Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 Yeni İnsigniammm :))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2014 Yeni İnsigniammm )

HAYIRLI OLSUN darısı bizim başımıza. 2.5 ay inş çabuk geçer.bir şeyi merak ettim aracın değerini şimdi anlaştınız mı yoksa geleceği zaman mı hesaplatıcaktınız .tekrardan kazasız belasız kullanın tekerinize taş değmesin
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin...

Yorum

bu paraya Mercedes konforu. üstelik Avrupa da hala en çok satanlar listesinde

Yorum

Hayırlı olsun,bekleme sureci zordur da simdi
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hayırlı olsun...
            İmza görselinizin ölçüleri kurallara aykırıdır, lütfen kontrol ediniz - [url=http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=3.0]Forum Kuralları; Madde 44

https://lh3.googleusercontent.com/-X9QVeKBSx1I/Um0E0G4icaI/AAAAAAAAAGQ/Saue3V4F5G4/w649-h553-no/DSCF2220.JPG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
              HAYIRLI OLSUN darısı bizim başımıza. 2.5 ay inş çabuk geçer.bir şeyi merak ettim aracın değerini şimdi anlaştınız mı yoksa geleceği zaman mı hesaplatıcaktınız .tekrardan kazasız belasız kullanın tekerinize taş değmesin
              Aracın Fiyatını anlaştık fakat 2014 yılından dolayı model farkı verecekmişiz ama o zamanki fiyat politikasına göre vermeyedebilirsiniz dediler ve en fazla 2 ila 3 bin tl farkedeceğinin garantisini verdiler inşallah bişe eklenmez üstüne diyoruz

Hepinize çok teşekkürler arkadaşar renk le ilgili tereddütlerim var hala ama o konuda tecrubeli arkadaslar var mı :S

Yorum

Oncelikle Allah hayirli ugurlu etsin, kaza bela veresin.

Donanim paketleriniz muthis olmus. Opsiyonlarda pek indirim olmuyor ama aracin fiyatini su nasil anlastiniz merak ettim. Renk olarak da Yeni insignia'nin kendini gostermesi icin bi onceki kasadan farkli renkler olmasi guzel olur. Sectiginiz renk cok orjinal. Ama ben olsam kirmisi veya mavi de dusunurdum.

Yorum

hayırlı olsun aracınız,
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Hayırlı olsun şimdiden,
                    Bende 2.5 ay beklemiştim. değer bence ınsıgnıa için.

ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo flexrıde şasi,Sunroof,20''jant orj(opc),navi,kaplan diş (2013)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
                      Orjinal yazı sahibi: beter55
                      Aracın Fiyatını anlaştık fakat 2014 yılından dolayı model farkı verecekmişiz ama o zamanki fiyat politikasına göre vermeyedebilirsiniz dediler ve en fazla 2 ila 3 bin tl farkedeceğinin garantisini verdiler inşallah bişe eklenmez üstüne diyoruz

Hepinize çok teşekkürler arkadaşar renk le ilgili tereddütlerim var hala ama o konuda tecrubeli arkadaslar var mı :S
                      yani aracın model yılı 2014 olucak heralde.renk olarak kahverengi eskisinin lansman rengiydi bir ara ama güzel duruyordu geçen sene fuarda görmüştüm 19' jantla baya güzeldi yıkatınca farklı olduğunuz hissedilecektir.ışıklarda durunca yandaki araçtaki gözleri görmeye alışmalısınız
                      2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                      2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Sifir arac alipta bu kadar beklemeye gicik oluyorum;-)
                        Hayirli olmasini diliyorum.Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin
                        İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

hayırlı olsun hemşerim renk olarak farklı olmak her zaman farkedilmek için güzeldir herkes siyah ve ya beyaz alıyor farklı renk ve güzel araba iyi seçim bence anlamadığım şu 2011 yılına kadar parayı bastırıp arabayı alıp çıkıyordun bayiden ne olduda bu arabalar bekleniyor 2-3 ay vw de de 6 ay diyorlar bu nedir arkadaş yaaa. araba alan kitlenin nüfusu 10 milyon mu arttı bir anda yoksa üretim kapasiteleri 15 kat mı düştü firmaların yoksa apple nin satış politikası mı ki çok kıcık bence ıphone 4 çıktığında 4 günde alamamıştım ingiltere de en sonunda sabahın 4 ünde gidip sıra bekledim de öyle aldım haha. neyse güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inş...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
                            Herkese Merhaba,

Adım hamdi hatay da ikamet ediyorum bugün katıldım aranıza daha önce scirocco 1.4 160 DSG aracım vardı ama hem yaş gereği hemde daha oturaklı bir araç ararken uzun araştırmalar sonunda yeni insignia'ya karar kıldım umarım pişman olmam çünkü olumlu olumsuz çok şey duydum ama en doğru bilgileri siz insignia kullanıcılarından alırım sanıyorum umarım uzun süre birlikte güzel paylaşımlar sağlarız aracımın özellikleri aşağıdadır değerli yorumlarınız rica ediyorum

İnsignia 1.6 170HP AT6 Cosmo

-Stil Paket
                            -Sunroof
                            -Flexride
                            -Park & Go
                            -Çevre Görüş Paketi

Renk olarak çok arada kaldım en son Mahongy Kahve rengini seçtim siparişi dün onayladık yaklaşık 2.5 ay sonra teslim alabileceğimi sölediler sabırsız bekleyişim başladı oleyy
                            fiyatı nasıl sabitlediniz flexride şaside viteste sport mod varmı d ye ek olarak flexride şasi çok önemli mi
                            hazırda flexiride li araç var mı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Halit
                              hayırlı olsun hemşerim renk olarak farklı olmak her zaman farkedilmek için güzeldir herkes siyah ve ya beyaz alıyor farklı renk ve güzel araba iyi seçim bence anlamadığım şu 2011 yılına kadar parayı bastırıp arabayı alıp çıkıyordun bayiden ne olduda bu arabalar bekleniyor 2-3 ay vw de de 6 ay diyorlar bu nedir arkadaş yaaa. araba alan kitlenin nüfusu 10 milyon mu arttı bir anda yoksa üretim kapasiteleri 15 kat mı düştü firmaların yoksa apple nin satış politikası mı ki çok kıcık bence ıphone 4 çıktığında 4 günde alamamıştım ingiltere de en sonunda sabahın 4 ünde gidip sıra bekledim de öyle aldım haha. neyse güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inş...
                              merhabalar sizin flexi ride şase hakkında bilginiz var mı, ayrıca su mavisi renk hakkında yorumlarınız

Yorum

Aracınız hayırlı olsun. İnsignia alıp da pişman olur musunuz? Evet olursunuz "Neden daha önce almadım"

Araştırdığınızı söylemişsiniz ve olumlu olumsuz yönleri olduğunu duymuşsunuz. Bunlar tabiki kişiye göre değişiklik gösterir ama bunları söyleyebilir misiniz?
                                1.6T COSMO karbon siyah
                                17 FT 925'idi

Yorum

İşleniyor...
                                X