Duyuru

Collapse
No announcement yet.

90.000 TLYE YENİ İNSİGNİA ALMAK MANTIKLI MI ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 90.000 TLYE YENİ İNSİGNİA ALMAK MANTIKLI MI ?

MERHABA arkadaşlar sitesinden bütün opsiyonları eklediğimde 98.000 tl fiyat çıkıyor bayi indirimi ile 90 94 arasına düştüğünü düşünürsek benzinli d sınıfı arabaya bu kadar para vermek mantıklı mı rakiplerine baktıgımda 75 80.000 tl ye dizel veya dizel otomatik seçeneği sunuyor sizin düşünceleriniz neler cevaplarınızı bekliyorum

insignia 1.6 170 bg cosmo AT6 77.000 tl
    FLEXRİDE
    STİL PAKET
    KIŞ PAKETİ
    PARK&GO PAKETİ
    SUNROOF
    ÇEVRE GÖRÜŞ PAKETİ 2 ANAHTAR TESLİM 90.000 TL

Ynt: 90.000 TLYE YENİ İNSİGNİA ALMAK MANTIKLI MI ?

rakiplerinde bu kadar dolu bir araba hazırlayıp fiyatına bakın, Fluence bile 60-70 bin lira olmuş
    dediğiniz fiyata alınır bence.

Yorum

evet sıfır dolu megane 66000 civarında

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cixland34
        MERHABA arkadaşlar sitesinden bütün opsiyonları eklediğimde 98.000 tl fiyat çıkıyor bayi indirimi ile 90 94 arasına düştüğünü düşünürsek benzinli d sınıfı arabaya bu kadar para vermek mantıklı mı rakiplerine baktıgımda 75 80.000 tl ye dizel veya dizel otomatik seçeneği sunuyor sizin düşünceleriniz neler cevaplarınızı bekliyorum

insignia 1.6 170 bg cosmo AT6 77.000 tl
        FLEXRİDE
        STİL PAKET
        KIŞ PAKETİ
        PARK&GO PAKETİ
        SUNROOF
        ÇEVRE GÖRÜŞ PAKETİ 2 ANAHTAR TESLİM 90.000 TL
        bu kadar dolu bir araca binmek herkese nasip olmaz bence fiyatı sonuna kadar hakkediyor tabı alıp 2 sene sonra satmayacaksanız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
          rakiplerinde bu kadar dolu bir araba hazırlayıp fiyatına bakın, Fluence bile 60-70 bin lira olmuş
          dediğiniz fiyata alınır bence.
          c sınıfı full donanımlı arabalar 70.000 tlye dayanmış insignia cosmo mt6 74.000 cosmo at6 77.000 tl d sınıfı full donanım ile rakipsiz kalıyor

insignia 1.6 170 bg cosmo AT6 77.000 tl + OPSİYONLAR 90.000 TL

Passat 1.4 TSI 160 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 95.400 opsiyonlar dahil 109.340 tl

C5 1.6 THP 156 BG EXCLUSİVE BVA 89.000 TL + opsiyonlar 93.000 tl

modeo yeni selective 1.6 160 bg powershift opsiyonlar dahil 133.000 tl

Yorum

Bukadar opsiyona normal fiyat.Diğer araçlarla karşılaştırıldığında normal.Fakat yinede çok para tabiki.
            2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Bu sizin bütçenize ve gelirinize bağlı bir durum.
              Ancak uzun süreli binmeyi planlayarak almanızı öneririm. Çünkü ne kadar doldursanız da ikinci elde alıcı gözünde para etmiyor bunlar.
              Ama uzun bir süre bu araç demode olmayacaktır ve rakiplerinden bu haliyle bile 4-5 sene sonra donanım ve teknik açıdan baş edebilir.
              Sizde kullanırken zaten keyiften dört köşe olursunuz
              (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Hayırlı olsun. ihihi
                   2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

bence alınır....
                  F30 Sport+

Yorum

Üstad hoşgeldin burayada
                    Alınır alınır
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                      Üstad hoşgeldin burayada
                      Alınır alınır
                      diğer konuda bu fiyata mercedes bmw alırlar mış full donanımlı opsiyonlu varsa hemen alalım 2.el bmwleri örnek veriyorlar bu paraya 10 20 bin kmde bmw mercedes gösteriyorlar opsiyonsuz fiyatı cosmo at6 76 77.000 tl zaten bunu düşünmüyorlar

Yorum

Bose sistem bence şart
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ben baya dusunurdum premuim hatchbacklerdede baya donanimli alabilirsiniz hb dusunmuyomusunuz? 2.el 10-20binde bmw mersedeste olabilir yani cok km degil sonucta insigniada alindiktan 6 ay sonra 10bin km de olur
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bende enişteme araç bakıyorum bizde aynı şeyleri düşünüyoruz ama bana kalırsa volvo s60 daha mantıklı geliyor 10.000 20.000 de anca c180 alınır onuda açıkcası ben beğenmiyorum ben açıkça Şubat'ı beklicem s60 advance dizel veya r design benZinli araç alınabilir

Yorum

Ben de aynı şekilde karmaşa içerisindeyim sebebi ise
                              Mevcut İnsignia cosmo std donanımından sonra olası her alternatifte birden çok eksiklik buluyorum.
                              İdeal araç insigniadan sonra 520d F10 ehh o da 200 bin civarı
                              Donanımlar hepsi sizin için önemli ise hayırlı olsun yoksa eleme yapın
                              Benim için flexride ve nav olmazsa olmaz
                              Bence yeni insignia halen çok iddialı bir otomobil ama maalesef o kadar iddialı bir ticari seçim değil

Yorum

İşleniyor...
                              X