Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Bose Müzik Sistemi Hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Bose Müzik Sistemi Hk.

Arkadaşlar, bemin arabanın arkası neredeyse of. tamamıyla tesisat yığdım. pioneer in dijital işlemcisini koydum. çift sobwofer mevcut. jl audio 4 kanal ve birde mono 1500 watt mevcut. kapı hoparlorlerini bile değiştirdim. yalnız sıkıntı şu ki bizim araçlarda izolasyon pek iyi değil. ön konsol bile gıcırdıyor. aslında söylemek istediğim ses olayının sonu yok..tamamıyla zevk ve kulak meselesi..
    2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...

Yorum

alpine carvin vega gibi sistemlerin maliyetleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? bir de bu böse sistemde 9 hoparlör var görünüyor. sizce bu fazladan iki hoparlör aracın nersinde?
      Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metomurti

bu araçta opsiyonel olarak gelen bose nin resmi midir acaba??? birde araç sizinse yorumunuza cok ihtiyacım var ses kalitesi olarak

Yorum

paylaşımlar için teşekkürler. lütfen bunların ne olduğunu açıklayabilir misiniz. bu alpine ses sisteminden bahsetmiş arkadaşlar. onlar r700le uyumlu olur mu? arıza ışığı falan yanmasın sonra. bir de sadece hoparlörler mi değiştiriliyor? çünkü ben bağajda sub falan istemiyorum. bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerini esirgemesinler. biz daha yeniyiz çünkü. forum nedense çok durgun.
            Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

Şimdi bu Bose ses sistemi ile ilgili olarak bilgileri şu şekilde özetleyebiliriz:

Önceki infinity ses sisteminin hoparlör yuva ve yerleşimi ile Bose ninki tamamen aynı.

Resimdeki araç benim değil. O sistem Infinity ama dediğim gibi Bose de Insignia sedanda airsub kullanıyor ayrıca bir kabin yok. Tek basın yerleşik olarak kullanımı sadece SW lara özgü.

Ses kalitesini Vauxhall forumlarından biraz araştırdım. Dinleyenler oldukça beğenmiş. Temiz, net ve berrak gelen bir sesin olduğundan bahsediliyor ve tavsiye ediliyor.

Bugün Mediamark'ta gittiğinizde üzerine iphone oturttuğunuz docklı Bose hoparlörün 1000 TL'ye yaklaşan fiyatları göz önüne alındığında, 9 hoparlör ve Bose ses işlemcisinin de dahil olduğu bu pakedin 1500 TL'ye sunulması çok da fena değil gibi.

Sizler için birkaç resim daha ekleyeyim:

Aşağıdakiler de station wagondaki sistem:

Yorum

çok yararlı bilgiler teşekkür ederim bakalım ilk boseli araç resimlerini kim paylaşacak henüz öyle araç getirtmiş olan yok sanırım

Yorum

Sw opc mde ınfınıty vardı ve kesınlıkle yetersızdı,bose cok cok ustte dıyebılırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: newsignia
                    paylaşımlar için teşekkürler. lütfen bunların ne olduğunu açıklayabilir misiniz. bu alpine ses sisteminden bahsetmiş arkadaşlar. onlar r700le uyumlu olur mu? arıza ışığı falan yanmasın sonra. bir de sadece hoparlörler mi değiştiriliyor? çünkü ben bağajda sub falan istemiyorum. bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerini esirgemesinler. biz daha yeniyiz çünkü. forum nedense çok durgun.
                    Yeni Insignia Biturbo Cosmo'ya Alpine ses sistemi yaptık, gün içinde detaylarını ekleyebilirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                      Sw opc mde ınfınıty vardı ve kesınlıkle yetersızdı,bose cok cok ustte dıyebılırım
                      Evet infinityler hakkında genelde pek iyi seyler duymadık. Fiyatı da Bose'den fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam. Ben de duyduklarımı yazıyorum buraya haliyle. Bir tane Turk kullanıcı vardı. Yeni insigniayi stil paketli almıştı. Simdi aklıma geldi. O da sesin çok temiz olduğunu söylemişti. Tek şikayet ettigi konu aracın ozelliklerinde belirtildiği gibi 6 band ile degil de 3 band ekolayzir ile gelmesiydi.

Yorum

Şu an kullandığım aracımda Bose muzık sıstemıı war,muhtesemmm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
                          çok yararlı bilgiler teşekkür ederim bakalım ilk boseli araç resimlerini kim paylaşacak henüz öyle araç getirtmiş olan yok sanırım
                          Adana Arpel Test aracı Bose müzik sistemli, fakat malesef test edemedim , bir kere sesini bir açtım öyle farklı birşeyler hissedemedim o anda.
                          Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                            Şu an kullandığım aracımda Bose muzık sıstemıı war,muhtesemmm
                            porsche dekini bende dinledim zaten ondan gaza geldimde bose paket eklettim keske onun kadar mukemmel olsa ses sistemi ama sanmiyorum onun bagajında subwofer vardı ve sanıyorum hoporlor sayısı 12 di doğrumu hatırlıyorum teybin ustundeki konsolda bile hoporlor vardı

Yorum

gerçekten de ses kalıtesı ve volüm u benı benden alıyo,beklentımın uzerınde,bagajda kocaman bır subwoofer var,bununla beraber toplam 13 hoparlorr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlknd
                                Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
                                Adana Arpel Test aracı Bose müzik sistemli, fakat malesef test edemedim , bir kere sesini bir açtım öyle farklı birşeyler hissedemedim o anda.
                                O zaman uygun bir zamanınızda USB falan icinde müziklerinizi falan götürerek yaptığınız guzel bir degerlendirme bekliyoruz sizden.

Yorum

İşleniyor...
                                X