Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 Yeni İnsigniammm :))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2014 Yeni İnsigniammm )

Hayırlı olsun.
    Hatay Opel bayiinde inceleme ve test sürüşü yapmış mıydınız?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: genc_avcI
      Hayırlı olsun.
      ben sipariş ettiğimde henuz aracın test aracı gelmemişti o yuzden yapamadım siz de mi aldınız almayımı dusunuyorsunuz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
        Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
        Merhaba arkadaşlar insigniamın yer aldığı gemi şu an yünanistandan izmire doğru yola çıkmış 17:00 civarı türkiyede olacakmıs sizce gümrük işleri vs kaç gün sürer araya pazar girdiği için öbür haftaya kalırmı yoksa cumartesi öğlene kadar bitme durumu olurmu bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
        Aramızda gümrük müşaviri arkadaşlar var, onlar daha iyi bilirler, eksik kalanı tamamlasınlar
        Gemi 17:00 gelirse o gün öldü demektir; çünkü o saatten sonra gümrükte iş yapmazlar.
        Pazartesi günü gemiden tahliye başlar; kaç araç var bilmiyoruz da akşama bitti diyelim.
        Salı günü malın ambar girişleri yapılır, akşama biterse Çarşamba günü gümrük beyannamesi açılır.
        Muayene vs işlemler akşama kadar bitti saysak, Perşembe günü tahliyeye başlanır. Sevkiyat
        limandan doğruca Hatay'a yapılsa minimum 15 saatlik yol; sabaha karşı Hatay'a varır. Cuma günü
        teslim-tesellüm bayiye girse, en iyi şartlarda Pazartesi günü trafik işlemine girerler.En erken 15 Nisan salı
        günü arabanıza kavuşursunuz; bu tarihi bir kenara not edin
        hakikaten tecrübe böyle birsey olsa gerek aracın durumunu bire bir yansıttınız ben cuma teslim alırım diye beklerken aracı bugun aradım ancak salı yada çarşamba hersey bitmis teslim eder hale getiririz dediler bilgi için teşekkurler

Yorum

hakikaten tecrübe böyle birsey olsa gerek aracın durumunu bire bir yansıttınız ben cuma teslim alırım diye beklerken aracı bugun aradım ancak salı yada çarşamba hersey bitmis teslim eder hale getiririz dediler bilgi için teşekkurler
          Yüzdünüz, kuyruğuna geldiniz; biraz daha sabır

Yorum

Hayırlı olsun.
            ben sipariş ettiğimde henuz aracın test aracı gelmemişti o yuzden yapamadım siz de mi aldınız almayımı dusunuyorsunuz?
            Geçen yaz yeni astra almak-bakmak için bayiye gittiğimde, satış sorumlusu arkadaş aynı fiyata İnsignia var ona da bir bakın demişti.
            Yanlış hatırlamıyorsam Astra cosmo 58.000, İnsignia stil paket 62.000 tl idi.
            Ben de beğenmiş, test sürüşü yapmak istemiştim. Arkadaş test aracımız yok,test sürüşü yaptırmıyoruz demişti.
            Ben gelecek hafta filan gelirmi diye sorduğumda - Test aracımız yok diye cevaplamıştı.
            Böylece ben de almaktan vazgeçmiştim.
            Sadece meraktan şimdi durumlar nasıl, test aracı bulunduruyorlar mı diye sordum.
            Anlaşılan aynı kafa devam ediyor.Test araçları olmadan beğendirip satmaya çalışıyorlar.
            Yakın zamanda 2012 İnsignia 1.6T edt. elagance aldım.Size tekrar hayırlı olsun.

Yorum

Hayırlı olsun.
              Geçen yaz yeni astra almak-bakmak için bayiye gittiğimde, satış sorumlusu arkadaş aynı fiyata İnsignia var ona da bir bakın demişti.
              Yanlış hatırlamıyorsam Astra cosmo 58.000, İnsignia stil paket 62.000 tl idi.
              Ben de beğenmiş, test sürüşü yapmak istemiştim. Arkadaş test aracımız yok,test sürüşü yaptırmıyoruz demişti.
              Ben gelecek hafta filan gelirmi diye sorduğumda - Test aracımız yok diye cevaplamıştı.
              Böylece ben de almaktan vazgeçmiştim.
              Sadece meraktan şimdi durumlar nasıl, test aracı bulunduruyorlar mı diye sordum.
              Anlaşılan aynı kafa devam ediyor.Test araçları olmadan beğendirip satmaya çalışıyorlar.
              Yakın zamanda 2012 İnsignia 1.6T edt. elagance aldım.Size tekrar hayırlı olsun.
              yanlış bilgi olmasın şu an test araçları var bir iskenderun bir antakya gidip gelio araç ama ben sipariş ettiğim tarihte yoktu onu belirteyim.. sizde güle güle kullanın aracınızı

Yorum

hayırlı olsun
                İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydın
                  afl ile afl+ arasında ne fark var?
                  AFL farlar önceki nesil Opel'lerde kullanılıyordu (Corsa D, Astra H, Vectra C)
                  AFL+ ise onlardan sonraki nesillerde kullanılmaya başlandı Astra J, Insignia vs. gibi.

AFL ile AFL+'ın farkı uzun far asistanı. Eski nesillerde otomatik uzun far asistanı bulunmuyor, uzunları yine kendiniz yakıyorsunuz. Ayrıca 9 farklı aydınlatma modu bulunmuyor olabilir. Yani sadece 90derece viraj aydınlatmaları ve viraj içinde direksiyon açısına göre sağa sola dönen merceklerden ibaret olabilir.
                  InsigniaTEAM

Yorum

Çok büyük ihtimalle araç geldi ve keyif sürülüyor olmalı

Tekrar hayırlı olsun,kazasız kullanmanız temennisi ile...
                    HeR YeNi GüN,TaZe BiR BaŞLaNGıÇTıR...

Yorum

İşleniyor...
                    X