Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çılgıca mı olur bilemedim :/

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• çılgıca mı olur bilemedim :/

1.4t edition elegance stil paket sahibiyim, ortalama yakıt tüketimim 7.8 de , şehir dışında genelde 95-100 km civarında giderim , şehir içi sakin kullanırım ( eee doktor adam arabayı hırpalamadığı için sanırım 2. elde rağbet görüyor :P ) ancak şu aralar elimdeki aracı 2,0 cdti cosmo ( stil paket olmalı illaki ) ile değiştirsem mi diye düşünmeye başladım, aracın performansından memnunum ; ancak yokuşlarda biraz daha istekli olsa fena olmaz hani yanlış anlaşılmasın, hiçbir yokuşta tıkanmadı benim küheylan .. sanki ; torkunun yüksek ve cosmo olması beni cezbediyor .

aracım 8000 km de , 2013 mayıs çıkışlı ... 50.000 civarında 2,0 temiz bir cdti cosmo insignia bulsam takas etmemi önerir misiniz ??

Ynt: çılgıca mı olur bilemedim :/

Hem dizel
    Hem cosmo
    Hem temiz
    Hemde 50.000 liraya
    Insignia bulabilirseniz neden olmasin
    InsigniaTEAM

Yorum

50.000 e bulursanız bende alırım ama temiz olacak
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

50.000 den kastim lira degil , kilometre alemsiniz vallahi

sabah yorgunlugu ben de belirtmeyi unutmusun , kusura kalmayin ...

Yorum

Sizin arabanız henüz 8 bin km yapmış son model, beyzbol topu gibi İnsignia. Varsın 140 hp olsun ne olacak ki? Dizel bir araçla yakacağınız 7,5 litre mazot, benzinle aynı kapıya çıkar.50.000 km yapmış bir arabayla takas hiç düşünülür mü?

Yorum

Performans derdiniz varsa bence ufak bir yazılımla performans zevkinizi tatmin edebilirsiniz. Yalnız cosmo hakikaten çok daha farklı olacaktır. Aracı sıfır almışsınız. Herşeyiyle bildiğiniz bir araç ve alacağınız araç ne kadar temiz olursa olsun bir şekilde gözünüze batan noktalar olacaktır. Tabi 5-10 bin km de ve az kullanılmış değilse.
            Bence kararsızlığınızda haklısınız. Ben olsam ben de kararsız kalabilirdim.
            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Bence hiç gereği yok.. Siz bilirsiniz ama zaten stillpaketliymişş bi kaç özellik için değmez bence..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
                50.000 den kastim lira degil , kilometre alemsiniz vallahi

sabah yorgunlugu ben de belirtmeyi unutmusun , kusura kalmayin ...
                bende bir an heveslenmiştim. aslına bakarsanız sıfır araç almışsınız bence hiç kendinizi strese sokmayın en az 3-4 sene binin.yakıt olarak çok yakın değerler oluşacak hiç bir artısı olmayacak.donanım derseniz cosmo farklı tabiki ama olmazsa olmaz değil.bence elinizdekinin kıymetini bilin ve dertsiz tasasız kullanmaya devam edin...
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

sıfır araba başkasına verilip kullanılmış araba alınırmı hiç üstelik aynı araba.. ya vazgeçin bu dizel hevesinden sessiz sessiz konforlu bir şekilde arabanıza binin
                  2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Hiç gerek yok
                    5 ayda 8 bin km yılda eder maksimum 20 bin
                    Çok da kullanmıyorsunuz.

Arkadaşların dediği gibi garanti süresi sonrası bir yazılım ile en az 1.6 t kadar hızlı olursunuz
                    Yokuş yukarı şimdilik vitesler ile oynayın
                    Yokuş aşağı gece seleltör atan radarlara dikkat

İçeriyi de güzel bir multimedya kit takın
                    Tamamdır

Ürün gamının en sessiz motorundan sonra traktöre binmeye gerek yok

Yorum

yav zaten adamlar peşinen mazot parasını alıyorlar sıfır araba alırken.. benzinliyle arasındaki farkı peşinen veriyorsun sonra benim arabam az yakıyor diye mutlu oluyorsun üstüne üstlük traktöre biniyosun
                      2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Maceraya Hiç Değmez..

Yorum

butun onerileriniz ve yorumlariniz hakikaten orijinal , ilgilenen tum.arkadaslara cok tesekkur ederim , bu arada arac hakkaten sessiz , diger modellerde boyle saniyordum degilmis demek

Yorum

Çabuk vazgeçtin 2.0 Cosmo CDTİ nefis derim ben
                            Morpheus
                            61 TT 971

Yorum

Zaten yeni stil paketliyse ic trimleri piano blackle degistirin sizinkide cosmo olsun geriye bi tek koltuk kaliyo onuda deri kaplatirsiniz olur biter 2.0 dizel insigniada hemen hemen ayni yakiti yakcak ve fazladan yillik 1.300 tl vergi odemek zorunda kalcaksiniz
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                              X