Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk kazamı yaptım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İlk kazamı yaptım.

Sadece kaporta sırasında benim aracın önünde 12 araç sıra bekliyormuş, kaporta sonrası mekanik bölümünde sıraya girip gerekli onarım ve kontroller yapıldıktan sonra fatura ve kasko işlemlerinin tamamlanması 2-3 haftayı buluyormuş. Başa gelen çekilir kış lastiği takmayı ihmal etmemek lazım
    1.6 Turbo 180hp Cosmo

Yorum

Geçmiş olsun. Bence de parça değişimine yanaşmayın, aracı satmak istediğinizde ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.
         2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

geçmiş olsun sakın değiştirmeyin derim onarım yoluna gidin bunda hiçbirsey yok
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun
          Cana birşey olmasın
          ve kaza sebebini da unutmayalım dikkat edelim.

Fotolarda hasar çok fazla görünmüyor sanki düzeltilecek gibi ama Odak yorumunu da dikkate almak gerekli.

Hesabı siz yapın kasko bedeli konusunda bir tahmin yürütemiyorum ama hesabı kabartacağı kesin.

Bu ilk ve son kazanız olsun inşallah

Yorum

geçmiş olsun
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

buyuk gecmis olsun

Yorum

Geçmiş olsun. İyi bir usta değişim yapmadan onarabilir diye düşünüyorum. Fakat son karar tabiki sizin. Hepimizi Allah beterinden esirgesin
                (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Geçmiş olsun.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Bununla Geçmiş Olsun. Ön Sac Değişecekse, Finishing İşçiliklerine Çok Hassasiyetle Yaklaşın. 2 Hafta Uzun Süre. Ancak Servise Bırakacaksanız İyi İşçilik İçin Daha Kısasına Israrcı Olmamakta Fayda Var.

Yorum

İşleniyor...
                    X