arkadaşlar 2 aydır almak istediğim aracımı aldım gibi kaporasını verdim ..ama aracı ekpertize sokmak istiyorum ankara keçiören civarına en yakın nerede yaptırabilirim ,ankaralı arkadaşlardan yardım istiyorum ..ve ekspertiz fiyatları nasıl bilgilendirirseniz minnettar kalırım ..şimdiden teşekkürler .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ankara .keçiören civarına en yakın ekspertizi nrede yaptırabilirim
Collapse
X
-
Ynt: ankara .keçiören civarına en yakın ekspertizi nrede yaptırabilirim
Kapora verdikten sonra neden ekpertiz yaptırıyorsunuz kapora vermeden yaptırsanız daha iyi değilmiydi.istemediğiniz bir durum karşınıza çıkarsa kaporanız yanabilir.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
kazık karabekır caddesınde computest yapılan yerler var tahmını 50 lıraya kaporta yuruyen motor hepsıne bakabılırsınız oralar ıcınıze sınmezse kazım karabekırın bır arkasında samsun yolu uzerınde opis var yetkılı servıs ama buyuk ıhtımal bız expertız yapmıyoruz dıye bırsey soylerler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediKapora verdikten sonra neden ekpertiz yaptırıyorsunuz kapora vermeden yaptırsanız daha iyi değilmiydi.istemediğiniz bir durum karşınıza çıkarsa kaporanız yanabilir.Orjinal yazı sahibi: dj 1040kazık karabekır caddesınde computest yapılan yerler var tahmını 50 lıraya kaporta yuruyen motor hepsıne bakabılırsınız oralar ıcınıze sınmezse kazım karabekırın bır arkasında samsun yolu uzerınde opis var yetkılı servıs ama buyuk ıhtımal bız expertız yapmıyoruz dıye bırsey soylerler
Yorum
Yorum