Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Ailesine Yeni Üye Yeni Insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia Ailesine Yeni Üye Yeni Insignia

Allah razı olsun , teşekkür ederim birde bi önce mesajım için aydınlatabilirseniz çok kafama takıldı çünkü :/
    Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Yorum

welcome
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

hayırlı olsun ...

Yorum

welcome
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

welcome welcome
            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
            GIBBON

Yorum

Hoşgeldiniz
              2015 leon fr

Yorum

Hoşbulduk , Allah razı olsun teşekkür ederim
                Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Yorum

renkle ilgili sorunuzun çözümü bayinizde, diğer taraftan manuel - active select sorunuza gelirsek;

bende sizin gibi babamın isteğiyle a.s'yi tercih etmiştim ancak bizim gibi gençlere hitap etmeyen tepki süreleri geç olan vasat bir şanzıman.
                  bu aracın keyfini çıkartmak için kesinlikle manuel olmalı, tabii sürekli gazlamıyorsanız, daha sakin sürüşlerde ve özellikle şehiriçinde otomatik vites herzaman büyük rahatlık ve önemli bir konfor unsuru.. ne diyelim hayırlı olsun
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlknd
                    Tesekkur ederim yalnjz aklima birsey takildi ,aracimin faturasinda renk "PHANTOM GRI" Yaziyor fakat ben "ASTEROID GRI" siparis vermistim,simdi ne yapmam gerekli asteroid gri sedefli renkti simdi bize metalik ve tonu farkli gri vermesinler ?
                    Geçenlerde arkadaşım opel astra almaya kalktı. Kaporayı verdi ve beklemeye koyuldu. Bir ay sonra
                    teslim sözü verilen arabayı bayi 3 ay teslim edemeyince arkadaş almaktan vazgeçti ve gidip ford focus aldı... meğersem bayi aracı başkasına satmış yeni bir opel astranın gelmesini bekliyorlarmış... arkadaşımı da oyalıyorlarmıș. Ne kadar doğru siz düșünün?

Benim de başıma şöyle bir hikaye geldi. sıfır astra h cosmo siparişi vermiştim. Araç geldi dendi. Almaya gittiğimde fazladan bin tl borç çıkardılar. Araç OPC kitli gelmiş yani istemedigim bir body kit takılı olarak gelmiş. Ben böyle istemedim neden böyle geldi sökün dedim sökemeyiz parasını vermezseniz aracı başkası istiyor gibi küstah bir tavır ile resmen tehdit vari konuştular. Araca ihtiyacım olduğundan mecburen hesapta olmayan bu parayı ödemek zorunda kaldım.

Bu hikayeleri dikkatli okuyun ve gardinizi öyle alın derim. Zira opel bu... herşey olabilir... önce aracın istediğiniz renk gelip gelmediğini teyit edin ve faturadaki rengi sorun. Tahmin edici cevap alamazsanız satış müdürüne gidin ve cevap isteyin. Yoksa durumu opel turkiyeye bildirin derim.

Bu arada güle güle kullanın şimdiden...
                    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                      Orjinal yazı sahibi: anlknd
                      Tesekkur ederim yalnjz aklima birsey takildi ,aracimin faturasinda renk "PHANTOM GRI" Yaziyor fakat ben "ASTEROID GRI" siparis vermistim,simdi ne yapmam gerekli asteroid gri sedefli renkti simdi bize metalik ve tonu farkli gri vermesinler ?
                      Geçenlerde arkadaşım opel astra almaya kalktı. Kaporayı verdi ve beklemeye koyuldu. Bir ay sonra
                      teslim sözü verilen arabayı bayi 3 ay teslim edemeyince arkadaş almaktan vazgeçti ve gidip ford focus aldı... meğersem bayi aracı başkasına satmış yeni bir opel astranın gelmesini bekliyorlarmış... arkadaşımı da oyalıyorlarmıș. Ne kadar doğru siz düșünün?

Benim de başıma şöyle bir hikaye geldi. sıfır astra h cosmo siparişi vermiştim. Araç geldi dendi. Almaya gittiğimde fazladan bin tl borç çıkardılar. Araç OPC kitli gelmiş yani istemedigim bir body kit takılı olarak gelmiş. Ben böyle istemedim neden böyle geldi sökün dedim sökemeyiz parasını vermezseniz aracı başkası istiyor gibi küstah bir tavır ile resmen tehdit vari konuştular. Araca ihtiyacım olduğundan mecburen hesapta olmayan bu parayı ödemek zorunda kaldım.

Bu hikayeleri dikkatli okuyun ve gardinizi öyle alın derim. Zira opel bu... herşey olabilir... önce aracın istediğiniz renk gelip gelmediğini teyit edin ve faturadaki rengi sorun. Tahmin edici cevap alamazsanız satış müdürüne gidin ve cevap isteyin. Yoksa durumu opel turkiyeye bildirin derim.

Bu arada güle güle kullanın şimdiden...
                      Bayi ile tekrar görüştüm araç showroomdakinin aynısı abi diye bir yanıt aldım , fakat hala endişeliyim çünkü ingiltere ve almanya sitelerine baktım oralardada Asteroid Gri geçiyor , Phantom gri diye hiç rastlamadım gelince göreceğiz anlaşılan

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                      renkle ilgili sorunuzun çözümü bayinizde, diğer taraftan manuel - active select sorunuza gelirsek;

bende sizin gibi babamın isteğiyle a.s'yi tercih etmiştim ancak bizim gibi gençlere hitap etmeyen tepki süreleri geç olan vasat bir şanzıman.
                      bu aracın keyfini çıkartmak için kesinlikle manuel olmalı, tabii sürekli gazlamıyorsanız, daha sakin sürüşlerde ve özellikle şehiriçinde otomatik vites herzaman büyük rahatlık ve önemli bir konfor unsuru.. ne diyelim hayırlı olsun
                      Teşekkür ederim ,tabiki performansımı etkileyeceği için kafam karışıyor fakat en büyük sorunum yakıt tüketimi ,çünkü git gel 60 km sadece okul yolu var ordan işe geçme akşam bir yerlere kaçma derken bayağı km olacak , ama artık olan oldu , şirket üzerine alınan benzinden düşen kdv ye ve akaryakıt istasyonundaki iskontomuzla avunacağız

Yorum

Hayırlı olsun Birazdan Arpele test sürüşüne gideceğim ben de. İki haftadır yok kaskoydu yok plakaydı sürdürmediler bugün bakalım deneyebilirsek
                        Yalnız bildiğim tek bir şey var ki araba alıyor olsam Adanadaki bayilerden almam hiçbir şeyden haberleri yok astraya 1.6 dizel eklendiğini geçen forumda okudum sonra ben onlara öğrettim çok da güvenemiyorum diğer konularda Rengine falan o yüzden ayrıca dikkat edin hayal kırıklığı olmasın
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                          Hayırlı olsun Birazdan Arpele test sürüşüne gideceğim ben de. İki haftadır yok kaskoydu yok plakaydı sürdürmediler bugün bakalım deneyebilirsek
                          Yalnız bildiğim tek bir şey var ki araba alıyor olsam Adanadaki bayilerden almam hiçbir şeyden haberleri yok astraya 1.6 dizel eklendiğini geçen forumda okudum sonra ben onlara öğrettim çok da güvenemiyorum diğer konularda Rengine falan o yüzden ayrıca dikkat edin hayal kırıklığı olmasın
                          yakalarına yapış test et , ben 1 hafta önce gittim vardı beyaz stil paket test araçları vardı , birde gitmişken eğer içeride göremezsen sorsana fümeye benzer bir renk insignia vardı burada rengin adı nedir gibisinden ? onatça asteroid diyor arpelde fatura phantom çıkıyor

edit: ekleme

bu arada teşekkür ederim

Yorum

Abi geç gördüm soramadım hafta içi telefonla soralım o rengi hatırlıyorum çünkü eskiden teknik griydi şimdi ne olarak geçiyor bilmiyorum.
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Hayırlı olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                                Abi geç gördüm soramadım hafta içi telefonla soralım o rengi hatırlıyorum çünkü eskiden teknik griydi şimdi ne olarak geçiyor bilmiyorum.
                                Önemli değil ya , gideceğin için demiştim , renk teknik gri ile aynı değil , bu sedefli renk biraz daha ahenkli bir renk , showroom da teknik gri sıfır eski kasada vardı , bu asteroid gride vardı aralarında çok fark var (onatça) da

Yorum

İşleniyor...
                                X