Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 Yeni İnsigniammm :))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2014 Yeni İnsigniammm )

hayırlı olsun..
    2012 insignia 1.6 turbo cosmo; sunroof + flexride
    06dp1460

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zizufuat
      Oncelikle Allah hayirli ugurlu etsin, kaza bela veresin.

Donanim paketleriniz muthis olmus. Opsiyonlarda pek indirim olmuyor ama aracin fiyatini su nasil anlastiniz merak ettim. Renk olarak da Yeni insignia'nin kendini gostermesi icin bi onceki kasadan farkli renkler olmasi guzel olur. Sectiginiz renk cok orjinal. Ama ben olsam kirmisi veya mavi de dusunurdum.
      Abicim fiyat su an bu donanımla 90.500 tl ye anlaştık dediğiniz gibi donanımdan pek indirim yapmadılar ama aklınızda bulunsun eğer cosmo hariç bir donanım istemiyorsanız benim için farketmez derseniz ciddi indirimler yapılıyor aracın liste fiyatı 83.350 olması gerek ama 77.200 e kadar düşmüşlerdi bilginiz olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: u_ay
        Aracınız hayırlı olsun. İnsignia alıp da pişman olur musunuz? Evet olursunuz "Neden daha önce almadım"

Araştırdığınızı söylemişsiniz ve olumlu olumsuz yönleri olduğunu duymuşsunuz. Bunlar tabiki kişiye göre değişiklik gösterir ama bunları söyleyebilir misiniz?
        Valla ilk okumaya başladığımda eyvah dedim olumsuz bişeler çıktı ama sonrasında rahatlattınız beni bende pişman olacağımı sanmam öncelikle şöyle soyleyeyim bundan önce scirocco ve rcz kullandım etrafımdaki çevrem bundan sonraki aracım için çok sportif bir tercih beklerken insignia ya karar vermem haliyle birçok olumlu olumsuz eleştiriyi beraberinde getirdi en yumuşak eleştiride yaşıma göre çok ağır olmasıydı öyle diyebilirim tabi araç yeni olduğundan kimse çok sağlıklı fikir sunamıyor ama gelen en buyuk eleştiri yakıtın fazla olması 2. elde ciddi değer kaybettirmesi ve passatın yanında ciddi kalite eksikliğinin olduğudur ki daha önce bir volkswagen kullanıcısı olarak yeni insignia nın çok daha kaliteli durduğuna eminim tabi ki eleştiriler dikkate alınır ama ben herşeye rağmen o araca ilk bindiğimde budur dedim ve bu kadar zaman beklemeyi göze aldım değeceğine çok eminim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Halit
          hayırlı olsun hemşerim renk olarak farklı olmak her zaman farkedilmek için güzeldir herkes siyah ve ya beyaz alıyor farklı renk ve güzel araba iyi seçim bence anlamadığım şu 2011 yılına kadar parayı bastırıp arabayı alıp çıkıyordun bayiden ne olduda bu arabalar bekleniyor 2-3 ay vw de de 6 ay diyorlar bu nedir arkadaş yaaa. araba alan kitlenin nüfusu 10 milyon mu arttı bir anda yoksa üretim kapasiteleri 15 kat mı düştü firmaların yoksa apple nin satış politikası mı ki çok kıcık bence ıphone 4 çıktığında 4 günde alamamıştım ingiltere de en sonunda sabahın 4 ünde gidip sıra bekledim de öyle aldım haha. neyse güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inş...
          Hemşerim valla hiç sormayın sanki bedava araba veriyorlarmış gibi sıra var volkswagen özellikle bayideki araca içiniz sinmeyip kaza bela ya bi sunrof olsa dıe satış danışmanına gittiğinde verdiği süre nerdeyse arabanın makyaja girecek dediğimiz dönemlerine kadar uzanıyor opel'den aldığım ilk araba olacak ama genel itibariyle olumlu bir izlenim bıraktı satış politikası eskiden insignia evet daha ucuz du belki o yuzden bir çok tepki alıyor şu an ama arabanızı satıp etrafta insignia alternatifi bi araba baktığınızda aslında gerçekten çokta pahalı olmadığını görebılırsınız yani küçümsediğimden değil ama sınıf olarak çok farklı belkide mecbur kalmadıkça kimsenın kolay kolay tercih etmeyeceği clio bile 42 43 bin tl den satışa sunuluyor hal böyleyken bence insigna ya 70 80 vermek kimseyi üzmemeli benim tercihim biraz fazla donanım olduğunfan fiyat bu kadar yükseldi aslında abartmadan bir tercih yapılsa fiyat konfor kalite ve teknolojisine gore çok iy görüşündeyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dayem
            Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
            Herkese Merhaba,

Adım hamdi hatay da ikamet ediyorum bugün katıldım aranıza daha önce scirocco 1.4 160 DSG aracım vardı ama hem yaş gereği hemde daha oturaklı bir araç ararken uzun araştırmalar sonunda yeni insignia'ya karar kıldım umarım pişman olmam çünkü olumlu olumsuz çok şey duydum ama en doğru bilgileri siz insignia kullanıcılarından alırım sanıyorum umarım uzun süre birlikte güzel paylaşımlar sağlarız aracımın özellikleri aşağıdadır değerli yorumlarınız rica ediyorum

İnsignia 1.6 170HP AT6 Cosmo

-Stil Paket
            -Sunroof
            -Flexride
            -Park & Go
            -Çevre Görüş Paketi

Renk olarak çok arada kaldım en son Mahongy Kahve rengini seçtim siparişi dün onayladık yaklaşık 2.5 ay sonra teslim alabileceğimi sölediler sabırsız bekleyişim başladı oleyy
            fiyatı nasıl sabitlediniz flexride şaside viteste sport mod varmı d ye ek olarak flexride şasi çok önemli mi
            hazırda flexiride li araç var mı
            Fiyat dediğim gibi sabitlenmedi gelceğinde 2 3 bin tl fark ödeyecez tahminimce.. Flexride benimde yeni tanıştığım bir teknoloji ama opel kullanıcılarından kime sorsam olmaz sa olmaz dediler S modu olması gerek çünkü spor modda kadran kırmızı oluyormus benim en fazla tercih nedenim ise tour modunda ki yumuşak suspansiyon ve direksyon tepkileri tabi ki hiç flexiride li bir araç kulllanmadım standardından ne kadar farklı bilemiyorum ama değeceğini düşünüyorm

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

90.000 TL mi????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz
                  90.000 TL mi????
                  Evet Neden Şaşırdınz bu kadar bu araba bu para etmez demiyceksiniz heralde

Yorum

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
                    (Bir üstteki mesajı görünce "ben ne zaman mesaj atmışım" diye şaşırdım. Nickname alırken deniz olmadığında denz almıştım
                    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Yorum

Herkese Merhaba,

Adım hamdi hatay da ikamet ediyorum bugün katıldım aranıza daha önce scirocco 1.4 160 DSG aracım vardı ama hem yaş gereği hemde daha oturaklı bir araç ararken uzun araştırmalar sonunda yeni insignia'ya karar kıldım umarım pişman olmam çünkü olumlu olumsuz çok şey duydum ama en doğru bilgileri siz insignia kullanıcılarından alırım sanıyorum umarım uzun süre birlikte güzel paylaşımlar sağlarız aracımın özellikleri aşağıdadır değerli yorumlarınız rica ediyorum

-Stil Paket
                        -Sunroof
                        -Flexride
                        -Park & Go
                        -Çevre Görüş Paketi

Renk olarak çok arada kaldım en son Mahongy Kahve rengini seçtim siparişi dün onayladık yaklaşık 2.5 ay sonra teslim alabileceğimi sölediler sabırsız bekleyişim başladı oleyy
                        hayırlı olsun şuan türkiyede tek opsiyonlu insignia sahibi sizsiniz bu dolulukta insignia görmedim parasının hakkını veriyor gerçekten passatı 95.000 tl oldugu yerde opsiyonlu insignianın 90.000 tl olması gerçekten tercih edilecek bir araba uzun yıllar konforlu keyfli şekilde gezeceğiniizden eminolabilirsiniz iyi seçim yapmışsınız odak bayi sizin opisyona ek kış paketi dahil olarak 92.800 tl fiyat verdi izmirdeki bayi 90.000 tl veriyor iyi fiyat almışsınız bence 1 2 bin tl zam gelir çok gelmez zaten çok zam gelirse ozaman kimse almaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cixland34
                          Herkese Merhaba,

-Stil Paket
                          -Sunroof
                          -Flexride
                          -Park & Go
                          -Çevre Görüş Paketi

hayırlı olsun şuan türkiyede tek opsiyonlu insignia sahibi sizsiniz bu dolulukta insignia görmedim parasının hakkını veriyor gerçekten passatı 95.000 tl oldugu yerde opsiyonlu insignianın 90.000 tl olması gerçekten tercih edilecek bir araba uzun yıllar konforlu keyfli şekilde gezeceğiniizden eminolabilirsiniz iyi seçim yapmışsınız odak bayi sizin opisyona ek kış paketi dahil olarak 92.800 tl fiyat verdi izmirdeki bayi 90.000 tl veriyor iyi fiyat almışsınız bence 1 2 bin tl zam gelir çok gelmez zaten çok zam gelirse ozaman kimse almaz
                          çok teşekkürler iyi dilekleriniz için sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum aracın çok dolu bir araç almak istedim çünkü uzunca bir sure kullanmak istiyorum insallah çok memnun kalırımda bundan sonra hep insignia kullanırım allah herkese daha iyilerini nasip etsin

Yorum

hayırlı olsun
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Hayırlı Olsun.

Yorum

hayırlı ugurlu olsun guzel bır secım.
                                ahmet

Yorum

İşleniyor...
                                X