyor. Temzini bulmak sıkıntı onun da. Sonuçta arabayı satmak için almazsınız ; fakat ani bir durumda acele satılığa koyarsanız ve o anda 10.000 TL gibi bir kaybınız olacaksa 2. el daha mantıklı. Sonuçta 2. el bir arabanın oturmuş piyasası oluyor. Kaybınız oacaksa bile bunu minimize edersniniz.

Yorum

milyonlarla oynamadıktan sonra sıfır araba almam sonuç olarak ben araba zevki olan bir kişiyim, bir arabada takılıp kalamayacağıma göre, hayatımı düzene soktuğum zaman her sene arabayı değiştirme gibi bir düşünce içindeyim neden sıfır alırım o zaman? 90 bin tl'ye işin aslı çok güzel arabalar var, E55 amg çok ekstrem bir örnek olsa da alınabilecek tonla lüks araba mevcut o fiyata, 2. el olarak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    milyonlarla oynamadıktan sonra sıfır araba almam sonuç olarak ben araba zevki olan bir kişiyim, bir arabada takılıp kalamayacağıma göre, hayatımı düzene soktuğum zaman her sene arabayı değiştirme gibi bir düşünce içindeyim neden sıfır alırım o zaman? 90 bin tl'ye işin aslı çok güzel arabalar var, E55 amg çok ekstrem bir örnek olsa da alınabilecek tonla lüks araba mevcut o fiyata, 2. el olarak...
                    il
                    o şekilde düşünürsek 90.000 tlye lüx araba alınabilir ama ben öyle bişey sormuyorum sıfır km opsiyonlar dahil bu araba alınır mı diye sordum bunun dışındaki mercedes bmw 2.el alırım olayı farklı kalıyor

Yorum

bu özelliklerede bu fiyata başka araç yok hayırlı olsun demekten başka bir şey söylenemez.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

alınır elbette. bu kadar extraya gerek var mı. o kişiye göre değişir. arkadaşlarım neden passat almadın derlerken bir arkadaşımda benim araca binince passatını sattı. insignia aldı. tercih. ön yargı. aracımı yüksek devirlerde sürmeye başladım ve çok sevdim.
                        A.ÖMEROĞLU
                        1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Insignia alınır,doya doya keyfine de varılır
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

öyle olursa, insignia'ya o para verilir, başka arabalar işin içine girmeyecekse çünkü diğer araçların da fiyatları yerinde durmuyor ama hemen satmayın

Yorum

Bana kalsa ikinci el 5.20 yada a6 alınır tabi benim fikrim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sefa3434
                                Bana kalsa ikinci el 5.20 yada a6 alınır tabi benim fikrim
                                zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama 2. el bu sınıfta alacagınız araba ya 2006-2007 bandındadır yada 120.000 km yi devirip gitmiştir yada kazalıdır acıkcası 0 araba dururken markası ne olursa olsun 7 8 yasında arabaya verirken daha çok düşünürüm ha 90.000 insignaya vermek mantıksız gelebilir tabı 2. ele girecek olursak zaten 6-7 ay kadar bekelrseniz dolu bir insignanın 2. eli muhtemel 75 bın civarında gezer o zaman mantıklı bir hal alır

Yorum

İşleniyor...
                                X