Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Bose Müzik Sistemi Hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Bose Müzik Sistemi Hk.

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
    gerçekten de ses kalıtesı ve volüm u benı benden alıyo,beklentımın uzerınde,bagajda kocaman bır subwoofer var,bununla beraber toplam 13 hoparlorr
    allah kaza bela vermesin hayran kalmıştım ben o ses sistmine

Yorum

Ne kadara mal oluyor o dediginiz sistem?
      Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
      Orjinal yazı sahibi: newsignia
      paylaşımlar için teşekkürler. lütfen bunların ne olduğunu açıklayabilir misiniz. bu alpine ses sisteminden bahsetmiş arkadaşlar. onlar r700le uyumlu olur mu? arıza ışığı falan yanmasın sonra. bir de sadece hoparlörler mi değiştiriliyor? çünkü ben bağajda sub falan istemiyorum. bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerini esirgemesinler. biz daha yeniyiz çünkü. forum nedense çok durgun.
      Yeni Insignia Biturbo Cosmo'ya Alpine ses sistemi yaptık, gün içinde detaylarını ekleyebilirim.
      Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

paylaşımlar için teşekkürler. lütfen bunların ne olduğunu açıklayabilir misiniz. bu alpine ses sisteminden bahsetmiş arkadaşlar. onlar r700le uyumlu olur mu? arıza ışığı falan yanmasın sonra. bir de sadece hoparlörler mi değiştiriliyor? çünkü ben bağajda sub falan istemiyorum. bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerini esirgemesinler. biz daha yeniyiz çünkü. forum nedense çok durgun.
        Yeni Insignia Biturbo Cosmo'ya Alpine ses sistemi yaptık, gün içinde detaylarını ekleyebilirim.
        Alpine'ın profesyonel serisi ürünler kullanılarak hazırlanan sistem 4.200 TL tutmuştur.
        Daha uygun ürünlerle daha düşük maliyet çıkarılabilir.
        Odak Dynamics'den Süleyman Bey ile görüşüp detaylı bilgi alabilirsiniz.
        0212 449 13 13 (dahili 3318)

Yorum

Alpine'ın profesyonel serisi ürünler kullanılarak hazırlanan sistem 4.200 TL tutmuştur.
          Daha uygun ürünlerle daha düşük maliyet çıkarılabilir.
          Odak Dynamics'den Süleyman Bey ile görüşüp detaylı bilgi alabilirsiniz.
          0212 449 13 13 (dahili 3318)
          Çağrı resimleri yüklersen seviniriz bakalım neler yapılmış )))))
          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal inifity ses sistemleride böyle korumalı oluyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
              gerçekten de ses kalıtesı ve volüm u benı benden alıyo,beklentımın uzerınde,bagajda kocaman bır subwoofer var,bununla beraber toplam 13 hoparlorr
              Aslında her iki araçta da Bose olsa da sizin araçtaki farklı bir dünya. Tamamen o aracın iç dizayn akustiğine göre yerleştirilmiş hoparlörler falan. Tam olarak bilmiyorum ama oldukça ciddi bir opsiyon fiyatının olduğunu düşünüyorum.

Ben de her ner kadar yeni insigniayı Bose ile almayı düşünsem de beklentilerim aslında çok da yüksek değil. İllaki standart versiyondan iyidir ama bu tip sistemler gerçekten çok iyiyse fiyatları da müthiş oluyor. Nedense insignia'daki 1500 TL bu açıdan bakıldığında fazla makul geliyor bana

Insignia'nınkini tam olarak bulamasam da fikir oluşturması açısından hoparlör yerleşim düzenlerini göstermek istiyorum. Şu sonuca varmaya çalışıyorum; Cayenne'deki Bose'yi dinledikten sonra Insignia'daki Bose'nin de benzer performans vereceğini düşünen arkadaşlar biraz hayal kırıklığı yaşabilirler. Kıyaslama bu gerçekler bilinerek yapılırsa daha mutlu olunur. Benim beklentim bu şekilde. Farklı düşünenlere de saygım vardır.

Bu aşağıdaki resim Insignia'daki hoparlör yerleşimi. Infinity veya Bose fark etmiyor. Sadece hoparlör ve ses işlemcileri değişiyor. Resim biraz basit ama

Aşağıdaki ise Cayenne'deki yerleşim. Burası Porsche forumu değil biliyorum ama fikir vermesi açısından bu tip resimler faydalı oluyor

Yorum

arkadaşımız çok güzel açıklamış benimde pek beklendim yok bose den hatta normal ses sistemine 2 hoporlor daha eklemişler desek yeridir yanlış bilmiyorsam cayende opsiyon fiyatı 3.500 euro du 1500 tl ye mal olan bir sistemin aynı kaliteyi vermesi kesin beklenemez ben still paket aldığım için arada bose de kaynadı buyuk beklentim yok benımde malesef ama bose ekletmeyı dusunenler var ise dışarda profosyonel bir yerde 1.500 degil ama ortalama 4.000 tl ye porsche ye yakın bir ses sistemi yaptırabılırler diye dusunuyorum konuyu açtıktan sonra bır cok forumda okudum bose insignia için öyle aman aman bir ses sistemi yapmamış olsun napalım standardından iyidir demi

Yorum

Arkdaşlar dün adana arpelde test aracını gördüm test ettim bose muzik sistemi hayal kırıklığına uğrattı beni resmen normal ses sistemine arkada 2 hoporlor daha koyup 1500 tl para alıyorlar nerde o porsche de ki bose ses net bile değil boğuk boğuk çıkıo yuksek seslerde bose ye bosuna vermeyın o parayı normal müzik sistemcisinde yapın daha iyi çok saçmalamışlar

Yorum

Diğer forumdan bir arkadaş resimlerini çekip göndermiş. Infinity ses sisteminden daha özensiz gibi duruyor. Hiç olmazsa onda arka hoparlörlerde "infinity" yazıyordu, hoparlörlerin alt kısmında koruma kafesi vardı. Bu sefer biraz başta savma yapılmış bir sisteme benziyor. Resimleri aşağıda:

Arkadaşın biri 6 kanal yerine 3 kanallı klasik ekolayzır var demişti. Deneyen arkadaşlardan birisi de bu konuyu netleştirebilirse çok iyi olur. Manuel ayarlar kısmında sadece normal, bas ve tiz ayarı mevcutmuş sistemde.

Bir de geçen gün Almanca forumlardan birinde ilginç bir bilgiye denk geldim. Sanki Opel, kulanabilmek için Bose'den isim hakkını kiralamış gibi bir şeyler yazıyordu. Böylelikle hoparlörlere falan Bose yazısını koyduruyor ve normal sisteme biraz müdehale ediliyor. Ama tam anlamıyla bir Bose sistem ortaya çıkmıyor. Google translate ile okuduklarımdan böyle bir anlam çıkardım. Yanlış anlamış da olabilirim tabii.

Yorum

Bizde bose ses sistemini alsak mı diye arada kalmıştık almadık.çok fark yok yani orjinal sistemle
                      2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                      2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Arada dağlar kadar fark yok malesef , Bose tan çıkan sesin artısı 3d ses gibi çıkıyor biraz
                        Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Yorum

Bu opsiyon Bose sisteminin su an icin tek artısı arka tarafa gelen ekstra iki hoparlör gibi duruyor. Kendi aracımdan biliyorum; arka pandozita iki tane pioneer hoparlör koyunca aracın içindeki ses dağılımı gayet guzel olmuştu. Bunda da aynı muhabbet gibi duruyor. Tabii detaylar ileriki zamanda netleşecektir.

Yorum

valla bence ya opel ya bose ayip etmiş 1500 tl ye sistem yapamıosan 3000 tl yap adam gibi olsun alan da güzel ses sistemi alıorum die alsın yazık gunah valla ses belki orjinaldan iyi ama kesinlikle bu opsiyona verilen parayı hakketmıyor

Yorum

Aslında eski insignia kullanıcıları da bu konuya bir el atsa çok iyi alacak. Hem eski hem yeni modelin standart ses düzeninde bir farklılık var mı acaba? Hele bir de Infinity ile Bose'yi kıyaslayabilen olsa süper olur. İşte o zaman taşlar yerine oturmaya başlayacak.

Yorum

Bu boselerin yerine biz de hoparlor taktirsak ne olur? Diger hoparlorlerle uyum saglarlar mi. R700 uzerinden balansini falan ayarlayabilir miyiz? Extra amfi gerekli mi. Kendinden amfili hoparlorler mi lazim. Diger hoparlorle ses konusunda uyumsuzluk olur mu? Bosenin ozel subu var mi sizce. Bence yok cunku standart sistem 7 bose 9 hoparlör.
                                Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

İşleniyor...
                                X