Arkdaşlar yeni insignia da opsiyonel olarak sunulan bose muzik sistemi dinleyen oldu mu hiç? Geçen hafta içerisinde porsche cayene binme gibi bir gaflette bulundum onda bose müzik sistemi vardı resmen hayran kaldım bizim insigniadakiler bunlar gibi olmaz sanırım ama tatmin edici bir ses veriyor mu acaba opsiyona değermi yani dknow
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia Bose Müzik Sistemi Hk.
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia Bose Müzik Sistemi Hk.
becede iyidir bose kötü bir tesisat yapıp kendini kötületmez gibime geliyorHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Araçlarımız ses sistemi yüzünden çok eleştirildi buna son vermek için bose ses sistemini seçenekler arasına koymuşlar bence fazlasıyla iyidir...
Deneme amaçlı bir bose ss li insignia mız olsa ne iyi olurdu angle
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55infinity tam bii rezaletti orijinal ses sistemini saymıyorum bile...bose yi bende bi a4 te dinlemiştim gayet güzeldi ama audi nedese bose ile çalışmıyor artık bildiğim kadarıyla2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurPeki bu bose müzik sistemini sonradan arabaya takma gibi bi imkan var mı?insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
honda accord 2.4 Executive...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurPeki bu bose müzik sistemini sonradan arabaya takma gibi bi imkan var mı?
Orginal fabrika çıkışı opsiyonları daha sonra ekletme şansınız yok diye biliyorum.
Örneğin sonradan flexiride yada sunroof ekletilemediği gibi.. Kaldıki sonradan ekletilmek istenen Bose müzik sistemi eminim çok maliyetli bir iş olacaktır.
Onun yerine Alpine gibi, Cervin Vega gibi custom dizayn ses sistemleri daha kullanışlı ve ucuz olacaktır.*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteagleOrjinal yazı sahibi: Hakan UygurPeki bu bose müzik sistemini sonradan arabaya takma gibi bi imkan var mı?
Orginal fabrika çıkışı opsiyonları daha sonra ekletme şansınız yok diye biliyorum.
Örneğin sonradan flexiride yada sunroof ekletilemediği gibi.. Kaldıki sonradan ekletilmek istenen Bose müzik sistemi eminim çok maliyetli bir iş olacaktır.
Onun yerine Alpine gibi, Cervin Vega gibi custom dizayn ses sistemleri daha kullanışlı ve ucuz olacaktır.insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
honda accord 2.4 Executive...
Yorum
-
Benim aracımda BOSE var. Güzel, temiz ve doygun bir sesi var. Air sub kullanıldığı halde baslarda beni tatmin ediyor. Fakat iyi bir elde yapılmış tesisatın tadını almak imkansız. Bana yeterli ama birçok kişiye göre yetersiz kalabilir. Insignia'da da durum çok farklı olmasa gerek.2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
Yorum
-
Bu konu ile alakalı benimde nacizane bir iki tavsiyem olacak.
Şu an kullanmış olduğum aracıma (İnsignia Sports tourer) DLS Ultimate serisini uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda kurdum.
İyi ses alabilmek için kullanılan ürünlerin kalitesi kadar yapılan izalasyonunda çok büyük etkisi var. Opel in kapıları maalesef bunu sağlamak için epey uğraştırıyor. Bose ağırlıklı olarak daha üst seri araçlarda kullanılıyor bizim Opel e aynı sistemi kursak İnfinity gibi vasatı aşacağına şahsen inanmıyorum. Bu arada vasat yorumu tamamen kulakla alakalı size iyi gelen başka bir arkadaşımız için yeterli olmayabiliyor. Bu yüzden sistem kurmadan önce çok iyi bir araştırma yapmak gerekiyor. Gerçek anlamda araçlarımıza büyük uğraşlar ve paralar harcayarak kurduğumuz sistemler belli bir zamandan sonra kendimizi bile tatmin etmiyor tedavisi olmayan bir hastalık işte
Daha ilerleyen bölümlerde bu anlatımımı fotoğraflarla süslemeye çalışacağım becerebilirsem
Aracımdaki ekipmanlar;
DLS Ultimate A3 (2 kanal amfi Ön ve arka kolonlar için)
DLS Ultimate A6 Mono bas amfisi
DLS Iridium_6.3i
DLS_Iridium_6.2i
DLS Iridium 12i
Yorum
-
Ben bir hafta önce İnfinity ses sistemi yaptırdım,
Severek kullanıyorum anfiyi iyice kalibrasyon yaptırdıktan sonra iş bitmiyor, dinlediğin müziğin tarzına ve ses yüksekliğine göre de içeride ufak ayarlamalar senin de yapman gerekiyor ( bas-tiz gibi) ben başarılı buldum.İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması
Yorum
Yorum