Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GÜNCELLEME HAKKINDA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• GÜNCELLEME HAKKINDA

Arkadaşlar, dün Antalya GÜNLAS Otomotiv den aradılar ve aracımın en kısa zamanda güncelleştirme yapılması için servise getirmemi söylediler...Merak ettim,herkese aynı davet yapıldı mı ya da sadece benim aracım mı davet edildi...Süre olarak da en az 45 dk süreceği bilgisi verildi...Bilgi sahibi olan arkadaşlardan haber bekliyorum...Antalya dan selamlar...
    2012 INSIGNIA 2.0 195 HP Bi-Turbo Dizel ( Beyaz )

Ynt: GÜNCELLEME HAKKINDA

Araçların modeline ve yılına göre güncellemeye çağırabilirler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Internet Üzerinden Almanya Bağlantlı Yapıyorlarmış Güncellemeyi. (Bursa Yetkili Servisin Beyanı) Bağlantı Hızına Göre Güncelleme Süresi Değişebilir.

Yorum

Teşekkür ederim...

Yorum

Valla ben aracı alalı tam üç yıl olacak bir kere bile güncellem yapılmadı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bunun iki sebebi vardır
            1- Sizin aracınız için güncelleme çıkmamamıştır
            2- Size ulaşacakları bilgide sorun vardır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sedat kardeş,sen aracının bakımlarını Antoto da mı yaptırıyorsun..? Bende merak ettim şimdi,diğer arkadaşlar çağrılmayıp,sadece beni çağırmaları...Her neyse haftaya Antalya da olacağım ve o zaman öğreneceğiz ne olduğunu...Daha sonra buradan paylaşırım yapılan işlem hakkındaki bilgileri ve diğer araçların neden çağrılmadığını da öğreniriz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                Valla ben aracı alalı tam üç yıl olacak bir kere bile güncellem yapılmadı
                Benim aracım 2011 model (2012 mart çıkışlı) ama servis hiç güncelleme için aramadı. Sorsak mı acaba?
                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

5 Aralık günü davet üzerine aracımın güncellemesini yaptırdım.Neden böyle bir çağrı yaptınız diye sordum,aldığım cevap,aracın Türkiye şartlarına uyum sağlaması için cevabını aldım.Ayrıca araçları Almanya dan bildirilen seri no sırasına göre çağırıyorlarmış.Aracın alındığı yıla ve modeline göre değişiyormuş.Anlayacağınız her aracı çağırmıyorlarmış. Yine de kafamda soru işaretleri olmadı değil.Sanki aracım öncekinden daha iyi perfomans yakalayamadı...yani pek bir fark göremedim....Bilginize...

Yorum

güncelleme sonucu AFl hatası alıyoprum oda ilginç..

Yorum

İşleniyor...
                    X