Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ankara .keçiören civarına en yakın ekspertizi nrede yaptırabilirim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ankara .keçiören civarına en yakın ekspertizi nrede yaptırabilirim

arkadaşlar 2 aydır almak istediğim aracımı aldım gibi kaporasını verdim ..ama aracı ekpertize sokmak istiyorum ankara keçiören civarına en yakın nerede yaptırabilirim ,ankaralı arkadaşlardan yardım istiyorum ..ve ekspertiz fiyatları nasıl bilgilendirirseniz minnettar kalırım ..şimdiden teşekkürler .

Ynt: ankara .keçiören civarına en yakın ekspertizi nrede yaptırabilirim

Opise gidin Nuri bey yardımcı olur size

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

teşekkürler abi en yakın opis o zaman

Yorum

Kapora verdikten sonra neden ekpertiz yaptırıyorsunuz kapora vermeden yaptırsanız daha iyi değilmiydi.istemediğiniz bir durum karşınıza çıkarsa kaporanız yanabilir.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

kazık karabekır caddesınde computest yapılan yerler var tahmını 50 lıraya kaporta yuruyen motor hepsıne bakabılırsınız oralar ıcınıze sınmezse kazım karabekırın bır arkasında samsun yolu uzerınde opis var yetkılı servıs ama buyuk ıhtımal bız expertız yapmıyoruz dıye bırsey soylerler
          2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
            Kapora verdikten sonra neden ekpertiz yaptırıyorsunuz kapora vermeden yaptırsanız daha iyi değilmiydi.istemediğiniz bir durum karşınıza çıkarsa kaporanız yanabilir.
            internetten aldığım için kaporayı göndermek zorunda kalıdım .malum hafta sonu girdi araya satılmaması için bankadan gönderdim
            Orjinal yazı sahibi: dj 1040
            kazık karabekır caddesınde computest yapılan yerler var tahmını 50 lıraya kaporta yuruyen motor hepsıne bakabılırsınız oralar ıcınıze sınmezse kazım karabekırın bır arkasında samsun yolu uzerınde opis var yetkılı servıs ama buyuk ıhtımal bız expertız yapmıyoruz dıye bırsey soylerler
            çok teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
            X