Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Start Stop / Bluetooth Yardım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Start Stop / Bluetooth Yardım.

Arkadaşlar merhaba. 1.4 t aracımı alalı 4 gün oldu. İlk aldığım sıralarda start stop çalışıyordu. biraz ön panlede klima radyo gibi ayarla oynadım. Eco tuşu açık olmasına rağmen şuan start stop etkin değil. Bilmediğim biyerden kapatmış olabilirmiyim? Veya geri nasıl etkinleştirebilirim?

2. sorum orjinal radyo cd çalar mevcut .Bluetooth bağlantısı telefonla nasıl kuracağım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar . Sevgiler.

Ynt: Start Stop / Bluetooth Yardım.

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın
    Bir de tavsiyeraç el kitaplarını baştan sona ve en az bir kere okuyun

Yorum

Start stop un çalışması için bir diz işlemin değerlerinin makul seviyede olması lazım her zaman çalışacak diye bir şey yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

BİR DİZİ İŞLEM DERKEN ? MOTOR DURUMU HARARET DURUMU YAĞ DURUMU GİBİMİ?

Yorum

Bluetooth var mı araçta, eminmisini? Araç start stop sisteminin çAlışması için araç motor sıcaklığının belirli bir seviyede olması gerek, araç içi sıcaklığı çok yüksek ayarlamışsanız yada çok düşük o takdirde araç sıcaklığı tutturmak için start stop sistemini devre dışı bırakıyor. Vs vs
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

stil paket ise bluetooth olabilir.
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MEHMETEMİNER
              Arkadaşlar merhaba. 1.4 t aracımı alalı 4 gün oldu. İlk aldığım sıralarda start stop çalışıyordu. biraz ön panlede klima radyo gibi ayarla oynadım. Eco tuşu açık olmasına rağmen şuan start stop etkin değil. Bilmediğim biyerden kapatmış olabilirmiyim? Veya geri nasıl etkinleştirebilirim?

2. sorum orjinal radyo cd çalar mevcut .Bluetooth bağlantısı telefonla nasıl kuracağım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar . Sevgiler.
              Merhaba hocam bende de ayni aractan var ayarlarla cok oynadiysan arac calismadan ondan start stop calismayabilir bende gecenlerde cok ugrastim bir hafta kadar calismadi kisa mesafelerden kaynakli saniyordum ama sonra duzeldi bana daha cok hava degisimlerinden gibi geldi Bana yine birkac gun once navigasyon guncelleme icin falan ugrastim ogun calismadi ertesi gun tekrar calisti akuyu bitirmemek icin caliamiyor sanirim bluetooth simdi hatirlayamiyorum malesef yarin bakar adim adim anlatmaya calisirim
              1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

araç stil paketse.. config tuşundan telefon ayarlarına gir. araçla telefonu eşleştir.. start stop için ise tek söyleyeceğim eğer aracın garantisi devam ediyorsa aküyü değiştir.. hiçbir sart olmaksızın çalıştığını göreceksin...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                X