Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TALİHSİZ KAZA ACİL YARDIM!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: TALİHSİZ KAZA ACİL YARDIM!!!!!!!!!

En iyisi rektefiye sıfır motorun bir sürü zırıltısıda var. ruhsat falan değişiyo.iyi bir motor ustası ile görüşüp uygun yollu halledin bencede.
    Büyük geçmiş olsun.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Otobanda ilerleyen aracın soğutucusu çalışmasa bile, (dur kalk yapılmıyorsa ve zorlanmadıysa)
      kolay kolay hararet yapmaz.Fatih hocamın da dediği gibi yağ pompalama sisteminde problem olmuş
      olabilir.Böyle bir durum varsa aracınızın motoru henüz ölmemiş olabilir.
      Tecrübeli birilerini Allah denk getirtsin, geçmiş olsun.

Yorum

Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim. Aracımda yazılım falan yok stock motor. Önerilerinizi dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim.
        Insignia 2.0 CDTI 160 hp Cosmo+FlexRide+DVD 800 Navi+Sunroof+Ergonomik Spor Deri Koltuk

Yorum

Arkadaşlar biraz önce ankara güven oto ile görüştüm burdan i_zec arkadaşın tavsiyesi ile en son 11.500 e bıraktı ve benim motoru da istiyor. Sizce nasıl?
          Insignia 2.0 CDTI 160 hp Cosmo+FlexRide+DVD 800 Navi+Sunroof+Ergonomik Spor Deri Koltuk

Yorum

servis ne kadar fiyat verdi ,açılmadan bişey diyemezler heralde onlarda?garanti bitti ise opelci iyi bir usta ile görüşün ,ondanda komple motor yapmaya ne kadar işçilik istediğini sorun bence.zaten açılmadan da hagi parçaların lazım olacağı belii olmaz .Artık parça fiyatlarına da razı olacaksınız ... bunların sonucuna göre neresi işinize geliyorsa oraya yaptırırsınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: frkcvk
              Arkadaşlar biraz önce ankara güven oto ile görüştüm burdan i_zec arkadaşın tavsiyesi ile en son 11.500 e bıraktı ve benim motoru da istiyor. Sizce nasıl?
              11.500 le bitmezki, birde ustalara motor indirip bindirmek için 500-1000 vermek gerekir heralde...

Yorum

Bir motorun temelli iş göremez hale gelmesi kolay meydana gelecek bir hadise değildir. Bu yüzden, önce bir
                yetkili servise götürüp teşhis koydurmalısınız. Tedavi sonrasında gelecektir. Komple motor için 11,500.- tl çok para.
                SATILIK başlığında gümrük makbuzlu 0 turbo motor (teferruatı ile birlikte) ilanı var, fiyatı 10.500.- tl. Ama, motor
                satın almaya karar vermeden önce teşhis şart.

Yorum

geçmiş olsun
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Geçmiş olsun.
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                    X