arkadaşlar malum abant gezimizde boya koruma ve motor koruma kazanmıştım.. Dün aracımı odak a bıraktım, sağolsun Burak Bey'in çok yakın ilgi ve alakasıyla servise girdim... Serviste servis danışmanı Ahmet Bey danışman olarak benimle ilgilenen arkadaştı... Aracıma boya koruma motor koruma ve çizilen disklerin değişimi işlemleri uygulandı... Hepsinden ayrı ayrı çok memnun kaldım... Araç kabulde ki Mediha Hanımdan Danışmanım Ahmet Bey'e ve ev sahipliğyle beni mahçup eden Burak Bey' e çok teşekkür ederim....
NOT: aracınıza sakın odaktan boya koruma yaptırmayın nazar değme riski çok yüksek oluyor)) arabayı aldım markete gittim el freni çekmeyi unutmuşum araba 4 yol ağzına doğru geri geri kaymış) arkasında 3 adam benim arabayı tutmaya çlışıyorlar( az daha başka arabay vuruyormuş) neyse biri koştu abi seni çağırıyorlar dedi bi çıktımki arabaa gidiyor..)) hobaaaa koştur koşltur arabayı yakaladım da frene bastım) neyseki verilmiş sadakamız varmış..
NOT: aracınıza sakın odaktan boya koruma yaptırmayın nazar değme riski çok yüksek oluyor)) arabayı aldım markete gittim el freni çekmeyi unutmuşum araba 4 yol ağzına doğru geri geri kaymış) arkasında 3 adam benim arabayı tutmaya çlışıyorlar( az daha başka arabay vuruyormuş) neyse biri koştu abi seni çağırıyorlar dedi bi çıktımki arabaa gidiyor..)) hobaaaa koştur koşltur arabayı yakaladım da frene bastım) neyseki verilmiş sadakamız varmış..
Yorum