Arkadaşlar, dün Antalya GÜNLAS Otomotiv den aradılar ve aracımın en kısa zamanda güncelleştirme yapılması için servise getirmemi söylediler...Merak ettim,herkese aynı davet yapıldı mı ya da sadece benim aracım mı davet edildi...Süre olarak da en az 45 dk süreceği bilgisi verildi...Bilgi sahibi olan arkadaşlardan haber bekliyorum...Antalya dan selamlar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
GÜNCELLEME HAKKINDA
Collapse
X
-
Ynt: GÜNCELLEME HAKKINDA
Sedat kardeş,sen aracının bakımlarını Antoto da mı yaptırıyorsun..? Bende merak ettim şimdi,diğer arkadaşlar çağrılmayıp,sadece beni çağırmaları...Her neyse haftaya Antalya da olacağım ve o zaman öğreneceğiz ne olduğunu...Daha sonra buradan paylaşırım yapılan işlem hakkındaki bilgileri ve diğer araçların neden çağrılmadığını da öğreniriz...2012 INSIGNIA 2.0 195 HP Bi-Turbo Dizel ( Beyaz )
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Valla ben aracı alalı tam üç yıl olacak bir kere bile güncellem yapılmadı1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
5 Aralık günü davet üzerine aracımın güncellemesini yaptırdım.Neden böyle bir çağrı yaptınız diye sordum,aldığım cevap,aracın Türkiye şartlarına uyum sağlaması için cevabını aldım.Ayrıca araçları Almanya dan bildirilen seri no sırasına göre çağırıyorlarmış.Aracın alındığı yıla ve modeline göre değişiyormuş.Anlayacağınız her aracı çağırmıyorlarmış. Yine de kafamda soru işaretleri olmadı değil.Sanki aracım öncekinden daha iyi perfomans yakalayamadı...yani pek bir fark göremedim....Bilginize...2012 INSIGNIA 2.0 195 HP Bi-Turbo Dizel ( Beyaz )
Yorum
Yorum