Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TALİHSİZ KAZA ACİL YARDIM!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TALİHSİZ KAZA ACİL YARDIM!!!!!!!!!

Arkadaşlar merhaba, talihsiz bir kaza sonucu babam arabayla otobanda seyir halinde iken aracın hararet yaptığını farketmemesi ve hiçbir uyarı sinyali duymadığını( sinyal bile açık kalınca uyaran bir arabanın bu uyarıyı vermemesi garip geldi) söyleyerek, arabanın birden kendini kapatması ve otobanda seyir halindeyken zar zor (direksiyon sertleştiği için) kenara çekmesi ve çekici ile servise çekilmesinden sonra servis bugün sabah motorun kilitlendiğini, öldüğünü yeni motor takılması gerektiğini söyledi. Konu ile ilgili bilgisi olanların yardımlarını ve sıfır motor hakkında bilgisi olanların yardımını bekliyorum. Aracım 2.0 dizel 160hp.
    Insignia 2.0 CDTI 160 hp Cosmo+FlexRide+DVD 800 Navi+Sunroof+Ergonomik Spor Deri Koltuk

Ynt: TALİHSİZ KAZA ACİL YARDIM!!!!!!!!!

Geçmiş olsun, herhangi bir kaza olmaması sevindirici.
    InsigniaTEAM

Yorum

geçmiş olsun.
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Büyük geçmiş olsun yeni motor 15bin civarı galiba ekranda arıza işareti çıkıyor sinyal vermiyor diye biliyorum ama inşallah motoru ücretsiz değiştirirler

Yorum

Çok teşekkür ederim. Aynen büyük kaza olmaması sevindirici. Benim aracım 2009 model garantisi yok ücretsiz değişim olabileceğini zannetmiyorum. Motoru nerden bulabileceğim hakkında bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Veya ne yapmamı önerirsiniz?
          Insignia 2.0 CDTI 160 hp Cosmo+FlexRide+DVD 800 Navi+Sunroof+Ergonomik Spor Deri Koltuk

Yorum

Çok geçmiş olsun. Çıkma düşünürseniz Ankara'dan bakın derim. Bulma ihtimaliniz var orada.
            İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

İstanbul ikitellide atatürk sanayi sitesinde çıkmacılar var ankarada ostim bir numara

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...38285282/detay

Yorum

Geçmiş olsun.
                  INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Öncelikle Geçmiş olsun

Aracınızda yazılım varmıydı ?

Aracınızın büyük bir ihtimalle yağ pompalama sisteminde sorun olmuştur ve araç motoru kitlenmiştir.

Aracın bakımlarını serviste yaptırdıysanız servisinizle görüşüp sorunu bölge sorumlusu ile paylaşşınlar ve opelin müşteri memnuyiyeti kapsamında destek olmasını talep etsinler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bununla Geçmiş Olsun.

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun araba hararet yaptı diye bütün motor değişir durduk yere o kadar para bence özel servise götürün komple rektifiyeye sokun benim dizel bravonun da devri daim pompası bozulmuştu hararet yaptı servis 7.000 tl fiyat çıkardı sanayide 2500 tl ye toplattım sonrada sattım bana kalırsa sizde rektifiye yaptırın sonra satın

Yorum

Motor nasıl ölüp bitiyor.Rektefiye denen bişey var.Rektefiyeci ölçüm yapar ona göre yeni gömlek,piston,burç ve yataklar alınır,motor kiti değiştirilir.Yeni motor almaya gerek yok ki.Tabi kaskodan yeni motor takabiliyorsa ona bişey diyemem.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Geçmiş olsun bence de arkadaşların söylediklerini iyice bir araştırın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: frkcvk
                              Arkadaşlar merhaba, talihsiz bir kaza sonucu babam arabayla otobanda seyir halinde iken aracın hararet yaptığını farketmemesi ve hiçbir uyarı sinyali duymadığını( sinyal bile açık kalınca uyaran bir arabanın bu uyarıyı vermemesi garip geldi) söyleyerek, arabanın birden kendini kapatması ve otobanda seyir halindeyken zar zor (direksiyon sertleştiği için) kenara çekmesi ve çekici ile servise çekilmesinden sonra servis bugün sabah motorun kilitlendiğini, öldüğünü yeni motor takılması gerektiğini söyledi. Konu ile ilgili bilgisi olanların yardımlarını ve sıfır motor hakkında bilgisi olanların yardımını bekliyorum. Aracım 2.0 dizel 160hp.
                              öcelikle geçmiş olsun,ankara yıldız sanayide güven oto var ,bence orası ile bi görüşün.bi kaç ay once onunde tırdan düşmüş sıfır insiginialar vardı.plakasız.oradan işinize yarar bişey çıkabilir.

Yorum

İşleniyor...
                              X