Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KASKO ŞİRKETİNİN İÇ DÖŞEME TAMİRATLARI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KASKO ŞİRKETİNİN İÇ DÖŞEME TAMİRATLARI

Merhaba arkadaşlar bugün yeni yaptırdığım kasko poliçem kargo ile geldi. Poliçeyi okumaya başladım ve beni cezbeden birkaç şey gördüm ve bunu sizlerinde işine yarayabilir diye paylaşmak istedim.

iç döşeme kısmında sigara yanığı ücretsiz gideriliyor.
    koltuk döşemeleri belli bir cm kadar yırtık ve leke ücretsiz gideriliyor.
    iç kısımdaki plastik ve alüminyum tamiratları ücretsiz gideriliyor.
    euroko kaskoya yaptırdım yukarda belirttiğim işlemleri maslaktaki oto king yapıyor

Ynt: KASKO ŞİRKETİNİN İÇ DÖŞEME TAMİRATLARI

Bu yeni kasko sisteminde Full kasko yok galiba. Aslında yeni yaptıran arkadaşlar biraz içerik ve fiyatta paylaşsalar iyi olur, diye düşünüyorum.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

naci hocam kaskoyu 1150TL ye yaptırdım
      lpg ve aksesuarlar olmasaydı 901 TL olucaktı.
      sınırsız araç veriyorlar
      araç içinde unuttuğumuz cep telefon veya başka önemli eşya içinde 1000 tl ye kadar karşılıyorlar

Yorum

kasko fiyatları kullanıcının yaşına,aracın plakasına göre değişiklik gösterdiğini zannediyorum.hasarsızlık indirimine de en büyük indirim etkendi.örneğin benim %60 hasarsızlık indirimim var.Yurtdışınıda kapsıyor kaskom.1148 TL ye temmuz ayında yaptırdım.mini onarım,çekici,anahtar kaybetme,ön cam değişikliği ücretsiz.en önemli detayda hasar anında (Allah göstermesin inşallah) hasarsızlık 10 puan düşüyor.Anadolu sigorta kaskom.
        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

kaskolarda fazla bir değişiklik yok eskiden full kasko idi,şimdi genişletilmiş kasko deniyor.mini onarımlar eskiden beri olan şeyler.
          bende yeni yaptırdım 688 tl tuttu.euroka sigorta.aslında geçen sene bir kazam vardı insignia ile ve tüm firmalar %50 ye indirmişti indirim oranını ama euroka %60 tan yaptı saolsun.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
          X