Arkadaşlar merhaba, talihsiz bir kaza sonucu babam arabayla otobanda seyir halinde iken aracın hararet yaptığını farketmemesi ve hiçbir uyarı sinyali duymadığını( sinyal bile açık kalınca uyaran bir arabanın bu uyarıyı vermemesi garip geldi) söyleyerek, arabanın birden kendini kapatması ve otobanda seyir halindeyken zar zor (direksiyon sertleştiği için) kenara çekmesi ve çekici ile servise çekilmesinden sonra servis bugün sabah motorun kilitlendiğini, öldüğünü yeni motor takılması gerektiğini söyledi. Konu ile ilgili bilgisi olanların yardımlarını ve sıfır motor hakkında bilgisi olanların yardımını bekliyorum. Aracım 2.0 dizel 160hp.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
TALİHSİZ KAZA ACİL YARDIM!!!!!!!!!
Collapse
X
-
Ynt: TALİHSİZ KAZA ACİL YARDIM!!!!!!!!!
Çok teşekkür ederim. Aynen büyük kaza olmaması sevindirici. Benim aracım 2009 model garantisi yok ücretsiz değişim olabileceğini zannetmiyorum. Motoru nerden bulabileceğim hakkında bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Veya ne yapmamı önerirsiniz?Insignia 2.0 CDTI 160 hp Cosmo+FlexRide+DVD 800 Navi+Sunroof+Ergonomik Spor Deri Koltuk
Yorum
-
Yorum
-
Öncelikle Geçmiş olsun
Aracınızda yazılım varmıydı ?
Aracınızın büyük bir ihtimalle yağ pompalama sisteminde sorun olmuştur ve araç motoru kitlenmiştir.
Aracın bakımlarını serviste yaptırdıysanız servisinizle görüşüp sorunu bölge sorumlusu ile paylaşşınlar ve opelin müşteri memnuyiyeti kapsamında destek olmasını talep etsinler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Öncelikle geçmiş olsun araba hararet yaptı diye bütün motor değişir durduk yere o kadar para bence özel servise götürün komple rektifiyeye sokun benim dizel bravonun da devri daim pompası bozulmuştu hararet yaptı servis 7.000 tl fiyat çıkardı sanayide 2500 tl ye toplattım sonrada sattım bana kalırsa sizde rektifiye yaptırın sonra satın
Yorum
-
Motor nasıl ölüp bitiyor.Rektefiye denen bişey var.Rektefiyeci ölçüm yapar ona göre yeni gömlek,piston,burç ve yataklar alınır,motor kiti değiştirilir.Yeni motor almaya gerek yok ki.Tabi kaskodan yeni motor takabiliyorsa ona bişey diyemem.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: frkcvkArkadaşlar merhaba, talihsiz bir kaza sonucu babam arabayla otobanda seyir halinde iken aracın hararet yaptığını farketmemesi ve hiçbir uyarı sinyali duymadığını( sinyal bile açık kalınca uyaran bir arabanın bu uyarıyı vermemesi garip geldi) söyleyerek, arabanın birden kendini kapatması ve otobanda seyir halindeyken zar zor (direksiyon sertleştiği için) kenara çekmesi ve çekici ile servise çekilmesinden sonra servis bugün sabah motorun kilitlendiğini, öldüğünü yeni motor takılması gerektiğini söyledi. Konu ile ilgili bilgisi olanların yardımlarını ve sıfır motor hakkında bilgisi olanların yardımını bekliyorum. Aracım 2.0 dizel 160hp.
Yorum
Yorum