Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 Yeni İnsigniammm :))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2014 Yeni İnsigniammm :))

Herkese Merhaba,

Adım hamdi hatay da ikamet ediyorum bugün katıldım aranıza daha önce scirocco 1.4 160 DSG aracım vardı ama hem yaş gereği hemde daha oturaklı bir araç ararken uzun araştırmalar sonunda yeni insignia'ya karar kıldım umarım pişman olmam çünkü olumlu olumsuz çok şey duydum ama en doğru bilgileri siz insignia kullanıcılarından alırım sanıyorum umarım uzun süre birlikte güzel paylaşımlar sağlarız aracımın özellikleri aşağıdadır değerli yorumlarınız rica ediyorum

İnsignia 1.6 170HP AT6 Cosmo

-Stil Paket
    -Sunroof
    -Flexride
    -Park & Go
    -Çevre Görüş Paketi

Renk olarak çok arada kaldım en son Mahongy Kahve rengini seçtim siparişi dün onayladık yaklaşık 2.5 ay sonra teslim alabileceğimi sölediler sabırsız bekleyişim başladı oleyy

Ynt: 2014 Yeni İnsigniammm )

Hayırlı uğurlu olsun ,ben 10-12 gün bekleyeceğim sabırsızlanıyorum , siz 2.5 ay bekleyeceksiniz Allah sabır versin
    Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlknd
      Hayırlı uğurlu olsun ,ben 10-12 gün bekleyeceğim sabırsızlanıyorum , siz 2.5 ay bekleyeceksiniz Allah sabır versin
      Amin gerçekten bu arada bende adana onatçadan alıyorum arabayı

Yorum

Aracınız hayırlı uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun yeni aracınız. Allah kaza bela vermesin... bekleme süreci çok zor allah sabır versin
          2009 Cosmo 1.6 Turbo + Landirenzo+Bej iç döşeme + DVD800 + Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Aracınız hayırlı uğurlu olsun
            Orjinal yazı sahibi: sait_oguz
            Hayırlı olsun yeni aracınız. Allah kaza bela vermesin... bekleme süreci çok zor allah sabır versin
            Çok teşekkürler arkadaşlar

Yorum

Arkadaşlar araçlarınızı teslim aldıktan sonra yazın bari . Burada bizde sizle beraber dokuz doğuruyoruz Yeni araçlarınız hayırlı olsun kazasız belasız.

Yorum

Hayırlı olsun araçlarınız. Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. Aracınız konusunda pişmanlık duyacağınızı hiç mi hiç sanmıyorum. Ben 3. Farklı insigniamı kullanıyorum halen pişman olmadım.
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: muratezcan
                  Arkadaşlar araçlarınızı teslim aldıktan sonra yazın bari . Burada bizde sizle beraber dokuz doğuruyoruz Yeni araçlarınız hayırlı olsun kazasız belasız.
                  Valla doğru sölüsounuz aslında madem burda bir aileyiz hep beraber dokuz doğuralım demi
                  Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                  Hayırlı olsun araçlarınız. Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. Aracınız konusunda pişmanlık duyacağınızı hiç mi hiç sanmıyorum. Ben 3. Farklı insigniamı kullanıyorum halen pişman olmadım.
                  Umarım pişman olmam cem abi çok araştırdım iyi bir seçim olacağına inanıyorum diğer seçenerkler arasında

Yorum

Yeni heycanlar
                    Hayırlı uğurlu olsun.
                    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

hayırlı olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
                        Orjinal yazı sahibi: anlknd
                        Amin gerçekten bu arada bende adana onatçadan alıyorum arabayı
                        Bir Adana buluşması bizi bekliyor önümüzdeki aylarda anlaşılan
                        Orjinal yazı sahibi: muratezcan
                        Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                        Konuya bir anda ortak oldum bende teşekkür ederim kendi adıma , inşallah 2 haftaya bu sahalarda bende olacağım hatta kendi konumu açayım ordan devam ederim bende bilgilendirmeye
                        Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Yorum

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın aracınızı.. flexi kesinlikle olmalıydı.. süper bir tercihh olmuşş

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlı olsun çok doğru tercihler yapmışsınız. Aracınızın rengi de güzelmiş. Resimlerinizi görmek isteriz.

Yorum

şimdiden hayırlı olsun.
                              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
                              X