Ufak bir açıklama yapıyım, aracın ön çamurluğu fotoğraflardaki gibi düzgün değil, Doğuş senin için sakıncası yoksa yakından fotolarını ekleyebilirim. pot fazla olduğu için değişim çıkmış. ve boya hasarı da var.
bence değişim daha iyidir, babamın aracında da onarım vardı, tamir edilen macunlu yüzey eskisi gibi olmuyor bence. sıfır parça daha iyidir.
3.500 tl; sigorta hasar için muallak bir değer istiyormuş, ona göre eksper gönderiyormuş. senin kayıtlarında çıkan bu tutar işlemler tamamlandıktan sonra değişecekmiş.
Servis değişimdenmi daha çok para kazanır boya macun işindenmi.Benim bildiğim işçilikten daha çok kazandıkları yönünde.Parçanın fiyatı bellidir değişim için belirlenmiş fiyat bellidir.Boya kaporta işinde maliyet az işçilik çok olduğundan oran olarak daha fazla karlı olabiliyordur.Tam durumu bilmiyorum ama böyle tahmin ediyorum.Gerçekte durum nedir.
2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Şimdilik aracın fotoğraflarını tutup arabayı serviste bırakmaya karar verdim. Bugünkü görüşmemizde onarım süresinin yoğunluk nedeniyle ve tahmini olarak 3 hafta olarak verildiği, herhangi bir aksilik çıkmazsa yaklaşık 2 hafta içinde aracın hazır olacağını öğrendim. Şuan sigortadan bir araç talebim olmadı önümüzdeki günlerde bu hakkımı değerlendirmeyi düşünüyorum. ESP hakkında ise ne olursa olsun fazla güvenmemek gerektiğini düşünüyorum, illaki daha büyük bir kazadan korumuştur esp yalnız kaza yaptığım bağlantı yolunun darlığı ve yağmur nedeniyle aracın kaymasıyla vurmam aynı anda gerçekleşti. Biraz hızlı olmamın ve lastiklerin eski olmasının yağmurla birlikte kazada büyük payı olduğuna inanıyorum. Yağmur olmasaydı veya biraz daha alan olsaydı sürtmezdim diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun dilekleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Kazasız sürüşler.
Yorum